3. februar 2016.10 god. comment_249440 Drug neka on fino igra gdje hoce zaboli me tuki, ja bih najvise volio njemu zbogom reci. Pardon, Oscaru pa njemu. Ja sam ipak ljubitelj igraca koji moze dobiti poneki duel na sredini terena, koji moze potrcati pa podvaliti loptu, koji moze ispratiti svog igraca a ne samo pustit vjetru da puse oko njega i izgledat ko izgubljen na terenu. Ako je kreativni veznjak to ne znaci da svi ostali rade njegov dio posla, a on ce eto samo igrat toliko dobre pasove :D Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249441 Drug neka on fino igra gdje hoce zaboli me tuki, ja bih najvise volio njemu zbogom reci. Pardon, Oscaru pa njemu. Ja sam ipak ljubitelj igraca koji moze dobiti poneki duel na sredini terena, koji moze potrcati pa podvaliti loptu, koji moze ispratiti svog igraca a ne samo pustit vjetru da puse oko njega i izgledat ko izgubljen na terenu. Ako je kreativni veznjak to ne znaci da svi ostali rade njegov dio posla, a on ce eto samo igrat toliko dobre pasove :D Vidjeli smo Mikela i Matića danas, takav su tip igrača kakav si ti opisao, genijalno, da imamo još jednog takvog umjesto fabregasa bilo bi vrh Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249457 Vi ladno mislite da ako je neko kreativan da zna da zapocne napad, da stvori sansu da je on oslobodjen svega ostalog i da mu je kreativnost jedina uloga. Pa pogledajte druge igrace. Eno ga Verati kreativac, sve iz prve odigrava razigrava celu ekipu, siri igru pa trci pozadi uklizava, bori se a kolki je mali ko dete neko a 20 puta cvrsci od Fabregasa. Alonso em mator em spor, al pregled ko Pirlo a jos 90% startova su mu doktorski. Kros ko konj trci sve zive rupe krpi jer Real igra bez zadnjeg veznog pa pola stvari moraju da ciste Kros i Modric. Modric isto, jedan od najgenijalnijih veznjaka a kad se ekipa brani lik se postavlja bolje od pola stopera. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249459 Vi ladno mislite da ako je neko kreativan da zna da zapocne napad, da stvori sansu da je on oslobodjen svega ostalog i da mu je kreativnost jedina uloga. Pa pogledajte druge igrace. Eno ga Verati kreativac, sve iz prve odigrava razigrava celu ekipu, siri igru pa trci pozadi uklizava, bori se a kolki je mali ko dete neko a 20 puta cvrsci od Fabregasa. Alonso em mator em spor, al pregled ko Pirlo a jos 90% startova su mu doktorski. Kros ko konj trci sve zive rupe krpi jer Real igra bez zadnjeg veznog pa pola stvari moraju da ciste Kros i Modric. Modric isto, jedan od najgenijalnijih veznjaka a kad se ekipa brani lik se postavlja bolje od pola stopera. Slazem se sve,ali uzmi jedno u obzir,tesko je bilo koje celzijevom veznjaku da razigrava nama su igraci staticni stoje kraj aut linija i cekaju loptu u noge od bekova do krila,probme najveci staticnost ekipe. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249479 Ja ne znam sta vi hocete od Fabregasa, sam je danas namjestio 3 prilike u prostor za igrace. Pogledajte ko mu je iza ledja Mikel i Matic, ljudi su prespori, plus Oscar u igri, valja sa takvim igracima stvoriti nesto vise. U ovoj ekipi je najmanje odgovoran Fabregas i sto uspije napraviti ne moze da se pospremi u mrezu kad nam je realizacija nikakva. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249511 Jel tebi jasno da mi protiv svake jace ekipe, ISKLJUCIVO zbog Fabregasa dopustimo u prosjeku 5 opasnih napada. Jer lik nije sposoban da pokrije svoj jebeni prostor(branimo se zonski,ne?) Jel tebi jasno da on moze samo protiv slabijih ekipa(koje igraju bunker) stvoriti te sanse o kojim pricas. Pa vidjeces protiv PSG, eto ti samo jedna ekipa za primjer, kad dobije visok presing pa pocne grijesit pas igracu do sebe, pa pocne da vraca loptu nazad i sl. PITAS SE ZASTO? Zato sto je fizicki na nivou mene, rekreativca basketasa. Lik ne moze sam sebi pronaci prostor protiv jace ekipe i protiv visokog presinga. End of story, to ako je tebi igrac za Chelsea koji naginje da bude najbolji na svijetu, onda svaka cast NIKAD NAS NE NAPUSTAJ MANEKENU SETACU Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249515 Necu se raspravljati sa tipicnim hejterom koji ne moze argumentirati svoje stavove ali nece se odreci svog misljenja, ovo gore sto si napisao je smijesno.. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249516 Necu se raspravljati sa tipicnim hejterom koji ne moze argumentirati svoje stavove ali nece se odreci svog misljenja, ovo gore sto si napisao je smijesno.. Care igraci,vezni igrac mora dosta da trci lik trci kao da igra u Bugarskoj ili Rumuniji on je glavni krivac za raspad i mnoge izgubljene utakmice koliko je samo puta pustio na sredini svog igraca da ga prodje. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249517 Ja govorim o utakmici s watfordom gdje je bio jedan od boljih, o cemu vi ja nezz..Al ajd da se nadovezem naa to tvoje, koja je svrha igraca poput Matica ili Mikela ako ono sto prode pored Fabregasa ne mogu zakrpati, posto su u napadu potpuno beskorisni i limitirani igraci, krearivnost im je na nuli a o tehnici necu govoriti, onaj Matic se namijesta 5 sekundi na lijevu nogu kako bi dodao, nesto tipa ivanovic sa desnom Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249520 Skaro je u pravu, protiv Watforda je bio jedan od boljih sigurno a tako je sve i od odlaska Mourinha. Medjutim, i Dzan je upravu jer nam treba bolji igrac na toj poziciji. Prijavi
4. februar 2016.10 god. comment_249551 Ima li ijedan igrac da ima mjesta za njega u nasoj ekipi. Ne valja costa, hazard, matic, oscar, cesc, willian, mikel, bane , cahil i dr. Samo azpi i tibo haman valjaju. Zouma nam neiskusan pa se "ne mozemo" na njega osloniti. Jbg. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249577 Soxx mi moramo pola ekipe prodati. Spas je kod kineza. Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250589 Cim ga protivnicki vezni igraci ne pritiskaju, i daju mu vremena da se orijentise strasno je opasan. Dobar je danas bio. Moze mnogo da poogne u tranzicionoj igri protiv PSGa, kada bude trebalo brzo odigrati napred. Samo da sacuva koncentraciju. Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250598 Igra već u kontinuitetu vrlo dobro, zadnjjih 5-6 utakmica standardno dobar, svaka čast Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250599 Igra već u kontinuitetu vrlo dobro, zadnjjih 5-6 utakmica standardno dobar, svaka čast Ceka se tvoj komentar na igru njegovog partnera danas ;) Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250601 Ceka se tvoj komentar na igru njegovog partnera danas ;) Hehe a nije bio loš, ali vidjet ćemo, nije jedna utakmica naznaka nečeg boljeg, ako nastavi nitko sretniji od mene Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250605 Vratio se naš Fabregas, mađioničar. Hvala Bogu i Johnu Kennedyju, bilo je vrijeme. Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250607 Fabregas nikada nije bio, nije i nikada nece biti AMC. Njegova prava pozicija je CM, i ne treba vise eksperimentisati u tom pravcu. Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_250876 Trenutno uz Costu zadnjih 5-6 utakmica nas najbolji igrac. Nadam se samo da nece uz Mikela praviti propuh kada je odbrana u pitanju jer jedno je igrati uz Nemanju a skroz drugo uz Mikela. Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_251025 Svaka čast, pored Baneta naš najbolji igrač u polju, iznenadio me pristupom i primetio sam da je puno trčao, možda čak i najviše na utakmici Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_251041 Kreirao Oscaru cistu sansu,bio dobar i ostatak tekme.S obzirom ds nismo imali loptu u nogama on je bio dobar. Prijavi
17. februar 2016.10 god. comment_251173 Vjerujem da većini djeluje da malo trči, ali to je zato što nije tako brz kao naša krila koja tu dolaze do izražaja, ali zato Cesc nikad ne staje, a sada napokon uz trčanje ga je i pas počeo slušati.. Inače jučer najviše pretrčao, čak 11.5km Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.