Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Ne treba prodavati Fabregasa to je igrač sa velikim iskustvom i kvalitetom, kada je u formi i kada ga se koristi na pravi način on je top igrač i neko ko donese razliku na terenu. Mi boljeg od njega ne mozemo dovesti a on nam itekako moze biti od pomoci..
Ako bi neko ponudio 35+ miliona, prodati ga bez razmisljanja. Ulazi u tridesete, forma mu je najblaze receno nepredvidljiva, nedostaje mu kontinuitet...
Vec sada je trebalo ganjati nekog mladog igraca da stasava uz njega i odmeni ga sledece sezone.

Nema veze što je na pragu tridesete, kreativci mogu igrati još dugo, ja bih ga ostavio pošto nećemo naći boljeg igrača njegovog profila, čak ga ne bih mijenjao ni za jamesa jer su drugačiji profili igrača

• 4 sedmice kasnije...

Fabregas prosto mora igrati. OK kad je protivnik jaca ekipa pa hoces da imas i Nemanju i Kante, ali protiv ovakvih ekipa kao Swansea za tim bas nema potrebe.

Pa jel moguce da Oscar ima prednost nad Cescom... Prije bih Williana stavio gdje igra jebeni neuhranjeni brazilac...
  • 1 mjesec kasnije...
U ovoj formaciji smo punu kreativniji i Hazard u slobodnijoj ulozi preuzima ulogu glavnog vođe i kreativca pa nam on više nije ni potreban... A i Matić se nesto popravia u zadnje vrime...
Ja poštujem Fabregasa kao igrača bilo bi mi drago kada bi bilo mjesta za njega, on je veće fudbalsko ime od većine u našem sastavu ali Conte je našao dobitnu kombinaciju, da se sad razbija tandem koji odlično obavlja posao Matić-Kante mislim da nema smisla, tako da Fabregas u baš teškoj situaciji..

4-1-4-1 eh tu je mogao, ali u ovoj formaciji i na ono sto Conte trazi on ne moze odgovorit. Jel on jos uvijek povrijedjen? Mozda napravit swap deal s njim, neki opasan :D

• 3 sedmice kasnije...

http://www.telegraph.co.uk/football/2016/10/26/the-20-slowest-premier-league-players---revealed/cesc-fabregas/

Top 20 najsporijih u PL (okej, malo je cudno sto nema Terrya tu), uglavnom nas katalonski setac na 3. mjestu. :D

Kao sto rekoh od pocetka, majstor s loptom, ali nije to dovoljno za sami vrh u modernom fudbalu.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.