28. decembar 2014.11 god. Autor comment_196466 Jos jedna da se vec izjednaci sa Gerrardom prosle sezone. Već se izjednačio, Gerrard ih je imao 13 prošle sezone. :D Još 7 da izjednači Anrijev rekord od 20 asistencija u sezoni. Moš ti to. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196469 Već se izjednačio, Gerrard ih je imao 13 prošle sezone. :D Zaboravio si na asistenciju za Dembu :P Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196481 Pravi primer kako se treba boriti za svoj klub. Danas ostavio srce na terenu i samo porastao u mojim ocima kao i u ocima svih navijaca ovog kluba. Buduca legenda. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196524 Bio jedan od raspolozenijih juce, ali su mu korneri bili cisto sranje, jebote kao da nema snage ubacit visoku loptu medju igrace. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196542 Korneri su mu inače slabija tačka al jbg, ja sam stvarno zadovoljan sa njim Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196550 I ja kazem, nakuco frajer 13 asistencija a i dalje mislim da korner izvodi dosta lose. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196554 Cesc Fabregas: Odradio je školovanje u La Masiji i proveo tri sezone u katalonskoj prijestolnici, a ove je sezone napravio briljantan potez. Napustio je poljuljanu Barcu i otišao je kod Mourinha u London, gdje se preporodio. Polusezona je tek završila, a Fabregas na svom kontu ima čak 13 asistencija i 46 ključnih dodavanja, brojke koje drastično odskaču od svih ostalih u Europi i ako bismo tako gledali, radi se o najboljem veznjaku na svijetu u ovom trenutku. Prijavi
31. decembar 2014.11 god. comment_196756 Od malena se uči https://instagram.com/p/xReua5PpnC/ Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196882 Odgovorno tvrdim da su njegove partije u Chelseaju dosta precijenjene. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196883 Odgovorno tvrdim da su njegove partije u Chelseaju dosta precijenjene. Vjerovatno, ali cifra od 14 asistencija jebe mame i činjenica da je namjestio 14 golova, makar za ostalo vrijeme sjedio na centru, treba da bude dovoljna da mu se skine kapa. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196886 Vjerovatno, ali cifra od 14 asistencija jebe mame i činjenica da je namjestio 14 golova, makar za ostalo vrijeme sjedio na centru, treba da bude dovoljna da mu se skine kapa. Istina, statistika puno otkriva ali dosta toga i sakriva. Njegovo izvodjenje prekida je tako lose da poslije svake utakmice zasluzuje da mu se odbije od plate. Jebote, gledam onaj Sunderland i onog Svedjanina, zaboravih mu ime, kako frajer od svakog prekida napravi sansu za gol, svaka lopta ide jaka i ostra na pravo mjesto, protivnici strepe od njegovih ubacaja. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196897 Istina, statistika puno otkriva ali dosta toga i sakriva. Njegovo izvodjenje prekida je tako lose da poslije svake utakmice zasluzuje da mu se odbije od plate. Jebote, gledam onaj Sunderland i onog Svedjanina, zaboravih mu ime, kako frajer od svakog prekida napravi sansu za gol, svaka lopta ide jaka i ostra na pravo mjesto, protivnici strepe od njegovih ubacaja. Potpisujem. Nikad mi nece bit jasno zasto on ne umije izvest prekid, u cemu je caka, pa to svaki drugi balvan zna uradit. Mata ranije kad bi je ubacio odma se Banetu lijepi za glavu lopta, jebo te, a sad ne mozemo iskoristit ni Baneta ni Gerija ni Johna, a sva trojica imaju instikt ubice za golove. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196963 Forma katastrofa. A ja odgovorno tvrdim da su se sjebali, umjesto da bude istureniji on povuceniji na terenu. Dosta bi korisniji bio. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_196991 Mora da nismo gledali istu utakmicu, Cesc je po meni bio jako dobar proti spursa, odmah iza Edena, imao je par odličnih lopti za Costu i dobrih pokušaja Prijavi
5. januar 2015.11 god. comment_197306 Odgovorno tvrdim da su njegove partije u Chelseaju dosta precijenjene. Biću suzdržan pa ću reći da je ovo budalaština. Kako da ima disciplinu ljeb te jebo kad je u karijeri igrao za Profesora i Katalunju koja nije navikla da se brani duže od minut-dva? Ko je to očekivao da će on doći na poziciju holdera i da će dominirati u segmentima kao što su kvarenje protivničke igre, klizeći startovi i duel igra? Vjerujem da ima i takvih idiota. Nestvarno je da si u nastavku izvođenje kornera naveo kao glavni argument da je Fabregas precijenjen. Trebao si reći da je loš i u skok igri pa je tom logikom apsolutni promašaj od kupovine. Ovo što Fabregas radi je dominacija najsurovija i čovjek je na svom prajmu koji će, nadam se, potrajati još bar 3 godine. Uz taktičku obuku kod Moua, vjerujem da se i njegovi izleti za loptom mogu vremenom smanjiti i da će popraviti disciplinu u svojoj igri. Bio sam za to da igra kao 10-ka ali pod uslovom da nađemo boljeg holdera, sposobnog za rizičnije pasove. Trenutno nam je ritam rastrzan ako su holderi Matić i Mikel. Matić će ponekad i provući pas, povući loptu ali će zato Mikel uvijek da igra pas na 7 metara. Ako je tu Ramires on će povući loptu i zbog nedostatka tehnike, izgubiti je i otvoriti kontru protivniku. Pritom je očajan na malom prostoru kao i pod najblažim pritiskom. Fabregas mora igrati holdera, njegov raspon pasova (naročito dijagonale) je odličan i boljeg u timu i nemamo. Prijavi
5. januar 2015.11 god. comment_197350 Tip na polusezoni napravio 14 asistencija, 14 golova namestio i par dao. Uopste ne mozete reci da je precenjen. Po asistencijama je prekucao naseg najboljeg asistenta prosle sezone vec posle 10 kola.. Nemojmo biti nezahvalni i nerealni. Prijavi
5. januar 2015.11 god. comment_197365 Bumped into one of my Favourite Football player Cesc FàbregasI told him we want you back at Arsenal one day! Arya Ima ona jedna "i ja bih da karam Vesnu Zmijanac,al' ne ide" Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.