7. februar 2015.11 god. comment_202026 Jbg bilo najavljeno da je spreman i sjebaše nas, sreća pa smo pobjedili.. Nadati se da je spreman za sljedeću utakmicu. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202079 Ovaj "odmor" će mu dobro doći. I umor ga je malo sustigao nije on navikao u Primeri igrati ovako često. Bit' će Cesc onaj pravi ponovo,taman kada nam bude potrebno . Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202330 Ako neki nisu znaliMourinho said: ‘I think he [Fabregas] plays Wednesday because on Saturday it was a decision to protect him. ‘We didn’t want to risk two players at the same time. We risked with Willian and to start two players with a risk is a big gamble and we gambled with only one.’ Znaci igrat ce u srijedu. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202363 Ne vjerujem pogotovo sto se Willi zaletio opasno zadnje 2-3 utakmice. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202387 Zato i igra bolje jer je povrijedjen. Sad kad semoporavi tesko nama Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202514 Tiago Silva: Fabregas je najinteligentniji vezni igrač svih vremena. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202588 Vrijeme je da i on odigra jednu fenomenalnu utakmicu,nije odavno. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202619 Dovoljno je da upise jednu asistenciju i da ne poklanja lopte Evertonu. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202990 Jes racku, dao bi oba bubrega da igra. a i avatar ti je prelos :P Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203104 Prezirao sam ovog čovjeka. Ali on je dokazao svoje igračke kvalitete, ja mislim da je uz Pogbu najbolji vezni igrač naše planete, a i šire. I to što je izdao Arsenal, boli me briga. Ionako je to smećarski klub. A mi smo s Fabregasom dokazali i da Katalonci mogu biti ljudi ako ih se pravilno uzgaja. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203105 Znas kako kazu cae,najsladje je kad pesimist pogresi :D Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203125 Znas kako kazu cae,najsladje je kad pesimist pogresi :D Meni je drago što sam pogriješio u vezi ovog čovjeka. Da se razumijemo ti i ja Hamćo. Ja nisam sumnjao u njegove igračke karijere, nego u njegove ljudske. A i tu se popravio, čim je došao u London i kad mu je kroz pluća prostrujao čisti Cobhamski i zapadnolondonski zrak. Tamo su ga u Barceloni trovali katalonicinom kojeg ima previše u zraka. Glava odlika katalocinina je bacanje. Prijavi
16. februar 2015.11 god. comment_203463 Prezirao sam ovog čovjeka. Ali on je dokazao svoje igračke kvalitete, ja mislim da je uz Pogbu najbolji vezni igrač naše planete, a i šire. I to što je izdao Arsenal, boli me briga. Ionako je to smećarski klub. A mi smo s Fabregasom dokazali i da Katalonci mogu biti ljudi ako ih se pravilno uzgaja. Pogba kad pokaze sve svoje kvalitete i van italijanske propale lige moze u kos sa ostalim "najboljim" centralnim veznima. Prijavi
16. februar 2015.11 god. comment_203464 Prezirao sam ovog čovjeka. Ali on je dokazao svoje igračke kvalitete, ja mislim da je uz Pogbu najbolji vezni igrač naše planete, a i šire. I to što je izdao Arsenal, boli me briga. Ionako je to smećarski klub. A mi smo s Fabregasom dokazali i da Katalonci mogu biti ljudi ako ih se pravilno uzgaja. Pre ce biti da je Arsenal izdao njega. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203668 Buna nemoj zajebavat. Ovaj dirigent je fantastično odigrao, izborio nekolicinu prekršaja, izveo par sjajnih centaršuteva. Ne možeš više očekivati kada je bio ovakav način igre. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203685 Nije ni mogao nista vise uraditi kada nam je pristup igre bio ovakav. Prijavi
17. februar 2015.11 god. comment_203716 Dzaba mu 10 km pretrcanih kad nista uradio nije! Pogrešno posmatraš stvari, ne možeš tako lako zanemariti pretrčanih 10 km, recimo da je on pretrčao 8,5 km možda bi mi sada pričali o porazu od 3-1. Mi nismo imali ni igru da bi on nešto uradio niti je on imao prostor za nešto više ista situacija je sa Costom, istina je da nije bio produktivan u napadu ali ko jeste večeras.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.