Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Čovjek je s onim prekrasnim pasom Schurrleu sve isplatio.. Čudo od igrača, još da oće malo oštriju opalit iz kornera, a ne one balone, ali dobro, s obzirom na sve njegove kvalitete ovo je skroz prihvatljivo :D

• 2 sedmice kasnije...

Očekujem 21 asistenciju.

"Oh Fabregas is magic, he wears a magic hat" "He could've went to arsenal, but he said, "No fuck that" "He passes with his left foot, he passes with his right" "And when we win the league again we're gonna sing this song all night!" "OHHHHhhhhh....."

• 2 sedmice kasnije...

Zamisli profesionalni si fudbaler, primaš preko 100 hiljada funti sedmično, treniraš svaki dan nekoliko sati, dnevno ispališ najmanje po stotinu dugih lopti, centaršuteva, šuteva.. Dođe utakmica i ti centriraš tako da bi dijete sa Downovim sindromom bez jedne noge bolje ispalilo centaršut. Majku ti jebem, odbij mu od plate u pizdu materinu, goni ga više, pa vidil ovo iko živvvv

to nije njegova krivica jbg,što mu daju i dalje da ubacuje,evo to je glavno pitanje

jeste da ništa nije napravio al ponovo kreirao je 100% šansu i zato je doveden,tolko ,ko nam kriv što Azar nije iskoristio 

sad ispada,samo mi vidimo da čovek ne zna da ubaci,pa šta onda gleda Murinjo da mi je znati

Nema pravu podrsku kad ima loptu. 

Jeste Mesi Bog u Barseloni, ali kad je lopta kod Cavija, igraci se krecu tako da bi on mogao da ih pronadje i napravi kvalitetan pas.

Pirlo u Juventusu - ista prica.

Bez obzira na Azara i njegov kvalitet, kad imas pleja kao sto je Sesk, igru moras da gradis i vrtis oko njega. Azar je tu da isporuci zavrsni proizvod, ali organizator i zila kucavica svega treba da bude Fabregas.

On kad dobije loptu, okrene se za 360, doda prvom do sebe ili unazad, pa mu opet vrate loptu, pa on pokusava da izmisli asistenciju. A to ne moze da prolazi uvek.

Napadacke kretnje bez lopte su crna rupa Celsija.  Osttali igraci ili cekaju da pomenuti dvojac nesto napravi, ili samo stoje u mestu, ocekujuci pas u noge. Kada se protivnici defanzino dobro krecu, kao recimo danas, od takve letargije i kurcobolje nema nikakve vajde.

Venger je od Fabregasa napravio igracinu jer je sagradio sistem oko njega, i to je donosilo rezultate.

Ne koristimo ga na pravi nacin, i to se vidi.

A na izvodjenje prekida predugo kukam, ne mogu vise.

Jednostavno zaboravi na defanzivu, ne povlaci se natrag dovoljno kad protivnik ima loptu, lose se postavlja i ostavlja Matica samog s 2 ili 3 protivnicka igraca. Obrana donosi titule, a ovaj propuh na sredini terena koji je danas prvenstveno on ostavljao iza sebe ne zatvarajuci svoj prostor bi nas mogao kostati iste. Mourinho, poznajuci njegovu filozofiju, mu sigurno nije savjetovao ovakav nacin igre, postavljanja i vracanja u obranu.

Mekan je u duelima,spor na sprintu.Juce bi mozda bolje bilo da su on i Oscar zamjenili pozicije na terenu.Jednostavno takva je utakmica bila da nam je trebao neko sa vecim work rate-om na njegovoj poziciji.Pri tome ne mislim na Ramiresa,vec neko ko ce i trcati a i znati loptu iznjeti ili cak podvaliti,a tu je Oscar sasvim solidan.

Fabregas ne moze da igra centralnog veznog lik jako malo trci,prosto je neverovatno da Murinjo to ne vidi..Fabregas moze samo desetku da igra iza napada ili da se preseli na klupu centralnog veznog nikako.

Nema šanse da on ponovi prošlu sezonu..

U jačim utakmicama nam uz Matića treba igrač koji je podjednako dobar u dva msjera i igrač koji je fizički bolji, a Fabregasu dati slobodu....čuj dati slobodu a Mourinho na klupi, izvinite ne znam šta pričam.

Neću da pljujem na njega, jer sam ga prošle godine dizao u nebesa kao i svi vi. 18 asistencija je OGROMNA BROJKA. Ja samo mislim da se on utopio u naše sivilo i kad krene Chelseaju da će krenuti i njega.

Lik je igračina.
Ne mogu da vjerujem da ljudi pišu kako ne trči dovoljno.

Danas je lik 3-4 puta uklizao i uzeo loptu a svi znamo šta je njegov zadatak. Bilo ga je na svim dijelovima terena.
Danas je zakazao naprijed ali realno i nije imao s kime da igra.
Ja mu samo zamjerim na centaršutevima pa jebemu majku daj ubaci oštro a ne samo "balone" da šalješ.

Fabregas je igračina i o tome nema priče.

Ali problem je, kako da asistira kada ne igra iza napadača. Danas je napravio par poteza na malom prostoru i izigrao par igrača al problem je što je to na našoj polovici terena a ne iza napadača. Da je iza napadača i da mu odigra loptu prilika bi se stvorila. 

Samo slobodni udarci su problem. Svaka lopta ili je previsoka ili prekratka. Mislim da u tom segmetnu trenutno nam je najbolji Oskar koji ima osjećaj bar po meni.

Ma daj ba kurcina od igraca ove dvije tekme. Kad se pljuje onda ajmo pljuvat najlosije. Jebote ba sve jel ima ijedna ekipa na svijetu u kojoj centralni vezni ne moze pretrcat 20m punog sprinta, a da ne pricam o pretrcavanju nekom. A da, posao su mu pasovi i asistencije, ok. Alo lik si ne moze prostora napravit

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.