16. januar 2016.10 god. comment_247205 Lampard nije povlacio ekipu tako sto bi pogresio 3164354 pasa, bio polumrtav celu utakmicu i usput ufuljao jedan gol i asistenciju...Moj komentar se odnosio na povlacenje ekipe iz nicega a ne na greske, od njega je zadnjih nekoliko utakmica bar 4 i vise igraca bilo losiji. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247207 Moj komentar se odnosio na povlacenje ekipe iz nicega a ne na greske, od njega je zadnjih nekoliko utakmica bar 4 i vise igraca bilo losiji. Kao i moj komentar. Ekipu je povukao Dijego Costa a Zuma je drzao ekipu da ne padne u ambis u prvom poluvremenu. Fabregas nam je samo zamazao oci ovim golom. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247209 Kao i moj komentar. Ekipu je povukao Dijego Costa a Zuma je drzao ekipu da ne padne u ambis u prvom poluvremenu. Fabregas nam je samo zamazao oci ovim golom. Svaka lopta diegu je došla od fabregasa, nemoj da ti mržnja zasjeni njegovu dobru igru Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247239 10-ku ne zna igrat. To sam već milion puta ponovio, i to je Mourinhov propali eksperiment pošto ga je u svakoj jačoj tekmi gurao na tu poziciju a ovaj nestajao sa terena. Iz dubine mu je lakše kreirati ali je defanzivno smiješan, ne može izvući sprint, ne može se "potući" sa protivnicima na sredini, pretrčavaju ga bez problema. Drugi smo gol primili čim je Hiddink njega vratio niže pa nam je Everton probio 30 metara kroz sredinu, kao da nikog tu nema. Kad dodaš usporenog Mikela, to je recept za katastrofu defanzivno. Međutim, ovaj put je ofanzivno dosta dobrih lopti podijelio i iskupio se, plus postignut gol. Ima on mjesta u nekim utakmicama, pogotovo protiv slabijih ekipa ali generalno nam tu treba jedan bolji igrač na najvažnijem dijelu terena. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247242 10-ku ne zna igrat. To sam već milion puta ponovio, i to je Mourinhov propali eksperiment pošto ga je u svakoj jačoj tekmi gurao na tu poziciju a ovaj nestajao sa terena. Iz dubine mu je lakše kreirati ali je defanzivno smiješan, ne može izvući sprint, ne može se "potući" sa protivnicima na sredini, pretrčavaju ga bez problema. Drugi smo gol primili čim je Hiddink njega vratio niže pa nam je Everton probio 30 metara kroz sredinu, kao da nikog tu nema. Kad dodaš usporenog Mikela, to je recept za katastrofu defanzivno. Međutim, ovaj put je ofanzivno dosta dobrih lopti podijelio i iskupio se, plus postignut gol. Ima on mjesta u nekim utakmicama, pogotovo protiv slabijih ekipa ali generalno nam tu treba jedan bolji igrač na najvažnijem dijelu terena. Boldano - sva bit. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247272 Kada ima pravog defanzivnog para koji ga može pokrivati u defanzivi on će biti jedan od najboljih na utakmici. Ne odgovara mu pozicija 10-ke, on treba igrati iza 10-ke, ali on je igrač koji nije baš obrambeni orijentiran i onda ako ima slobode može činiti čuda. Njegove duge lopte su s očima u 90% slučajeva, igrao dobro ili loše, u svakoj utakmici pošalje makar jednu upotrebljivu loptu naprijed, a kad je Nemanja radio čuda u defanzivi onda je i Cesc došao do izražaja. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247273 Svaka lopta diegu je došla od fabregasa, nemoj da ti mržnja zasjeni njegovu dobru igru Ne mrzim igraca koji igra za CFC, samo u obzir uzimam njegove dosadasnje igre a ne samo ovu danas. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247286 Ne mrzim igraca koji igra za CFC, samo u obzir uzimam njegove dosadasnje igre a ne samo ovu danas. Govorio si konkretno za ovu utakmicu, zato i govorim Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247362 Lampard nije povlacio ekipu tako sto bi pogresio 3164354 pasa, bio polumrtav celu utakmicu i usput ufuljao jedan gol i asistenciju... nije njegov poso da ima 90% tačnih dodavanja, pogotovo na tom mjestu gdje igra, ako oćeš 90%+ tačnih dodavanja gledaj štopere i hold up veznog igrača, fabregas kao playmaker mora pokušavat rizničnije pasove a što ti pasovi neće proć 9 od 10 puta pa bože moj nije čovjek pirlo Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247374 Nikada on neće biti ni do koljena Lampardu jer je Lamps u svakom segmentu za njega Bog, tako da ne treba od njega očekivati ono što smo imali od Lamparda. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247381 nije njegov poso da ima 90% tačnih dodavanja, pogotovo na tom mjestu gdje igra, ako oćeš 90%+ tačnih dodavanja gledaj štopere i hold up veznog igrača, fabregas kao playmaker mora pokušavat rizničnije pasove a što ti pasovi neće proć 9 od 10 puta pa bože moj nije čovjek pirlo Toni Kros - 93,2% http://www.whoscored.com/Players/31772/ Marko Verati - 93,1% http://www.whoscored.com/Players/91961 Ni stoperi, ni holderi..... Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247831 A zasto je prosle sezone imao preko 80-85% ? Tako nesto. https://twitter.com/ArsenalMoh8/status/690323071761256450 Redar nazvao Fabregasa zmijom. Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247860 I dobio otkaz. Ovo nema ni u našoj ligi da te redar ovako vrijeđa ahahhaha Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247861 Kako kopirate to sa stranice tu vijest i da video prenese, ja pokusavam neide. Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247863 Kako kopirate to sa stranice tu vijest i da video prenese, ja pokusavam neide. zemo ovo je sa twittera, imas dugme twitter, i tu ubacis link. Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247864 A zasto je prosle sezone imao preko 80-85% ? Tako nesto. a zašto ove sezone ima 84% ? pričamo o tome da on ne može nikako imat preko 90% tačnih dodavanja jer su mu 80% pasova unaprijed i to 50% su riznične lopte u prostor Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247865 a zašto ove sezone ima 84% ? pričamo o tome da on ne može nikako imat preko 90% tačnih dodavanja jer su mu 80% pasova unaprijed i to 50% su riznične lopte u prostor Ok treba li da postujem onaj snimak sa tekme kada igra kao drogiran? Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247868 zemo ovo je sa twittera, imas dugme twitter, i tu ubacis link.Hvala. Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247873 Ok treba li da postujem onaj snimak sa tekme kada igra kao drogiran? treba msm. ne branim ga ja nit ga simpatišem al ajd hehe Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247876 https://www.youtube.com/watch?v=SuMd_DJp-lg njegova sezona u jednom snimku Na kraju ispada kao da napadam neduznog Fabregasa koji perfektno igra i gresi u dodavanjima samo zato jer je ultra ofanzivan i pokusava rizicna dodavanja. Nervira me sto je poceo da gresi kao Willian pre 2 godine ili Oscar svaki jebeni dan osim ako mu je dan (jednom u 3 meseca). Fabregas moze bolje. Nije to neki random Brazilac, to je Fabregas. Prijavi
24. januar 2016.10 god. comment_248061 Ekstra je odigrao ali mislim da je Costa morao biti MOTM. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.