Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

[quote name='EdvinTB' timestamp='1360030568' post='105988']
nebil doso Mou na ljeto, pa otjero glavatog katalonskog parazita :-w
[/quote]

Nema potrebe. Nek odu 2 španjolska parazita koja uništavaju klub a Oriol je sasvim dobar. Ne vidim čemu mržnja prema svemu katalonskom?!
[quote name='EdvinTB' timestamp='1360076616' post='106043']
Da je dobar,nebi ga barca prodala buzašto!
[/quote]
A ne pričaš tako za Sturridgea i Chelsea. Ne mora značiti ako ga oni nisu htjeli, da ni nama ne valja.
[quote name='Wisey' timestamp='1360085793' post='106062']

A ne pričaš tako za Sturridgea i Chelsea. Ne mora značiti ako ga oni nisu htjeli, da ni nama ne valja.
[/quote] Barca zna šta valja, dok Chelsea nezna ;)

[quote name='diablo_bih' timestamp='1360087610' post='106067']
Samo sto smo mi zaradili 15 miliona, barca 7...
[/quote] i što Sturidž vrijedi više od 15, a Glavonja manje od 7 :D
[quote name='how yes no' timestamp='1360094637' post='106087']
Ali je i stariji 3 godine. Moguće je da će Oriol vrijediti i više od Sturridgea, u istim godinama..
[/quote]

Tesko prijatelju, tesko. Njega povrede ukopavaju u 20-oj godini zivota i to moze ostaviti ogroman oziljak u njegovoj karijeri.
[quote name='EdvinTB' timestamp='1360093473' post='106082']
Barca zna šta valja, dok Chelsea nezna ;)

i što Sturidž vrijedi više od 15, a Glavonja manje od 7 :D
[/quote]

Barca zna šta valja? Ibrahimovića su se odrekli.. Chigrynski ako se ne varam je bio plaćen 20 milijuna eura od strane Barcelone, Eto'a su dali za Ibrahimovića kojega su se kasnije samo tako odrekli.. Dalje da ne nabrajamo.. Oni znaju? hgahahahh pa ljudi moji vi svi imate dojam da Barcelona ne griješi, oni su sveci, oni ne troše pare na pojačanja ko Chelsea, njima igrače besplatno daju znate oni su Barcelona.. Ajde muka mi ja od tih katalonskih cigana koje neće stić kazna za ono 2009. i ne bi me čudilo da nas kazne a Barceloni oproste.. Pukeee
  • 4 sedmice kasnije...
[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/299881_10151508318361180_1818529953_n.jpg[/img]

Ten minutes on the bike and after this a good walk through the training ground.
  • 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Misljenja sam da je i za njega i za nas najbolje da se rastanemo ovog ljeta iako nije dobio pravu sansu, mislim da se nece naigrati ni ove sezone, tako da je na prvom mjestu za njega najbolje da ode, stvarno ne vidim kako ce skupiti bar 10 nastupa pored Essiena, Mikela, Lamparda, Ramiza, pa i Luiza.

Pored toga Oscar i KDB isto mogu igrati ovu poziciji mozda i bolje od njega, a tu su negdje u prikrajku i Ake i Loftus-Cheek.

Misljenja sam da je i za njega i za nas najbolje da se rastanemo ovog ljeta iako nije dobio pravu sansu, mislim da se nece naigrati ni ove sezone, tako da je na prvom mjestu za njega najbolje da ode, stvarno ne vidim kako ce skupiti bar 10 nastupa pored Essiena, Mikela, Lamparda, Ramiza, pa i Luiza.

Pored toga Oscar i KDB isto mogu igrati ovu poziciji mozda i bolje od njega, a tu su negdje u prikrajku i Ake i Loftus-Cheek.

Pa njemu konkurencija nisu Lamps, Rami, niti Luiz. Vidjećemo hoće li se dobro oporaviti i vratiti nakon teške povrede prošle sezone, ako uspije i počne pokazivati ono što je pokazao kod AVB-a ne vidim razloga da se rastajemo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.