Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Kako da drzi formu kad su mu konkurencija Ramires i Mikel? Ta cetiri igraca:Fabregas, Matic, Ramires i Mikel su trebali biti fokus ovog prelaznog roka. Realno, 6-7 igraca igra kao da su clanovi Bournemoutha, da se ne ogrijesim, ljudi djeluju bolje od nas.

Kako da drzi formu kad su mu konkurencija Ramires i Mikel? Ta cetiri igraca:Fabregas, Matic, Ramires i Mikel su trebali biti fokus ovog prelaznog roka. Realno, 6-7 igraca igra kao da su clanovi Bournemoutha, da se ne ogrijesim, ljudi djeluju bolje od nas.

Treba upariti Matica i Loftus Cika igrace sa visokim radijusom kretanja,Fabregas moze na poziciju desetke ili  na klupu.Centralnog veznog ne moze da igra nikako!

Cae ti si meni kralj ovog foruma.Ponekad mi djelujes kao onaj sajt eksluziva.net,naslovi i sadrzaji nidje veze,samo da se otvori radi veceg broja pregleda.Ne znam samo koja je tvoja svrha ovakvih trolova? :D

To sto su posle objavili sliku da je sve OK,nema veze :D

14415273751461.jpg

E pa nisam trollao jebem mu, nego nisam vidio taj snap da je sve OK. Ovo sam pročitao na Nogometnim transferima da mu nije pružio ruku prije 15ak min. I hvala na novoj informaciji.

Koji flop majko moja.Nisam u zivotu vidio sporijeg i mekseg igraca od njega.

ON je fudbaler za pas igru ne za trku,ovako bi Inijesta i Cavi prosli da su u Celziju sa ovom mrtvackim fudbalom od Murinja

Kako nas jebu samo, barsa sa ovim, lpool s onim. Sprdnja smo. A i ovaj igrac je sprdnja

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ma nije ba sprdnja, istina u katastrofalnoj formi jest, al da je sprdnja, nije.  Morinjo luta s njim, čas je na centru, čas desetku igra.  Joj da mi je opet vidjeti onaj Chelsea s početka prošle sezone, Fabregas najbolji veznjak lige, Hzard najbolji dribler u Evropi, Costa najefikasniji napadač, Matić najbolji zadnji vezni, uh.. 

Šta nam uradi portugalac, hajde što nije više gledljivo već igrače nam je psihički uništio, da ih se ne može prepoznati. 

Zato i krivim Mourinha, što to već odavno nije uradio, a kako stvari stoje neće ni ubuduće.. Igrači se moraju trgnuti, ako već ne ide forsiranjem, zakuj ih za klupu i vozdra, mora se nešo radit, a ne samo sjedit i gledat kako nas svi guze..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.