5. februar 2017.9 god. comment_267755 Ali meni je najbolje kad gledam tekmu i vidim koliko se patimo sa tom loptom nekad da je dodamo, onda uđe Cesc težina dodavanja lopte ekvivalentna težini Hazardovog prolaska pored Mustafia Prijavi
9. februar 2017.9 god. comment_268099 Liči mi na nekog lika iz nekog filma, al ne može mi naumpasti. Prijavi
10. februar 2017.9 god. comment_268105 Liči mi na nekog lika iz nekog filma, al ne može mi naumpasti. Mene asocirao na Scott Adkinsa Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268193 A mene na Milana Dinčića tzv. Dinču. Dimču hoćeš reći :D Prijavi
18. februar 2017.9 god. comment_268478 Fenomenalna partija danas. Ubjedljivo naš najbolji pojedinac. Ali jebiga, ne trči 15 km po meču i samim tim se ne smije ni pomisliti o njemu u prvoj postavi premierligaških mečeva. Prijavi
18. februar 2017.9 god. comment_268480 Trci on kao i drugi, samo se to ne vidi, ima statistika koja ce dokazati to siguran sam. Znam da su jedan mec pokazali da je najvise pretrcao od svih, pa bi trebalo da je tako i u drugim tekmama. Prijavi
19. februar 2017.9 god. comment_268489 On trci al je spor i dlabo pokriva i slab je u duelu zato ga conte ne zeli iako bi ja igra 3-5-2 On matic kante Azar costa Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268640 Izjavio da sto posto ostaje i da ni u jednom trenutku nije zelio otici. Odlicne vijesti... Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268642 stavite prst na glavu sad i zamislite kolko je Arsenal nesposoban klub kad on dodje kod nas i uzme 2 titule u 3 sezone a pritom smo prošlu završili u kanalu Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268651 Svi znaju da nisam bio njegov ljubitelj u pocetku, ali svojim ponasanjem van terena me jako iznenadio i to pozitivno. Nadam se da ce zaista ostati jer je bitan clan ekipe, ne samo igracki nego i kao covjek koji je primjer ovim igracima sto dodju da bez obzira na status treba oboriti glavu i raditi, a klub ce te nagraditi za to.Ove sezone sansa da uzme i drugu titulu kod nas, ako bi kojim slucajem klapili i FA kup onda bi objedinio sve trofeje u Engleskoj za samo 3 sezone.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268659 Fali mu Comunity Shield :) To je prijateljski trofej, k'o emirates kup sto igra arsenal u pripremama. Barem se tako zvanicno gleda, kao prijateljski mec. Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268661 To je prijateljski trofej, k'o emirates kup sto igra arsenal u pripremama. Barem se tako zvanicno gleda, kao prijateljski mec.Dobija se trofej, gleda se kao zvanicna utakmica kao supercup. Daleko od prijateljske utakmice. Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268664 Svoj 300.mec u Premiershipu odigrao uz gol i asistenciju. Danas je bio nevjerovatan, igrac utakmice sigurno. Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268681 ja se ne sećam kad je on ovako igrao u drugom delu sezone?? znam da je večito padao negde oko januara a gledaj ga sad, svaki minut na terenu koncentracija na max zatečen sam, imam utisak kao da smo dobili pojačanje u toku sezone Prijavi
25. februar 2017.9 god. comment_268682 Ono sto me najvise fascinira kod Fabregasa je to sto je covjek osta profesionalac u punom smislu te rijeci. Iako ne dobija ni priblizno dovoljno sansi i prilika da igra, ipak je non stop uz ekipu i trenera, non stop bodri i hrabri igrace, prema naviiacima je fer i korektan, ono sta vise mozemo ocekivati od igraca koji i sam na da vrijedi i treba vise da igra na terenu a on sjedi na klupi skoro svaku utakmicu. Inace, danas se izjednacio sa Lampardom na drugom mjestu po broju asistencija u Premiershipu, ukupno 102. Trenutno je Giggs prvi sa 162. Bravo Cesče. Prijavi
25. februar 2017.9 god. Autor comment_268687 ja se ne sećam kad je on ovako igrao u drugom delu sezone?? znam da je večito padao negde oko januara a gledaj ga sad, svaki minut na terenu koncentracija na max zatečen sam, imam utisak kao da smo dobili pojačanje u toku sezone Conte ga štitio za drugi deo sezone buahahahahah :D Ruku na srce, za njega lično i jeste najbolje rešenje da ostane. Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268691 Odlican, treba nam ovakav Fabregas za ovakve utakmice. Nevezano za ovu tekmu svaka mu cast stvarno i za igru i za borbu za mestu u ekipi, stvarno nikad ne bih od njega tako nesto ocekivao. Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268708 Mislim svaki komentar je suvisan, masu puta sam vec naglasio da bi po meni igrao u prvom sastavu umjesto matica Prijavi
26. februar 2017.9 god. comment_268710 skaro sta mislis o svemocnom Totenhemu i njihovim partijama u Evropi? Menscini da si ih ti najvise hvalio ovdje na forumu. Prijavi
27. februar 2017.9 god. comment_268737 skaro sta mislis o svemocnom Totenhemu i njihovim partijama u Evropi? Menscini da si ih ti najvise hvalio ovdje na forumu. Sta ti mislis o Liverpoolu koji iako ne igra europu gleda u leda tottenhamu? Klopp rulez Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.