Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Danas je napravio potez stoljeća, ovaj ga davi a on mrtav ladan, bravo tako treba reagirat na seljačine a ne upuštat se u naguravanja pa dobit i ti crveni. 

Ukoliko Pedro bude povrijeđen,volio  bih ga vidjeti u 3-5-2,sad ionako idu "lakše" ekipe i mislim da bi mogao skupiti  koju asistenciju.

Moze on igrati u ovoj formaciji umjesto Matica, samo mu treba utakmica da se uigra, prelomio utakmicu svojim potezom.

On može igrati umjesto Matića, po mom ukusu to mi je i bolje, jer više osobno volim na toj poziciji igrača koji može igrati sa obje noge, koji je kreativniji. Ali moram biti realan i reći kako Matić ima druge kvalitete, i kako je igrao dobro u posljednje vrijeme..

Jedino u 3-5-2,Matić inače pomaže Alonsu,danas nije imao pomoć i samo nas je sreća spasila od toga da nam ne zabiju još 2-3 gola i pitanje kako bi utakmica onda završila.
  • 2 sedmice kasnije...

Dao je fin gol i odigrao solidno, ali nece sigurno daleko dogurati s takvim izjavama. Kod Contea ne igra niko na ime. Vec sljedecu bi trebao sjediti na klupi jer nam protiv Palacea treba Matic.

Ja sam misljenja da on mora igrati u paru sa Kanteom i da bolje igra od Matica, veceras je protok lopte bio brzi, plus dao gol. Fali mu utakmica to se vidi.

Ma jest on bolji od Matica u paru s Kanteom, ali kad igramo s ekipom koja te ne moze stisnut tako dobro da ti svaki put imas i prostora i vremena da radis nesto s tom loptom. Prespor je, po meni bi on jedino mogao igrati u nekoj postavci 433, uz Matica i Kantea.

Ali problem nije to, problem je sto ni Matic nije rijesenje. Nadam se nekom top transferu na toj poziciji.

Iskreno dobro je rekao, ne mali broj puta je spašavao ove sezone a dobiva minutažu na kapaljku, vjerujem da frustrira.. Uglavnom po mom osobnom ukusu više njega volim gledati nego matića u prvoj, iako s matićem dobijemo na defanzivi dosta. Ja bih koristio obojicu, zavisno od protivnika 

Izjava odvratna , koga briga sta ti mozes i sto si, igras za klub glupane.Ali sta je je , mislim da on u paru s Kanteom ,protiv slabijih protivnika djeluje bolje od matica.a protiv ozbiljnijih protivnika ipak je bolje imat matica

Po mom mišljenju sinoć najbolji naš pojedinac. Osim gola opet stvorio 100% šansu, pasom sa svoje polovine terena je spojio Costu i golmana Sunderlanda. Imao je još 2-3 slična pasa. 

Bilo mi je smiješno da u par navrata on trči kontre jer je baš spor ali i to je pokazatelj da se trudi. 
Keep going Cesc.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.