Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

Po meni on treba igrat u utakmica u kojima igramo protiv slabije i defanzivno postavljene ekipe, tj. u utakmicama u kojima imamo 60% i više posjeda, a u jačim gdje možemo prepustit posjed i prijetit pressingom i kontrama je Matić bolji...

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Cesc je igrač koji je za nas nezamjenjiv, nemamo ništa slično i svakako ga treba zadržati. Po meni treba mu dat još veću minutažu, pogotovo protiv "lakših" protivnika, odnosno protiv protivnika gdje mi imamo veći posjed i napadamo. Iako da se mene pita, on bi uvijek bio u prvom sastavu iz razloga što preferiram jednog takvog kreativnijeg igrača od dva defenzivna vezna, al naravno da smo s njim nešto ranjiviji u fazi odbrane

Ja bih svakako volio vidjeti ga u početnom sastavu,ali jedino u 3-5-2,jer svakako Pedro ove zadnje 3-4 utakmice slabo igra.
  • 2 sedmice kasnije...
Pohvale za Fabregasa, izgubio minutažu ali imao odnos prema svemu za svaku pohvalu. Ima veliki doprinos i uticaj za ovu ekipu, sa svojim kvalitetom i iskustvom uvijek je dobro riješenje. U posljednjih 5 utakmica ima 1 gol i 4 asistencije..
  • 3 sedmice kasnije...
Ja ne znam zasto on nije u prvom sastavu, strasan je. On bi meni u svakoj utakmici igrao u prvoj, jednostavno vise volim jednog kreativnog igraca u sredini nego oba defanzivna, al to je do stila
Igrao je protiv Stokea pa smo primili 2 gola,mogao bi igrati u prvoj pod uslovom da igramo 3-5-2 ili da umjesto Cahilla igra Zouma.Njegovi pasovi su odlični,nedvojbeno,ali u odbrani ga nema to bi trebalo biti svima jasno.Matić i Kante rade fantastičan posao u defanzivi,to govori i statistika,s Fabregasom u prvih 11 u 3 utakmice smo primili isti broj golova kao u 12 utakmica sa Matićem i Kanteom u veznom redu(3 gola).

To je to upravo sto navede BT14, cak i brojke pokazuju. Ima utakmica za njega, vjerovatno je trebao dobiti sansu danas ali mnogo timova ima jake i cvrste igrace na sredini gdje kombinacija Fabregas-Kante tesko da moze duela uzeti. Matic je vrlo vazan kotacic naseg sistema iako to mozda mnogi ne vide, jedini je od svih nasih veznih igraca u stanju pogurati se, zagraditi, uzeti zracni duel protiv gorostasa kojih ima u svakom timu u Premiershipu. Prije smo jbg imali Essiena, Ballacka, pa ni Lamps nije bio maciji kasalj, to su bila vremena kad smo mi dominirali na sredini u svakom segmentu i jeli druge timove. Jos u napadu onaj beton Didier.

Fabregas je dobar igrac koji ti treba u ovakvoj ekipi, ali svakako Conte ima svoje razloge zasto mu nije u prvih 11. Svakako da je i ovo jedan signal kako na ljeto treba traziti novog veznjaka. Da budem iskren ja bih volio jednog dana vidjeti Loftus-Cheeka pored Matica i Kantea, jer taj momak ima sposobnost da iznese loptu i odigra pas, medjutim potrebno ga je istesati pogotovo mentalno izvuci agresivnost koja je neophodna za veznog igraca u ovakvoj ligi. Previse je nonsalantan ponekad ali da se to istesati uz dobar rad na treninzima. Ipak, sve cestitke Fabregasu koji je ostao cijelo vrijeme profesionalac i ne pravi probleme, nisam ocekivao od njega takvo ponasanje. Pretvorio se u jednog od lidera ove ekipe i to s pravom. Mada, i njemu bi Chelsea mogao dati 2 titule Premiershipa i jedan kup sto je velika stvar za igraca.

Dijelim mišljenje sa Wisey ali protiv Hulla,Bournemoutha, Swansea, M'boroa, Sunderlanda mora početi Cesc. 
Danas je baš očigledno bilo da nam fali kreativnosti u vezi.

Cesc Fabregas: Has averaged an assist more often (every 72 minutes) this season than any player in Europe's top 5 leagues with more than two.

Ovo danas mu je bila 101. asistencija u PL, više imaju samo Lampard (102) i Giggs (162).
  • 2 sedmice kasnije...

Boli me briga tko nam je protivnik, želim ga gledat u prvom sastavu, ovo je predrveno i nekreativno, u 5 minuta više pokazao nego ostatak ekipe

Fabregas je medju najboljim veznjacima u premiershipu, u ovoj postavci koju preferira Conte za njega mora biti mjesta. ne mozes sa Kanteom i Maticem igrati svaku utakmicu bez obzira na protivnika, nema ko prenijeti loptu i pruziti pas do igraca.

• Autor

Nema mesta za njega jer će nam bilo koji protivnik dati tri komada za pola sata ako nemamo 7 defanzivno orijentisanih igrača na terenu (ne računajući golmana) i krilo koje igra jer mnogo trči u odbrani. Jedva čekam dan kada ćemo se odreći kukavičkog mentaliteta koji već godinama sabotira napredak kluba i truje mozak navijačima.

3-5-2 pod hitno tako bi i Hazard mrdnuo dupetom i shvatio da mora da se bori za mjesto u prvih 11.Nadam se da će protiv Arsenala barem početi od prve minute. Nećemo se valjda sad i šugavog Arsenala bojati.
Ono kao šlag na tortu naše pobjede je bilo još i to što im je 'njihov' Cesc zabio. I respect što nije (baš nešto) proslavio gol,to pokazuje koja je ljudina.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.