3. decembar 2016.9 god. comment_263439 Danas je napravio potez stoljeća, ovaj ga davi a on mrtav ladan, bravo tako treba reagirat na seljačine a ne upuštat se u naguravanja pa dobit i ti crveni. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263441 Ukoliko Pedro bude povrijeđen,volio bih ga vidjeti u 3-5-2,sad ionako idu "lakše" ekipe i mislim da bi mogao skupiti koju asistenciju. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263449 Nije se još uklopio u ovu formaciju, nije ga bilo u utakmici i onda duga lopta za Costu kao nekada. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263470 Moze on igrati u ovoj formaciji umjesto Matica, samo mu treba utakmica da se uigra, prelomio utakmicu svojim potezom. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263471 On može igrati umjesto Matića, po mom ukusu to mi je i bolje, jer više osobno volim na toj poziciji igrača koji može igrati sa obje noge, koji je kreativniji. Ali moram biti realan i reći kako Matić ima druge kvalitete, i kako je igrao dobro u posljednje vrijeme.. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263472 Jedino u 3-5-2,Matić inače pomaže Alonsu,danas nije imao pomoć i samo nas je sreća spasila od toga da nam ne zabiju još 2-3 gola i pitanje kako bi utakmica onda završila. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263490 Meni nešto i nije bio dobar danas. Asistencija je bila maestralna, sigurno ima najbolju dugu loptu od svih igrača. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263492 Imao je dvije takve lopte, jedna u prvom poluvremenu za Azara kada je predriblao golmana, drugu za gol Coste. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263495 Idu nam lakse utakmice, idealno za njega da se uigra u ovoj formaciji. Prijavi
4. decembar 2016.9 god. comment_263515 Navukao Fernandinha, malo ga okrznuo po licu ovaj se retard primio, znao je šta radi :D Prijavi
4. decembar 2016.9 god. comment_263550 Ma ovaj se primio ko bauštelac u separeu.. Fabregas je sigurno starter ako se ne oporavi Matić ali i igramo protiv bunker ekipa tako da je to ok. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263970 Sumnjam da će se ova izjava svidjeti šefu “In football today people forget very, very, very quickly who you are, and what you can do. Hopefully now I can get a run of games in the team,†Fabregas told reporters. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263972 Dao je fin gol i odigrao solidno, ali nece sigurno daleko dogurati s takvim izjavama. Kod Contea ne igra niko na ime. Vec sljedecu bi trebao sjediti na klupi jer nam protiv Palacea treba Matic. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263984 Budala ako je ovo izjavio. Inace danad jedan od boljih. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263985 Ja sam misljenja da on mora igrati u paru sa Kanteom i da bolje igra od Matica, veceras je protok lopte bio brzi, plus dao gol. Fali mu utakmica to se vidi. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263988 Ma jest on bolji od Matica u paru s Kanteom, ali kad igramo s ekipom koja te ne moze stisnut tako dobro da ti svaki put imas i prostora i vremena da radis nesto s tom loptom. Prespor je, po meni bi on jedino mogao igrati u nekoj postavci 433, uz Matica i Kantea. Ali problem nije to, problem je sto ni Matic nije rijesenje. Nadam se nekom top transferu na toj poziciji. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263997 Iskreno dobro je rekao, ne mali broj puta je spašavao ove sezone a dobiva minutažu na kapaljku, vjerujem da frustrira.. Uglavnom po mom osobnom ukusu više njega volim gledati nego matića u prvoj, iako s matićem dobijemo na defanzivi dosta. Ja bih koristio obojicu, zavisno od protivnika Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264006 U dosta situacija kada je igrao je radio konkretne stvari, večeras dao gol za pobjedu, to nam treba da i drugu igrači osim Hazarda i Coste donose bodove. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264007 Izjava odvratna , koga briga sta ti mozes i sto si, igras za klub glupane.Ali sta je je , mislim da on u paru s Kanteom ,protiv slabijih protivnika djeluje bolje od matica.a protiv ozbiljnijih protivnika ipak je bolje imat matica Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264009 Po mom mišljenju sinoć najbolji naš pojedinac. Osim gola opet stvorio 100% šansu, pasom sa svoje polovine terena je spojio Costu i golmana Sunderlanda. Imao je još 2-3 slična pasa. Bilo mi je smiješno da u par navrata on trči kontre jer je baš spor ali i to je pokazatelj da se trudi. Keep going Cesc. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264011 Navijačima Arsenala je svakako teško palo ovih naših +6 a činjenica da je baš Fabregas pogodio sinoć za tih +6 im neće olakšati muke :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.