15. decembar 2016.9 god. comment_264012 Po meni on treba igrat u utakmica u kojima igramo protiv slabije i defanzivno postavljene ekipe, tj. u utakmicama u kojima imamo 60% i više posjeda, a u jačim gdje možemo prepustit posjed i prijetit pressingom i kontrama je Matić bolji... Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264136 Pohvale za doprinos Cesca u ove posljednje dvije utakmice, protiv Sunderlanda donio 3 boda, juče razmrdao redove.. Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264138 Cesc je ove zadnje dvije-tri utakmice dosao kao neko osvjezenje za ekipu. ima jos u njemu kuveta Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264143 Cesc je igrač koji je za nas nezamjenjiv, nemamo ništa slično i svakako ga treba zadržati. Po meni treba mu dat još veću minutažu, pogotovo protiv "lakših" protivnika, odnosno protiv protivnika gdje mi imamo veći posjed i napadamo. Iako da se mene pita, on bi uvijek bio u prvom sastavu iz razloga što preferiram jednog takvog kreativnijeg igrača od dva defenzivna vezna, al naravno da smo s njim nešto ranjiviji u fazi odbrane Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264152 Ja bih svakako volio vidjeti ga u početnom sastavu,ali jedino u 3-5-2,jer svakako Pedro ove zadnje 3-4 utakmice slabo igra. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264697 Pohvale za Fabregasa, izgubio minutažu ali imao odnos prema svemu za svaku pohvalu. Ima veliki doprinos i uticaj za ovu ekipu, sa svojim kvalitetom i iskustvom uvijek je dobro riješenje. U posljednjih 5 utakmica ima 1 gol i 4 asistencije.. Prijavi
22. januar 2017.9 god. comment_266060 Ja ne znam zasto on nije u prvom sastavu, strasan je. On bi meni u svakoj utakmici igrao u prvoj, jednostavno vise volim jednog kreativnog igraca u sredini nego oba defanzivna, al to je do stila Prijavi
22. januar 2017.9 god. comment_266079 Igrao je protiv Stokea pa smo primili 2 gola,mogao bi igrati u prvoj pod uslovom da igramo 3-5-2 ili da umjesto Cahilla igra Zouma.Njegovi pasovi su odlični,nedvojbeno,ali u odbrani ga nema to bi trebalo biti svima jasno.Matić i Kante rade fantastičan posao u defanzivi,to govori i statistika,s Fabregasom u prvih 11 u 3 utakmice smo primili isti broj golova kao u 12 utakmica sa Matićem i Kanteom u veznom redu(3 gola). Prijavi
22. januar 2017.9 god. comment_266084 To je to upravo sto navede BT14, cak i brojke pokazuju. Ima utakmica za njega, vjerovatno je trebao dobiti sansu danas ali mnogo timova ima jake i cvrste igrace na sredini gdje kombinacija Fabregas-Kante tesko da moze duela uzeti. Matic je vrlo vazan kotacic naseg sistema iako to mozda mnogi ne vide, jedini je od svih nasih veznih igraca u stanju pogurati se, zagraditi, uzeti zracni duel protiv gorostasa kojih ima u svakom timu u Premiershipu. Prije smo jbg imali Essiena, Ballacka, pa ni Lamps nije bio maciji kasalj, to su bila vremena kad smo mi dominirali na sredini u svakom segmentu i jeli druge timove. Jos u napadu onaj beton Didier. Fabregas je dobar igrac koji ti treba u ovakvoj ekipi, ali svakako Conte ima svoje razloge zasto mu nije u prvih 11. Svakako da je i ovo jedan signal kako na ljeto treba traziti novog veznjaka. Da budem iskren ja bih volio jednog dana vidjeti Loftus-Cheeka pored Matica i Kantea, jer taj momak ima sposobnost da iznese loptu i odigra pas, medjutim potrebno ga je istesati pogotovo mentalno izvuci agresivnost koja je neophodna za veznog igraca u ovakvoj ligi. Previse je nonsalantan ponekad ali da se to istesati uz dobar rad na treninzima. Ipak, sve cestitke Fabregasu koji je ostao cijelo vrijeme profesionalac i ne pravi probleme, nisam ocekivao od njega takvo ponasanje. Pretvorio se u jednog od lidera ove ekipe i to s pravom. Mada, i njemu bi Chelsea mogao dati 2 titule Premiershipa i jedan kup sto je velika stvar za igraca. Prijavi
22. januar 2017.9 god. comment_266090 Dijelim mišljenje sa Wisey ali protiv Hulla,Bournemoutha, Swansea, M'boroa, Sunderlanda mora početi Cesc. Danas je baš očigledno bilo da nam fali kreativnosti u vezi. Prijavi
22. januar 2017.9 god. comment_266102 Cesc Fabregas: Has averaged an assist more often (every 72 minutes) this season than any player in Europe's top 5 leagues with more than two. Ovo danas mu je bila 101. asistencija u PL, više imaju samo Lampard (102) i Giggs (162). Prijavi
23. januar 2017.9 god. comment_266117 Most Premier League assists: Giggs - 162 in 672 games. Lampard: 102 in 609 games. Cesc Fabregas: 101 in 293 games Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267012 U pm više i workrate i defanziva. Ovaj čovjek mora počinjati naredne utakmice. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267018 Boli me briga tko nam je protivnik, želim ga gledat u prvom sastavu, ovo je predrveno i nekreativno, u 5 minuta više pokazao nego ostatak ekipe Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267021 Jadni mi ako nas ova igracina napusti, a sve je izvuesnije da hoce. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_267025 Fabregas je medju najboljim veznjacima u premiershipu, u ovoj postavci koju preferira Conte za njega mora biti mjesta. ne mozes sa Kanteom i Maticem igrati svaku utakmicu bez obzira na protivnika, nema ko prenijeti loptu i pruziti pas do igraca. Prijavi
1. februar 2017.9 god. Autor comment_267092 Nema mesta za njega jer će nam bilo koji protivnik dati tri komada za pola sata ako nemamo 7 defanzivno orijentisanih igrača na terenu (ne računajući golmana) i krilo koje igra jer mnogo trči u odbrani. Jedva čekam dan kada ćemo se odreći kukavičkog mentaliteta koji već godinama sabotira napredak kluba i truje mozak navijačima. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267096 Jebo te i Conte i hljeb, i svaki trener moguci koji ce mi se fokusirati samo na defanzivu, a ne na akcije napadacke, Fabregas je jedan od najboljih veznjaka ikad, i mora se poceti koristiti. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267101 3-5-2 pod hitno tako bi i Hazard mrdnuo dupetom i shvatio da mora da se bori za mjesto u prvih 11.Nadam se da će protiv Arsenala barem početi od prve minute. Nećemo se valjda sad i šugavog Arsenala bojati. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267574 Kako mi je samo ovaj lik drag =(( =(( daj ga sljedeću u prvih 11 Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267717 Ono kao šlag na tortu naše pobjede je bilo još i to što im je 'njihov' Cesc zabio. I respect što nije (baš nešto) proslavio gol,to pokazuje koja je ljudina. Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267731 Cesc važan igrač ove ekipe. Ali šta ti je život ko bi se nadao da će nekad situacija da Fabregas daje gol Cechu značiti da je Chelsea dao gol :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.