Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ponovo će on na posudbu, a ovo je dobar potez uprave jer ovako nabijaju cijenu igračima... Eto sad je produžio do 2018. godine i naredne 3 godine ko god ga bude htio moraće masno platiti.

Bojim se da nije traženija roba od Mikelelea. :-j

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

romeu može igrati kao zadnji vezni ali i kao štoper, to nije nebitna stvar jer nam je murinjo menadžer, ova odluka da se produži ugovor s njim mene previše raduje, kurtoa se vratio i napokon će dobiti šansu, ako je istina da se drogba vraća kao igrač/trener velike su šanse onda da lukaku ostane jer bi tu intervenisao drogba a verujem da bi drogba za 10 minuta ubedio lukakua da ostane u čelsiju i čeka svoju šansu, baš kao što je lampard prošle sezone bio produžio ugovor pre nego što se murinjo vratio, sve ima svoje, najmanje sitnice murinjo gleda i zbog toga je najbolji trener na svetu, još će zuma izgleda biti murinjov novi slučaj varan, ovo treba sve navijače da raduje, verovatno ovo leto uz prava pojačanja okrećemo se i koliko toliko mladim igračima koje smo doveli u prošlosti i polako će neki dobivati šansu da se dokažu u takmičarskoj sezoni, mikel ide 99%, romeu ostaje, ima on i dalje potencijal, azarovo i oskarovo je godište ali su ga ozlede sjebale pošteno u valensiji i dok je benitez bio naš trener, murinjo je terija sa 30+ godina uspeo napraviti opet igrača koji će izgurati celu sezonu u startnih 11 bez ikakvih povreda, došao nam je novi fitnes trener iz real madrida kojem je uža specijalnost raditi sa igračima koji su podložni povredama, može ovo leto doneti totalno nove dimenzije u čelsiju u budućnosti, da mlađi igrači znaju da će ako zasluže dobiti šansu svoju da se dokažu, sviđa mi se ovo, napokon smo lepo krenuli poslovati kako se murinjo vratio, drži se svog da će graditi ekipu za narednih 10 godina i pokazao je u dosta slučajeva da se drži toga, sa druge strane imamo i taj razrađeni sistem gde šaljemo mlade igrače na posudbe pa ako se ne dokažu onda ih uvek možemo prodati i koliko toliko zaradati pare, a ni to nije nebitno zbog FFP-a, obrni okreni, ovo je leto ključno, kako za temelje za budućnost tako i za mlade igrače i njihovu odluku da dođu u čelsi i izbore se da igraju u istom i izgleda da na tom planu sve više i više napredujemo, polako ali sigurno, sada kurtoa, zuma, lukaku(?), iduće sezone neki drugi klinci i tako u krug, imamo najboljeg trenera na svetu, pametno poslujemo, lepu smo ekipu napravili ovo leto, uvek imamo abramoviča da uleti i brzo reši pitanje transfera, razrađen sistem mladih igrača u vidu vitesea, sviđa mi se ovaj novi čelsi!

• 3 sedmice kasnije...

Ako Bog da uzet nekih 10-ak miliona za njega i prijatno

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Srecan  23. rodjendan, pa mozda u sledecem zivotu i zaigras za Celsi :D 

• 5 mjeseci kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Grne rane na šta je spao

Oriol Romeu scored for Chelsea’s Under-21 side and Tammy Abraham netted twice as they beat Aldershot Town 5-1 in a pre-season friendly.

Spanish midfielder Romeu, who spent last season on loan at Stuttgart, played just over an hour of the game at the Recreation Ground, as did Nathan Ake and John Swift.

Aldershot took an early lead through Jim Stevenson’s header but Romeu equalised with a fine strike from the edge of the penalty area.

Chelsea stepped up a gear in the second half and goals from Abraham and Jay Dasilva put them in control.

Alex Kimomya made it 4-1 on 86 minutes before Abraham scored with a clever lob two minutes later.

nemoj tako,doveo ga veliki mag AVB,evo pitaj Whisa,znao on 

Ajde nek bude da si me isamarao sad, ne mogu o tome koliko je on manje promasen transfer od nekih posle...

nemoj tako,doveo ga veliki mag AVB,evo pitaj Whisa,znao on 

AVB je doveo i Matu. NIje u tome stvar. Da je Romeu toliko dobar i toliko veliki talent Barcelona ga nikad pustila ne bi.

AVB je doveo i Matu. NIje u tome stvar. Da je Romeu toliko dobar i toliko veliki talent Barcelona ga nikad pustila ne bi.

Kao sto su Fabregasa

Platili ga 5,5 mil funti. On ode za 4. Eh eto vam tih naših strašnih poslovođa.

https://twitter.com/JakeFCohen/status/631539446966579200

Ne bi me iznenadilo da ovaj momak uspije u Southamptonu, kod nas isto nije bio loÅ¡. Al doduÅ¡e nije se baÅ¡ naigrao u Stuttgartu. 
Nama nije bio potreban i dobro je da se bar neÅ¡to zaradilo na njemu. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.