Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

Baš mi ga je žao što će biti odsutan do kraja sezone iz dva razloga:

Ove sezone bi se baš naigrao, pogotovu što je tu Rafa
Ova sezona mu je trebala biti ključna za razvijanje iz talenta u klasu.

šteta
  • Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

Jebem ti cempere...... :-q

[url="http://sportwitness.ning.com/forum/topics/chelsea-s-oriol-romeu-suffers-severe-knee-injury-and-damages-both"]http://sportwitness.ning.com/forum/topics/chelsea-s-oriol-romeu-suffers-severe-knee-injury-and-damages-both[/url]
Prava šteta da se u ključnom trenutku ove sezone ozljedi. Ključan kako za njega tako i za nas. Umjesto velikog napretka ove sezone će doživjeti veliki korak natrag.
Samo da se ova naša luda uprava ne odluči na tu opciju da vrati Essiena u januaru! I da ostanemo samo na tom pojačanju,jer svi dobro znamo Essienovo 'koljeno' i koliko je sklon povredama :( p.s. Kataloncu želim što brži oporavak i da napusti Chelsea na kraju sezone ;)
[quote name='EdvinTB' timestamp='1355179479' post='94109']
Samo da se ova naša luda uprava ne odluči na tu opciju da vrati Essiena u januaru! I da ostanemo samo na tom pojačanju,jer svi dobro znamo Essienovo 'koljeno' i koliko je sklon povredama :( p.s. Kataloncu želim što brži oporavak i da napusti Chelsea na kraju sezone ;)
[/quote]
Naprotiv, Essien nam je potrebniji no ikad. Ostali smo bez nejga Meirelesa i sad Oriola, povratak Essieana je neminovan.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1355223467' post='94141']

Naprotiv, Essien nam je potrebniji no ikad. Ostali smo bez nejga Meirelesa i sad Oriola, povratak Essieana je neminovan.
[/quote] Nemožemo se osloniti na Essiena,čovjek svako malo ima problema sa koljenom,nedavno je bio u Londonu na nekim pretragama! Nek vrate Essiena ali i nek dovedu još nekog DM/CM, jer ako se Essien povrijedi opet smo na istom ;)
a taman se ustalio u momčadi šteta, očekujem povratak Essiena čemu se radujem više nego drugoj opciji a ta je da ćemo kupit Fellainija.
E jes kurate sreće... Taman se probio u prvu postavu, imao šansu da stalno igra 90 minuta i onda bum...

Želim mu brz oporavak i da ga to u budućnosti zaobiđe, jer bi mogao postati jedan od najboljih DM-ova...
Svi vi računate na Essiena u siječnju, a pitanje je ide li on na Afrički kup nacija? Ako i on ide onda će nam bit zeznuto.
Steta za Oriola.Taman ga krenulo.
No,sada moramo dovesti veznog igraca u januaru.Ja bi najradije vratio Josha ili Kevina sa posudbe.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1355250667' post='94180']
Steta za Oriola.Taman ga krenulo.
No,sada moramo dovesti veznog igraca u januaru.Ja bi najradije vratio Josha ili Kevina sa posudbe.
[/quote]

Što se tiče te dvojice, ja bi ih uvijek na Stamford Bridge dočekao raširenih ruku; oni su Chelseajeva budućnost. Međutim, oni ne mogu biti zamjena za Oriola ili ga nadomjestiti, da se bolje izrazim. Oriol je zadnji, defenzivni vezni, dok i Josh i Kevin igraju dosta drukčiju ulogu. Njihova zadaća nije destrukcija kao kod Oriola, Mikela ili pak Essiena, nego upravo konstrukcija igre vlastite momčadi.

Josh je kao rođen za centralnog veznjaka, onaj što bi u našoj 4-2-3-1 formaciji igrao iza tog famoznog Mazacara "u ravnini" s Mikelom, Oriolom il s kim već ne, ovisno o tome tko nam igra zadnjeg veznog. Po meni bi i Oscar bio bolji na toj poziciji, nego ovoj koju igra sad - odmah iza napadača. Kevin može igrati i tu, a može zauzeti još istureniju poziciju na terenu. Ali o tom po tom.

Želio sam reći da se ne možemo nadati da će nam Kevin ili Josh biti zamjena za Mikela kad ode na AKN, odnosno Oriola za vrijeme izbivanja s terena zbog ove ozljede. Vrlo je izvjesno da ćemo u siječnju dovesti nekog zadnjeg veznog ili vratiti Bizona s posudbe.
Znaci u januaru dovesti DMF-a . U jednu ruku mi je zao Oriola ali i moram priznati da mi je pomalo i drago koliko god se to cinilo cudnim . Nema on kvalitete za Chelsea .
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Spaha' timestamp='1359930148' post='105823']
i zaboravio da postoji
kako napreduje oporavak, ima li kakav info?
[/quote]

Zajebo koljeno na tekmi protiv Sunderlanda 8. 12. prošle godine. Vratit će se za nekih 5 mjeseci, pola godine eventualno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.