Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Nisam gledao ovu tekmu, ali činjenica je da je itekako napredovao u formi od odlaska Mourinha. On i Costa igraju možda najbolji fudbal otkako su došli u Chelsea, za mene čak bolji i od onog na početku prošle sezone (gledajući pojedinačno njih dvojicu).

Dobar je on, kad ga puste da igra... Ali za meceve kao onaj koji nas ocekuje, treba nam jos raspolozenih igraca, da podele teret i da on dodje do izrazaja.

Kakav je bio sad je ful, ali moze i mora jos bolje.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Mnogo je podigao formu, i protiv Sotona je bio jedan od boljih na terenu. Treba nam ovajak Cesc u nastavku sezone, još da se Eden trzne.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=TWGm_r5eW14[/media]

• 2 sedmice kasnije...

mrš iz kluba ojebino katalonska vučeš se po terenu cijelu sezonu

jebo te onaj ko te doveo

da je samo oscar igrao umjesto njega e jbt sunce kada je oscar za njega tata

Katastrofalan je bio danas, realno. Od bitnijih igrača najmanje sam očekivao da će on zakazati, a bio je stvarno nevidljiv iako nam je glavni igrač na sredini terena. Dosta tanko danas od njega, nije se uspio nametnuti jednostavno. Čudno s obzirom da je u dobroj formi u zadnje vrijeme. Trudio se jest, ne mogu nikom zamjeriti na tome.

Gde su bili i on i Mikel kad je Di Maria prošao kroz njihov deo terena i namestio prvi gol? Šta su tražili toliko daleko od lopte? Koga su čuvali, u šta su gledali?
  • Autor

Od bitnijih igrača najmanje sam očekivao da će on zakazati, a bio je stvarno nevidljiv iako nam je glavni igrač na sredini terena.

Zašto si najmanje od njega očekivao da će zakazati, pa on ni u jednoj većoj utakmici nije nešto bitno uradio.

Zašto si najmanje od njega očekivao da će zakazati, pa on ni u jednoj većoj utakmici nije nešto bitno uradio.

To je istina, al mislio sam na formu. A on je uz nedovoljno spremnog Costu u najboljoj formi bio, a i za vikend je odmarao.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
  • Autor

Piše se da šofer želi opet da sarađuje sa njim i da bi ga doveo u Junajted. Razmišljam da li bi valjalo da im ga prodamo. :-?

• Autor

29 godina ima, nikad nije bio čovek odluke u velikim utakmicama, sezona mu traje 3 meseca, Fabregas mi je sve samo ne nezamenjiv. Da ga preplate, ne bih uopšte žalio za njim.

Tacno, ali ako ode, navikni se da cemo igrati sa 2 def vezna :D On je ipak igrac koji zna poslati taj pass iz te pozicije, da ne mora dodavati ofanzivnijim igracima, pa da oni nesto rade, vec moze biti prava veza izmedju napada i sredine.

Da je neko nalik Pjanketu dosao, onda bi to sve bilo u redu, ili da je Baker spreman za ovaj nivo fudbala.

• Autor

Podrazumeva se da ćemo naći zamenu, ne znam zašto si se uhvatio za Bakera. :D Kao da će ikada dobiti još koji minut ovde.

Ma zasto ne, itekako ima igraca koje bismo mogli naci za tu poziciju na sredini terena. Katalonski setac nek ide slobodno.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.