Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Vidio je se, jebavao sam mu sve kad da loptu 5 metara od naseg igraca, rasiri ruke i napravi onu začuđenu facu koju je i dragi nam Torres pravio. 

A onda opet, s druge strane, par puta lijepo proigrao u prazan prostor Costu i Pedra, a i Azpilicueta je zabio nakon njegove lopte koju mu je Diego spustio. 

Ipak, loše i mora bolje.

Za Pedra nisu izdali saopštenje kako je na početku sezone dobar, a kako sezona odmiče ne može meda.

Pedra su prodali jer je on bio nezadovoljan statusom u klubu i tražio da ode.

nisam znao da oni izdaju saopstenja kada prodaju igrača koji je loš a da to ne rade u suprotnom slučaju. Thanks for tip.

Koji mu je kurac?Uvijek je bio spor ali sad ne zna ni jebeno dodavanje uputit kako treba .

• Autor

Jebati više, one asistencije sa početka prošle sezone su incident izgleda, sad zvanično ima mnogo više utakmica u kojima je bio očajan. Okretnost na nivou zgaženog puža.

Al ste izdrkavali na njega braco mila, kad sam ja pisao da me ne odusevljava ni onda znali ste sikanirati

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Proslu sezonu sam trubio da je bolje da igra malo prema naprijed. Sad kad razmislim, i kad bismo imali Matic-Pogba duo mislim da ovaj laf ne bi mogao opet nista. Ali bi bilo dosta bolje po ekipu iz drugih uglova

Al ste izdrkavali na njega braco mila, kad sam ja pisao da me ne odusevljava ni onda znali ste sikanirati

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Kad smo drkali igro je ko zmaj, sad kad je loš normalno da ćemo ga psovati. kao i svakog drugog

ja samo ne mogu da verujem da je on toliko spor, da ne moze potrcati, a kamoli pretrcati nekoga. Jel realno da je tako spor profesionalni fudbaler. Kontam ono da sam ja brzi od njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.