Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pa njemu konkurencija nisu Lamps, Rami, niti Luiz. Vidjećemo hoće li se dobro oporaviti i vratiti nakon teške povrede prošle sezone, ako uspije i počne pokazivati ono što je pokazao kod AVB-a ne vidim razloga da se rastajemo.

Ma kako nisu pa koliko su puta samo Lamps i Rami igrali zajedno a Mikel bio na klupi, mada za to je kriv Debeli, steta samo sto se povrijedio naigrao bi se on kod Debelog sigurno vjerovatno tada nebi imao isto misljenje i htio bi da ostane, ovako ako ne bude kakavih iznenadjenja sto se tice igrackog kadra i Mouove taktike nece dobiti vise minuta od Marina prosle sezone.

Mada ko zna mozda se i pokaze pa nam bude nezamjenjiv sledece sezone na poziciji zadnjeg veznog ali prije ce Liverpool uzeti EPL nego sto ce Romeu odigrati 15 tekmi sledece sezone a to je za njegove godine i talenat katastrofalno malo tekmi zato kazem da bi za njega bilo najbolje da ode, lako cemo nadoknaditi njegov odlazak.

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

• 3 sedmice kasnije...

Eóin - Valencia News ‏@XimoVCF 17m

Oriol Romeu has agreed to join Valencia on loan. Chelsea want €1m and VCF to pay full salary. Two clubs negotiating. (Via @HugoBallester)

Hmm, moguće da će Romeu na posudbu, jedan manje na DMF-u onda, što znači da možda krećemo po De Rossija ipak

Iskreno, ovaj igrač nije nikad ni trebao doći ovdje. Nikad neće igrati niti dobiti pravu šansu ovdje, ako odigra dobro u Španjolskoj, obavezno im ga prodati.

Iskreno, ovaj igrač nije nikad ni trebao doći ovdje. Nikad neće igrati niti dobiti pravu šansu ovdje, ako odigra dobro u Španjolskoj, obavezno im ga prodati.

Dobio je on dovoljno sanse kod AVB-a. Poceo je sezonu vrlo dobro, ali posle je pao u formi. Nije on toliko los igrac, koliko ga neki smatraju. 

• 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Odigrao je 3 utakmice u Europa ligi i 1 u Primeri, sveukupno 285 minuta.

Znači ova posudba je praktički promašaj za njega.

Da budem iskren, već sam pomalo zaboravio na njega.

Žao mi je što nije sada s nama u timu, baš bih volio da odigra koju pa da vidimo na čemu smo.

Bolje da isprobamo ono što imamo prije nego što kupujemo nešto drugo.

Da budem iskren, već sam pomalo zaboravio na njega.

Žao mi je što nije sada s nama u timu, baš bih volio da odigra koju pa da vidimo na čemu smo.

Bolje da isprobamo ono što imamo prije nego što kupujemo nešto drugo.

Kod nas uvijek vrijedilo ono pravilo 'zašto jednostavno kad može komplikovano'

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.