Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Jebem ti retarda, kakva debilcina je ovaj Fabregas nismo imali vecu dijabolu od odlaska Toresa(Mikela ne racunam u fudbalere)

Kazu neki ne mozemo bez njega, treba nam hahahahahahah

Mars iz kluba i ti i onaj ko te gura stalno

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne mogu ocima da ga vidim,neverovatno kakvi su debili Engleski novinari kako niko ne pita Murinja kako je taj covek na terenu jel on radi u interesu Celzija kao trener ili drzi svoju datu rec da ce igrati pa i po stetu kluba i rezultata....

hahaha al EH10 ne posustaje :D 

Zanima me samo da li manje voli Murinja ili Fabregasa :D

Fabregas je PICKICA,dok je Murinjo GNJIDICA tesko je to izmeriti.

https://mobile.twitter.com/TerryAFCx/status/670980677005918208/video/1

Vidi ti njega molim te, kakva ubleha katalonska, ma nosi mi ovo govno iz ekipe i daj pravog igraca u sredinu. I onoga koji ga gura stalno potjerati, riba uvijek smrdi od glave.

Lazni trener moze da izmisli mnoge pozicije za koje niko nije znao da postoje.

Neverovatno da ovaj covek igra,strasno koliko ispada iz igre,nije problem kad igrac padne u formu,ja sam ubedjen da ovaj Fabregas ne moze da igra za Celzi vise na visokom nivu lik je prespor,sunja se po terenu ne prati igru nikave koristi od njega.

• 2 sedmice kasnije...
Nije slučajno što je Sesk Fabregas jedini fudbaler Čelsija koji je pružio podršku Murinju nakon odlaska.

Nije u pitanju samo činjenica da ga je Portugalac doveo na "Stamford Bridž", već to što je Fabregas u lošim odnosima sa ostatkom tima. On je optuživan od saigrača da prenosi informacije Murinju, a posle odlaska "Posebnog" navodno su igrači tražili od Abramoviča da proda Fabregasa.

Ovo piše "Tajms" koji nije tračerska novina, poziva se na izvore iz svlačionice.

Odnosi Fabregasa sa saigračima su loši, on navodno ne govori sa nekoliko fudbalera, a bio je na meti svlačionice kada je pre nekoliko dana nasrnuo na jednog od igrača mladog tima na treningu.

Navodno je tim pružio podršku klincu koji nije deo ekipe što je praktično pokazalo šta misle o Sesku i njegovom ponašanju.

Videćemo, ako je ovo istina, hoće li im Abramovič uslišiti želju, to zavisi i od Hidinka.

Ako se on bude izjasnio da mu Fabregas nije potreban moglo bi se desiti da ovaj plej ode iz kluba.

Interesanata ima, ali je teško verovati da bi Čelsi mogao da vrati uloženi novac. Jedna od varijanti je pozajmica nekom klubu sa pravom otkupa, italijanski timovi su veoma zagrejani za tu soluciju, ali teško je videti situaciju u kojoj bi otkupili ugovor nekadašnjeg kapitena Arsenala i fudbalera Barselone.
Nosi govno katalonsko i goonersko iz kluba..
Za taj start na drugog igraca sam vec ranije negdje procitao, ne cudi me nista od idiota da uklizuje nasima na treningu a na utakmici invalid.

Nije slučajno što je Sesk Fabregas jedini fudbaler Čelsija koji je pružio podršku Murinju nakon odlaska.

Nije u pitanju samo činjenica da ga je Portugalac doveo na "Stamford Bridž", već to što je Fabregas u lošim odnosima sa ostatkom tima. On je optuživan od saigrača da prenosi informacije Murinju, a posle odlaska "Posebnog" navodno su igrači tražili od Abramoviča da proda Fabregasa.

Ovo piše "Tajms" koji nije tračerska novina, poziva se na izvore iz svlačionice.

Odnosi Fabregasa sa saigračima su loši, on navodno ne govori sa nekoliko fudbalera, a bio je na meti svlačionice kada je pre nekoliko dana nasrnuo na jednog od igrača mladog tima na treningu.

Navodno je tim pružio podršku klincu koji nije deo ekipe što je praktično pokazalo šta misle o Sesku i njegovom ponašanju.

Videćemo, ako je ovo istina, hoće li im Abramovič uslišiti želju, to zavisi i od Hidinka.

Ako se on bude izjasnio da mu Fabregas nije potreban moglo bi se desiti da ovaj plej ode iz kluba.

Interesanata ima, ali je teško verovati da bi Čelsi mogao da vrati uloženi novac. Jedna od varijanti je pozajmica nekom klubu sa pravom otkupa, italijanski timovi su veoma zagrejani za tu soluciju, ali teško je videti situaciju u kojoj bi otkupili ugovor nekadašnjeg kapitena Arsenala i fudbalera Barselone.

Zanimljivo...a navijači misle da je jedan od najvećih bojkotaša Mourinha što su jučer zvižducima i pokazivali.

Sramota je sta sve rade igraci umesto da igraju fudbal i da pobedjuju za nas grb. Generalno, ne mislim samo na Seska.

Ne verujem vise nicemu. Ne verujem ni u jednu pricu. Mediji su otisli predaleko sa nagadjanjima. Samo nam prave stetu.

• 4 sedmice kasnije...

Ovo sto je danas uradio i povukao ekipu je samo radio Lampard, dobro igra zadnje dvije utakmice.

Lampard nije povlacio ekipu tako sto bi pogresio 3164354 pasa, bio polumrtav celu utakmicu i usput ufuljao jedan gol i asistenciju...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.