Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

Ovakvi komentari gore vjerovatno su samo zato što je iz Barcelone, inače bi druga priča bila.

Oriol je već sada kvalitetan igrač, a s većom minutažom će sigurno još podići svoj nivo. I samo mu 20 godina...
[quote name='Blues_95' timestamp='1354185124' post='91881']
Jedno 7-8 puta je poslao dugu loptu sto mi pomalo ide na kurac jer nema vise Drogbe da to primi na prsa ispimpla par puta i probije golmana . MOzda je to Oriol zaboravio .
[/quote]

a nejde ti na kurac što je tores nesposoban pa nemože doć do tih lopti ? xD
najnormalnija stvar je da kad je rezultat nepovoljan da se gura na napadača, kratkom dugom loptom ispališ je iz guzice samo da ide prema napadaču, e sad što je ovaj nesposoban to je drugi par opanaka
[quote name='Vinko' timestamp='1354224667' post='92013']
a nejde ti na kurac što je tores nesposoban pa nemože doć do tih lopti ? xD
najnormalnija stvar je da kad je rezultat nepovoljan da se gura na napadača, kratkom dugom loptom ispališ je iz guzice smao da ide prema napadaču, e sad što je ovaj nesposoban to je drugi par opanaka
[/quote]
Od Torresa sam digao ruke tako da necu ni komentarisati .
I oni samo slao prema Torresu . Vecina tih lopti je bila neprecizna , ili su otisle u aut ili na glavu protivnika .
e bit tih lopti je da budu negdje oko toresa, ne da mu padnu na trepavicu nego da idu prema njemu, naravno da nemože svaka bit točna, nek ih je 50% točno već je to dobro, nek tores od tih 50% lopti što ide prema nejmu primiri/spusti za "Mazacar" 25% i već tu imaš 3-4 solidne gol šanse, e sad kakve će te gol šanse bit ovisi o spomenutom trojcu, oni su tu da ih kreiraju. Al tores ne da neće spustit i primirit 3-4 lopte on neće ni jednu jedinu uspjet, nitko od njega na treaži da bude Drogba, taj je bio zvjer uspio ih je uštopat 10 s trojcom na leđima, nerealno i glupo bi bilo očekivat da to tores napravi, al on ne napravi ni ono malo, tako da tu nebi kivio Oriola tolko, koji je usput budi rečeno mlad i treba napredovat, normalno da nemože doć odjednom i slat lopte na trepavice toresu..
Sta hocete,decko je sjajan igrac.Meni puno bolji od Mikela bar sto se ofanzive tice.Imao je odlicnih pasova i jednu loptu koju sam zapamtio je ona koja je isla preko stopera Fulhama na prsa Torresu,ovaj naravno lose prima,ne snalazi se lopta mu bjezi i Hughes izbacuje.
Da je Falcau onakvih lopti u Atleticu..
I ovaj drag nam Katalonac ( :D ) je večeras dosta dobar bio. Nije se isticao previše, ni komentator ga nije spominjao redovito, ali sam ga zato krajičkom oka stalno pratio i mogu reći da je odradio dosta velik posao na sredini terena. Dostojno zamijenio Mikela.
Haj pomirio sam se stim da je Torres odigrao odlicnu utakmicu, a sad bi stvarno realno morao priznat to i za Romeu-a :-? ali ne mogu, mislim ipak da su njih dvojica odigrali dobro samo zbog toga jer je Nordsjealand bio jako los -_-
Danas ponovo odgledah tekmu naših protiv Danaca i mogu reć da je Oriol strašno odigrao istu. Forma mu raste, te sigurno nećemo osjetit izostanak Mikela.

Treba ga forsirati, bit će ovo igračina.
[quote name='antonius luiz' timestamp='1355052824' post='93848']
Da li se zna sta mu je?
[/quote]

Zbog ozljede nije se ukrcao na avion za Japan nego je otputovao nazad u London gdje čeka pregled i nalaze doktora..
a treba mu utakmica. nekad kiksa a nekad je dobar. vidjet cemo kako ce se razvijat:)

[quote name='how yes no' timestamp='1354994134' post='93757']
Koliko je dobar, dalo se najbolje vidjeti nakon što je napustio travnjak. Šteta zbog povrede...
[/quote]

istina. onda su nas poceli puno vise napadat... kad je oscar usao nije mogao povezati defenzivno redove.
[url="http://www.weaintgotnohistory.com/2012/12/8/3743888/george-saville-club-world-cup?"]http://www.weaintgotnohistory.com/2012/12/8/3743888/george-saville-club-world-cup?[/url]

Umjesto njega G.Saville .......
Sranjeeee(ako je istina naravno,a svim srcem se nadam da nije).....

http://www.weaintgotnohistory.com/2012/12/9/3747276/chelsea-fc-oriol-romeu-surgery-rumor-transfer-window?
Ako je u pitanju teža povreda a nadam se da nije nisam za "pljačkanje sibirskih vozova" u januaru samo da bi kupili Feleinija. Kolko god da gotivim tog igrača(a mnogo ga gotivim) mislim da od toga neće biti ništa,možda,ali samo možda je bolje da klub razmisli o tome da vrati Mekekrana sa pozajmice,pod uslovom da dobije zavidnu minutažu.

U svakom slučaju problem treba detaljno ramotriti kada se saznaju svi činjenice!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.