Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Sesk koristi ove dane pauze sa svojom cerkicom.

11046958_844615792260099_718163418789964

Kao sto sam prije nekoliko godina  napisao da je Ramires covjek za velike utakmice, tako je i Sesk igrac za male utakmice :(

Vijest od 13. juna prošle godine

Barcelona je izdala neobično saopštenje u kojem tvrdi da je Cesc Fabregas iz godine u godinu stagnirao kao igrač.

27-godišnji veznjak je juče potpisao za Chelsea, a Barcelona ga je kritikovala zbog loših igara u Španiji.

'Njegova statistika je svake sezone bila sve gora i gora', stoji u saopštenju.

'Po dolasku u klub, uklopio se u naš sistem igre kao da je oduvijek u klubu. No, uprkos sjajnim počecima svake sezone, njegovo zalaganje se smanjivalo kako se sezona primicala kraju.

'U početku bi bilježio dosta asistencija i golova, ali bi se izgubio pred kraj svake sezone. Postigao je samo jedan, šest i jedan pogodak u posljednje 24 utakmice svake sezone.

'Iz nekog razloga nikada nije bio dobar u drugom dijelu sezone kao u prvom.'
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201406133257/vijesti/zanimljivosti/barca-kritikovala-fabregasa-bio-je-katastrofalan-u-drugom-dijelu-svake-sezone.html

Bez njega smo jednostavno obezglavljenji, sinoć se sve vidilo. Napadi "suhi" bez ikakvog smisla, daj na stranu Hazardu i on će nešto skentrat. Cijela ekipa je bila loša ali Cech je bio najlošiji. 

Chelseava igra je direktno proporcionalna Fabregasovoj igri.Lik je u zadnje vrijeme sve losiji i losiji a samim tim i nasa ekipa.Ako izostavimo Hazarda.vezni red nam je nedovoljno kreativan,malo je znalaca sa loptom u tom dijelu terena i nek jedan Cesc Fabregas zakaze kao u zadnje vrijeme cijela ekipa to osjeti.

Chelseava igra je direktno proporcionalna Fabregasovoj igri.Lik je u zadnje vrijeme sve losiji i losiji a samim tim i nasa ekipa.Ako izostavimo Hazarda.vezni red nam je nedovoljno kreativan,malo je znalaca sa loptom u tom dijelu terena i nek jedan Cesc Fabregas zakaze kao u zadnje vrijeme cijela ekipa to osjeti.

Kako nam fali kreativnosti???? Zar Oscar i Willian nisu brazilski carobnjaci s loptom?

Kako nam fali kreativnosti???? Zar Oscar i Willian nisu brazilski carobnjaci s loptom?

Dva hobita su, kakvi carobnjaci crni

Mozda bi krenuo bolje igrat ako mu Uprava pocne placat svaki predjeni metar i svaki tacni pas.

Rješenje za njega je da se nakon 19 kola tj. pola sezone, počinje igrati ponovo od 1. kola pa dalje, tako bi sastavio cijelu sezonu u formi :D

Jer očigledno ima problema u drugom dijelu sezone, dok je na početku fantastičan..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.