29. novembar 2015.10 god. comment_242719 A jest se Willian naprimao lopti u glavu, kad je izlazio ko da je pjan... Nije ovo Fabregasu trebalo, mater jebo ne može poslat preciznu loptu na metar udaljenosti. Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242734 Jebem ti retarda, kakva debilcina je ovaj Fabregas nismo imali vecu dijabolu od odlaska Toresa(Mikela ne racunam u fudbalere) Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242743 Kazu neki ne mozemo bez njega, treba nam hahahahahahahMars iz kluba i ti i onaj ko te gura stalnoGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242750 Ne mogu ocima da ga vidim,neverovatno kakvi su debili Engleski novinari kako niko ne pita Murinja kako je taj covek na terenu jel on radi u interesu Celzija kao trener ili drzi svoju datu rec da ce igrati pa i po stetu kluba i rezultata.... Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242752 hahaha al EH10 ne posustaje :D Zanima me samo da li manje voli Murinja ili Fabregasa :D Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242754 hahaha al EH10 ne posustaje :D Zanima me samo da li manje voli Murinja ili Fabregasa :D Fabregas je PICKICA,dok je Murinjo GNJIDICA tesko je to izmeriti. Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242819 https://mobile.twitter.com/TerryAFCx/status/670980677005918208/video/1Vidi ti njega molim te, kakva ubleha katalonska, ma nosi mi ovo govno iz ekipe i daj pravog igraca u sredinu. I onoga koji ga gura stalno potjerati, riba uvijek smrdi od glave.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. novembar 2015.10 god. comment_242821 Kljucna rec plejmejker(playmaker). Ovo sto (ne)pokazuje najblize je izrazu "zaboravio da igra fudbal". Prijavi
30. novembar 2015.10 god. comment_242851 Lazni trener moze da izmisli mnoge pozicije za koje niko nije znao da postoje. Prijavi
6. decembar 2015.10 god. comment_243196 Neverovatno da ovaj covek igra,strasno koliko ispada iz igre,nije problem kad igrac padne u formu,ja sam ubedjen da ovaj Fabregas ne moze da igra za Celzi vise na visokom nivu lik je prespor,sunja se po terenu ne prati igru nikave koristi od njega. Prijavi
9. decembar 2015.10 god. Autor comment_243489 Najzad odigrao na svojoj poziciji i odmah se vidi napredak. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244639 Nije slučajno što je Sesk Fabregas jedini fudbaler Čelsija koji je pružio podršku Murinju nakon odlaska. Nije u pitanju samo činjenica da ga je Portugalac doveo na "Stamford Bridž", već to što je Fabregas u lošim odnosima sa ostatkom tima. On je optuživan od saigrača da prenosi informacije Murinju, a posle odlaska "Posebnog" navodno su igrači tražili od Abramoviča da proda Fabregasa. Ovo piše "Tajms" koji nije tračerska novina, poziva se na izvore iz svlačionice. Odnosi Fabregasa sa saigračima su loši, on navodno ne govori sa nekoliko fudbalera, a bio je na meti svlačionice kada je pre nekoliko dana nasrnuo na jednog od igrača mladog tima na treningu. Navodno je tim pružio podršku klincu koji nije deo ekipe što je praktično pokazalo šta misle o Sesku i njegovom ponašanju. Videćemo, ako je ovo istina, hoće li im Abramovič uslišiti želju, to zavisi i od Hidinka. Ako se on bude izjasnio da mu Fabregas nije potreban moglo bi se desiti da ovaj plej ode iz kluba. Interesanata ima, ali je teško verovati da bi Čelsi mogao da vrati uloženi novac. Jedna od varijanti je pozajmica nekom klubu sa pravom otkupa, italijanski timovi su veoma zagrejani za tu soluciju, ali teško je videti situaciju u kojoj bi otkupili ugovor nekadašnjeg kapitena Arsenala i fudbalera Barselone. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244640 Ne mora znaciti da je istina, ali mnoge stvari ce isplivati na povrsinu posle Murinjovog otkaza. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244645 Prekopao sam i preorao Tajmsovu stranicu, ali nisam nasao tu vest. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244646 Nosi govno katalonsko i goonersko iz kluba.. Za taj start na drugog igraca sam vec ranije negdje procitao, ne cudi me nista od idiota da uklizuje nasima na treningu a na utakmici invalid. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244684 Nije slučajno što je Sesk Fabregas jedini fudbaler Čelsija koji je pružio podršku Murinju nakon odlaska. Nije u pitanju samo činjenica da ga je Portugalac doveo na "Stamford Bridž", već to što je Fabregas u lošim odnosima sa ostatkom tima. On je optuživan od saigrača da prenosi informacije Murinju, a posle odlaska "Posebnog" navodno su igrači tražili od Abramoviča da proda Fabregasa. Ovo piše "Tajms" koji nije tračerska novina, poziva se na izvore iz svlačionice. Odnosi Fabregasa sa saigračima su loši, on navodno ne govori sa nekoliko fudbalera, a bio je na meti svlačionice kada je pre nekoliko dana nasrnuo na jednog od igrača mladog tima na treningu. Navodno je tim pružio podršku klincu koji nije deo ekipe što je praktično pokazalo šta misle o Sesku i njegovom ponašanju. Videćemo, ako je ovo istina, hoće li im Abramovič uslišiti želju, to zavisi i od Hidinka. Ako se on bude izjasnio da mu Fabregas nije potreban moglo bi se desiti da ovaj plej ode iz kluba. Interesanata ima, ali je teško verovati da bi Čelsi mogao da vrati uloženi novac. Jedna od varijanti je pozajmica nekom klubu sa pravom otkupa, italijanski timovi su veoma zagrejani za tu soluciju, ali teško je videti situaciju u kojoj bi otkupili ugovor nekadašnjeg kapitena Arsenala i fudbalera Barselone. Zanimljivo...a navijači misle da je jedan od najvećih bojkotaša Mourinha što su jučer zvižducima i pokazivali. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244782 Sramota je sta sve rade igraci umesto da igraju fudbal i da pobedjuju za nas grb. Generalno, ne mislim samo na Seska. Ne verujem vise nicemu. Ne verujem ni u jednu pricu. Mediji su otisli predaleko sa nagadjanjima. Samo nam prave stetu. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244830 Ako nije bojkot, onda je prelos igrac U svaklm slucaju ja bih ga mijenjao za slj. sezonu Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245003 Zahuktava se. Fabregas će na sudu tužiti Pata Navina (bivšeg Plavca) koji je tvrdio da Cesc bojkotira Mourinha. http://www.klix.ba/sport/nogomet/fabregas-tuzi-bivseg-igraca-chelseaja-koji-ga-je-optuzio-da-bi-radije-izgubio-nego-pobijedio-za-mourinha/151222026 Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247198 Ovo sto je danas uradio i povukao ekipu je samo radio Lampard, dobro igra zadnje dvije utakmice. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247202 Ovo sto je danas uradio i povukao ekipu je samo radio Lampard, dobro igra zadnje dvije utakmice. Lampard nije povlacio ekipu tako sto bi pogresio 3164354 pasa, bio polumrtav celu utakmicu i usput ufuljao jedan gol i asistenciju... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.