17. februar 2015.11 god. comment_203771 Nije njegova krivica, jednostavno konstantno nas je bilo manjka u napadu, što je očito bila Mourinhova naredba, tako da malo je Cesc(ili bilo tko drugi) tu mogao. Naravno to nije opravdanje za Costinu igru, koji je podsjećao na Trollesa. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203787 Meni se ne sviđa kad on igra polušpicu, 10-ku. Tu uglavnom daje losije partije. Mozda je to zbog toga sto tamo igra vaznije utakmice, protiv jacih protivnika, ali nekako gubi na kreativnosti. Vracamo se na problem od prosle godine kad neka 'ko kreirat odzada. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203791 Ja bi njega upario sam Matićem, tako su igrali na početku sezone i kidali smo Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203796 Ja bi njega upario sam Matićem, tako su igrali na početku sezone i kidali smo Slazem se. Prijavi
21. februar 2015.11 god. Autor comment_204472 Se sećate kada je Barselona izdala zvanično saopštenje u kojem su pisali kako mu forma drastično pada u drugom delu sezone? Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204476 Se sećate kada je Barselona izdala zvanično saopštenje u kojem su pisali kako mu forma drastično pada u drugom delu sezone? Pa normalno da mu je pala kad je presjedio na klupi. Kod nas je gore, kod nas mu pada, a igra konstantno. Mada mu padne totalno i da jos ostane bez nogu, opet je bolji od Ramiresa i Mikela. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204481 Dolazimo do Barcelonine tvrdnje da je u drugim dijelovima svih sezona padao kurcu za uši tj. da nije mogao meda. Pitam se što smo se mi pitali da će kod nas biti drugačije? Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204496 Mislim da je danas bio mec u kojem je trebao igrati na 10-ci umjesto na sredini.Costa se danas dobro ubacivao iza ledja odbrane ali nije imao lopti. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204511 On i MAtic su kao jin i jang. Matic je vukao tim kad nije bilo Fabregasa, sad ce Cesk morati debelo da zapne, da se oduzi. Trebas nam majstore, pokazi se. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204512 Ma kakav on, Matić je krucijalan i nezamjenjiv u ovom timu, baš kao i Hazard. Nažalost još uvijek nemamo izgrađen sistem, niti igrače da se izostanak jednog od ove dvojice ne osjeti puno. Već smo vidjeli da možemo igrati bez Fabregasa i Coste. That said, nadam se da će ipak podići formu jer ovo je ispod standarda koji nam treba. Prijavi
22. februar 2015.11 god. comment_204525 Ma kakav on, Matić je krucijalan i nezamjenjiv u ovom timu, baš kao i Hazard. Nažalost još uvijek nemamo izgrađen sistem, niti igrače da se izostanak jednog od ove dvojice ne osjeti puno. Već smo vidjeli da možemo igrati bez Fabregasa i Coste. That said, nadam se da će ipak podići formu jer ovo je ispod standarda koji nam treba. hahahahahaha how yes no Prijavi
22. februar 2015.11 god. comment_204562 Ma kakav on, Matić je krucijalan i nezamjenjiv u ovom timu, baš kao i Hazard. Nažalost još uvijek nemamo izgrađen sistem, niti igrače da se izostanak jednog od ove dvojice ne osjeti puno. Već smo vidjeli da možemo igrati bez Fabregasa i Coste. Nemamo sistem igre nego smo na individualni kvalitet prvi skoro cijelu sezonu? Zamalo. Imamo igrace u rotaciji, Mikel i Ramires. Javor i bukovina. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204703 Fabregas ima ukupno 10 zutih kartona, znaci li to da propusta sljedecu utakmicu u premier ligi. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204705 Fabregas ima ukupno 10 zutih kartona, znaci li to da propusta sljedecu utakmicu u premier ligi. 8 ima u engleskim takmičenjima i 2 u LP. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204784 Već smo vidjeli da možemo igrati bez Fabregasa i Coste. Hmm, ne bih se ja bas složio. Uzmi za primjer igre Fabregasa na početku sezone i sada. Fabregas u prvom dijelu sezone je bio mnogo bolji nego sada kao i Costa. Pa kada je Čelsi igrao bolje, u prvom dijelu sezone ili sada? Prijavi
23. februar 2015.11 god. Autor comment_204787 Bez Fabregasa i Koste smo pobedili Everton i Vilu, bez Matića nismo mogli ni Bradford da pobedimo. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204796 Pobjeđivali smo mi i bez Matića i to velike utakmice, doduše prošle sezone. PSG smo pobijedili bez Matića, sa David Luizom na njegovom mjestu i Judom Iškariotskim u sredini tj. Lampardom. Svako se može pobijediti ako tim odigra kako treba. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205941 Puno je radio danas, bio je Zoumina senka.... U poslednje vreme je mnogoo opterecen odbranom, sezona se zahuktava, borba za trofeje zaostrava, mora da da mnogo vise od statistike za tim Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206406 Mora da vodi racuna sa kartonima,nakon sledeceg cini mi se suspenzija Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206408 Kako mi smeta sto je previse mlak u duelima. Pa nek je jaci jebeni Noble daj idi ko musko. Mark ga u jednoj situaciji otreso ko klinca jebote, pade za njim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.