13. juni 2013.13 god. comment_129377 Pa njemu konkurencija nisu Lamps, Rami, niti Luiz. Vidjećemo hoće li se dobro oporaviti i vratiti nakon teÅ¡ke povrede proÅ¡le sezone, ako uspije i poÄne pokazivati ono Å¡to je pokazao kod AVB-a ne vidim razloga da se rastajemo. Ma kako nisu pa koliko su puta samo Lamps i Rami igrali zajedno a Mikel bio na klupi, mada za to je kriv Debeli, steta samo sto se povrijedio naigrao bi se on kod Debelog sigurno vjerovatno tada nebi imao isto misljenje i htio bi da ostane, ovako ako ne bude kakavih iznenadjenja sto se tice igrackog kadra i Mouove taktike nece dobiti vise minuta od Marina prosle sezone. Mada ko zna mozda se i pokaze pa nam bude nezamjenjiv sledece sezone na poziciji zadnjeg veznog ali prije ce Liverpool uzeti EPL nego sto ce Romeu odigrati 15 tekmi sledece sezone a to je za njegove godine i talenat katastrofalno malo tekmi zato kazem da bi za njega bilo najbolje da ode, lako cemo nadoknaditi njegov odlazak. Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132890 Eóin - Valencia News â€@XimoVCF 17m Oriol Romeu has agreed to join Valencia on loan. Chelsea want €1m and VCF to pay full salary. Two clubs negotiating. (Via @HugoBallester) Hmm, moguće da će Romeu na posudbu, jedan manje na DMF-u onda, Å¡to znaÄi da možda krećemo po De Rossija ipak Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132906 Ma kakva posudba, teraj to u pm. :D Sto ce nazad u Barci ? Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_133994 Iskreno, ovaj igraÄ nije nikad ni trebao doći ovdje. Nikad neće igrati niti dobiti pravu Å¡ansu ovdje, ako odigra dobro u Å panjolskoj, obavezno im ga prodati. Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_133995 Iskreno, ovaj igraÄ nije nikad ni trebao doći ovdje. Nikad neće igrati niti dobiti pravu Å¡ansu ovdje, ako odigra dobro u Å panjolskoj, obavezno im ga prodati. Dobio je on dovoljno sanse kod AVB-a. Poceo je sezonu vrlo dobro, ali posle je pao u formi. Nije on toliko los igrac, koliko ga neki smatraju. Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134020 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3235979/title/romeu-starts-loan-in-spain Gotovo. Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134031 Eto ima sansu u Valenciji da se pokaze. Mozemo ocekivati svasta. Mozda explodira pravo. :) Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134120 Mislim da ce ovo biti veoma uspjesna posudba, kvalitet ima treba mu samo sto vise utakmica. Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134123 Imam isto neko osjecaj da ce biti kao De Bruyne odlicno :D Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146164 viÄ‘a li itko ovoga deÄka, Äujete li se s njim ikako ? kako je, Å¡ta radi, kako familija.. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146166 Dobro je, zdravo je, pravo u formi! Sljedece godine se vraca u kataloniju da zamjeni Xavija Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146178 Odigrao je samo jednu utakmicu, ostalo sjedi na klupi i ne ulazi uopće. Prijavi
13. novembar 2013.12 god. comment_150864 da opet priupitam, posto ga niko i ne spominje, a i ne pratim Valenciu igra li ikako, kakav je? Prijavi
13. novembar 2013.12 god. comment_150873 Ne pratim ni ja, ali ono Å¡to sam Äuo jest da je malu minuzažu imao dosad. Prijavi
13. novembar 2013.12 god. comment_150887 Odigrao je 3 utakmice u Europa ligi i 1 u Primeri, sveukupno 285 minuta. ZnaÄi ova posudba je praktiÄki promaÅ¡aj za njega. Da budem iskren, već sam pomalo zaboravio na njega. Žao mi je Å¡to nije sada s nama u timu, baÅ¡ bih volio da odigra koju pa da vidimo na Äemu smo. Bolje da isprobamo ono Å¡to imamo prije nego Å¡to kupujemo neÅ¡to drugo. Prijavi
13. novembar 2013.12 god. comment_150893 Da budem iskren, već sam pomalo zaboravio na njega. Žao mi je Å¡to nije sada s nama u timu, baÅ¡ bih volio da odigra koju pa da vidimo na Äemu smo. Bolje da isprobamo ono Å¡to imamo prije nego Å¡to kupujemo neÅ¡to drugo. Kod nas uvijek vrijedilo ono pravilo 'zaÅ¡to jednostavno kad može komplikovano' Prijavi
13. novembar 2013.12 god. comment_150899 šta vi mislite,pa de to ima,doveo ga avb,igrao posle pod mateo pa došo benitez i na kraju murinjo ,neka njega na pozajmicu i sledeće sezone uvek je tu dobri stari vitese Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.