29. novembar 2012.13 god. comment_91988 Treba mu kontinuitet, da bi se moglo suditi o njemu. Kod AVB-a je uglavnom dobro igrao, ali je i bio redovan starter. Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_92010 Ovakvi komentari gore vjerovatno su samo zato što je iz Barcelone, inače bi druga priča bila. Oriol je već sada kvalitetan igrač, a s većom minutažom će sigurno još podići svoj nivo. I samo mu 20 godina... Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_92013 [quote name='Blues_95' timestamp='1354185124' post='91881'] Jedno 7-8 puta je poslao dugu loptu sto mi pomalo ide na kurac jer nema vise Drogbe da to primi na prsa ispimpla par puta i probije golmana . MOzda je to Oriol zaboravio . [/quote] a nejde ti na kurac što je tores nesposoban pa nemože doć do tih lopti ? xD najnormalnija stvar je da kad je rezultat nepovoljan da se gura na napadača, kratkom dugom loptom ispališ je iz guzice samo da ide prema napadaču, e sad što je ovaj nesposoban to je drugi par opanaka Prijavi
30. novembar 2012.13 god. comment_92077 [quote name='Vinko' timestamp='1354224667' post='92013'] a nejde ti na kurac što je tores nesposoban pa nemože doć do tih lopti ? xD najnormalnija stvar je da kad je rezultat nepovoljan da se gura na napadača, kratkom dugom loptom ispališ je iz guzice smao da ide prema napadaču, e sad što je ovaj nesposoban to je drugi par opanaka [/quote] Od Torresa sam digao ruke tako da necu ni komentarisati . I oni samo slao prema Torresu . Vecina tih lopti je bila neprecizna , ili su otisle u aut ili na glavu protivnika . Prijavi
30. novembar 2012.13 god. comment_92080 e bit tih lopti je da budu negdje oko toresa, ne da mu padnu na trepavicu nego da idu prema njemu, naravno da nemože svaka bit točna, nek ih je 50% točno već je to dobro, nek tores od tih 50% lopti što ide prema nejmu primiri/spusti za "Mazacar" 25% i već tu imaš 3-4 solidne gol šanse, e sad kakve će te gol šanse bit ovisi o spomenutom trojcu, oni su tu da ih kreiraju. Al tores ne da neće spustit i primirit 3-4 lopte on neće ni jednu jedinu uspjet, nitko od njega na treaži da bude Drogba, taj je bio zvjer uspio ih je uštopat 10 s trojcom na leđima, nerealno i glupo bi bilo očekivat da to tores napravi, al on ne napravi ni ono malo, tako da tu nebi kivio Oriola tolko, koji je usput budi rečeno mlad i treba napredovat, normalno da nemože doć odjednom i slat lopte na trepavice toresu.. Prijavi
30. novembar 2012.13 god. comment_92114 Sta hocete,decko je sjajan igrac.Meni puno bolji od Mikela bar sto se ofanzive tice.Imao je odlicnih pasova i jednu loptu koju sam zapamtio je ona koja je isla preko stopera Fulhama na prsa Torresu,ovaj naravno lose prima,ne snalazi se lopta mu bjezi i Hughes izbacuje. Da je Falcau onakvih lopti u Atleticu.. Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93138 I ovaj drag nam Katalonac ( ) je večeras dosta dobar bio. Nije se isticao previše, ni komentator ga nije spominjao redovito, ali sam ga zato krajičkom oka stalno pratio i mogu reći da je odradio dosta velik posao na sredini terena. Dostojno zamijenio Mikela. Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93240 Haj pomirio sam se stim da je Torres odigrao odlicnu utakmicu, a sad bi stvarno realno morao priznat to i za Romeu-a ali ne mogu, mislim ipak da su njih dvojica odigrali dobro samo zbog toga jer je Nordsjealand bio jako los Prijavi
7. decembar 2012.13 god. comment_93576 Danas ponovo odgledah tekmu naših protiv Danaca i mogu reć da je Oriol strašno odigrao istu. Forma mu raste, te sigurno nećemo osjetit izostanak Mikela. Treba ga forsirati, bit će ovo igračina. Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93625 http://www.youtube.com/watch?v=O9MWgadltfg&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1 Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93757 Koliko je dobar, dalo se najbolje vidjeti nakon što je napustio travnjak. Šteta zbog povrede... Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93879 [quote name='antonius luiz' timestamp='1355052824' post='93848'] Da li se zna sta mu je? [/quote] Zbog ozljede nije se ukrcao na avion za Japan nego je otputovao nazad u London gdje čeka pregled i nalaze doktora.. Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93904 po meni odlican igrac. razbijac, a zna poslati dobru loptu ili cak pogoditi takvog zadnjeg veznog nismo dugo imali Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93905 a treba mu utakmica. nekad kiksa a nekad je dobar. vidjet cemo kako ce se razvijat:)[quote name='how yes no' timestamp='1354994134' post='93757'] Koliko je dobar, dalo se najbolje vidjeti nakon što je napustio travnjak. Šteta zbog povrede... [/quote] istina. onda su nas poceli puno vise napadat... kad je oscar usao nije mogao povezati defenzivno redove. Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93912 [url="http://www.weaintgotnohistory.com/2012/12/8/3743888/george-saville-club-world-cup?"]http://www.weaintgotnohistory.com/2012/12/8/3743888/george-saville-club-world-cup?[/url] Umjesto njega G.Saville ....... Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93917 Ne bih rekao da ce saville ici Mikel moze igrati, ne vidim smisla da ide saville :S Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93919 Citao sam da Saville ide i ovako i onako,cak je odluceno i prije povrede Oriola,e sad hoce li igrati to ne znam....uglavom ide sigurno Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93961 Sranjeeee(ako je istina naravno,a svim srcem se nadam da nije)..... http://www.weaintgotnohistory.com/2012/12/9/3747276/chelsea-fc-oriol-romeu-surgery-rumor-transfer-window? Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93983 Rješenje za povredu Romeua I odsustvo Mikela zbog afričkog prvinstva: Januar, Everton-Marouane Fellaini>>>>>>>Chelsea Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_93995 Ako je u pitanju teža povreda a nadam se da nije nisam za "pljačkanje sibirskih vozova" u januaru samo da bi kupili Feleinija. Kolko god da gotivim tog igrača(a mnogo ga gotivim) mislim da od toga neće biti ništa,možda,ali samo možda je bolje da klub razmisli o tome da vrati Mekekrana sa pozajmice,pod uslovom da dobije zavidnu minutažu. U svakom slučaju problem treba detaljno ramotriti kada se saznaju svi činjenice!!! Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94086 Romeu izgleda van terena 6 mjeseci zbog povrede,Mikel ce ici na AKN,znaci da nam treba pojacanje na toj poziciji,nadam se Fellainiju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.