Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovako je samo Lampard dijelio lopte.

Uz dužno poštovanje najdražem igraču ikada, nije ni on imao ovako duge,precizne balune, barem ne ovako u kontinuitetu kao Cesc,

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

lik je uzeo dve titule u tri godine, ej dve titule

to samo po sebi ne zvuči nešto ali jedan Dzerard nema nijednu ili npr Siti od 2008 ima dve(lupam)  :D

pa jedan Mata od kad je došo na ostrvo, još uvek nema titulu :D

ali Kejhil je apsolutni šampion, iz Boltona u Čelzi i sve trofeje čovek pokupi :D

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Gledam golove od juče, fino je spajao Bačuaija... Ono njegovo milimetarski, duga u prostor iza leđa odbrane...

Ja iskreno mislim da ima mesta u rotaciji za njega, i prošle sezone je "otključavao" one manje tekme kada smo se mučili da damo gol, bitan je Cesc! 

I ne samo manje tekme, ne zaboravi primjerice protiv citya u gostima.. Potpuno druga ekipa smo s njim u sastavu, jednostavnu da tu jednu dimenziju vise
Ako Cahill ostane na klupi i ako nabavimo boljeg lijevog wingbacka svakako da bi mogao igrati od prve minute i protiv velikih ekipa.
Ako budemo kupili Aubameyanga, mislim da cemo cesto vidjati 352 formaciju, tada ce Fabregas da nastupa, a sto se tice centra, tu ce dva francuza da komanduju, da jedu protivnike :)
Ja nesto i ocekujem da je igrac kao Bakayoko potpisan i zbog Cesca. Sad ima predobar dvojac uz sebe i steta je velika ako ne bude igrao. Iskreno se nadam 352 formaciji...
Jedina šteta je ako sve trojica budu igrali zajedno to što nećemo imati igrača da ih zamijenimo ako se povrijede. Sad ako računamo da Matić ide imamo 3 veznjaka.
A ko kaže da će Matić ostati?Ne trenira sa ostatkom tima,većina medija piše kako želi u United i ti fakat misliš ostat će grijati klupu?
https://twitter.com/ChelsTransfer/status/889260458221416448

Hvali ga Conte na sva usta,a i s pravom.Veoma zahvalan igrač,ponio se kao pravi profesionalac tokom prošle sezone.
Nešto sam sad na brzinu pročitao da hoce navodno u formaciju da menja, da igramo 3 5 2 zbog Fabregasa. Verovatno da on bude na poziciji desetke.

Ne vjerujem da ce to raditi. Nema potrebe, tim je uigran sa 3-4-3, krila su nam glavni adut uvijek bila tako da to ocekujem i ove sezone.

Ipak za Fabregasa se mora naci mjesto, trenutno je jedan od najvaznijih kotacica ove ekipe. Vidjet cemo sta je Conte zamislio, ali grehota je da Fabregas grije klupu.

Po meni on u slabijim utakmica može bez problema igrat s Kanteom u paru, a uz još jednog top stopera i boljeg lijevog beka bi vjerojatno mogao bez problema igrat i protiv jačih
  • 3 sedmice kasnije...

tumblr_oukxjfUueH1woxlz0o1_540.gif

tumblr_oukxjfUueH1woxlz0o3_540.gif

Mnogo glupi kartoni, prvi zbog sarkastičnog aplauza (al' to mogu i razumjeti ne ide ti ništa od noge, sudija pravi greške svega ti preko glave) ali drugi potpuno nepotreban start. Kao da je neki omladinac a ne ovako iskusan fudbaler.

Bit' će zanimljivo vidjeti ko će i kako ga zamjeniti protiv Spursa.

tumblr_oukxjfUueH1woxlz0o1_540.gif
tumblr_oukxjfUueH1woxlz0o3_540.gif
Mnogo glupi kartoni, prvi zbog sarkastičnog aplauza (al' to mogu i razumjeti ne ide ti ništa od noge, sudija pravi greške svega ti preko glave) ali drugi potpuno nepotreban start. Kao da je neki omladinac a ne ovako iskusan fudbaler.

Bit' će zanimljivo vidjeti ko će i kako ga zamjeniti protiv Spursa.

Možda Deni Popivoda

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.