Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Ako je vjerovati Joseu, igrao je na ivici povrede i vrlo je moguce da izostane sa spiska spanskih igraca sto znaci da ce se on i Costa u potpunosti odmoriti.

Daj ba pa lik ne moze nista protiv jacih ekipa igrajuci ovu poziciju, ako Lpool uopste zovemo jacom ekipom. Njegova najjaca strana je ZAVRSNI PAS. Kurac moj on nastima igrajuci cmf, ma nidje ga. Sve asistencije i odlicne partije koje je pruzio bile su protiv ekipa koje smo napadali sa svima izuzev stopera, tj. igrao je na rubu 16m.

Ako ne racunamo onu asistenciju Kosti vs Arsenal, kad je za divno cudo igrao ispred centralnih veznih, jer je Mikel usao u par s Maticem...

Uređeno , autor izmjene: Dzan

Daj ba pa lik ne moze nista protiv jacih ekipa igrajuci ovu poziciju, ako Lpool uopste zovemo jacom ekipom. Njegova najjaca strana je ZAVRSNI PAS. Kurac moj on nastima igrajuci cmf, ma nidje ga. Sve asistencije i odlicne partije koje je pruzio bile su protiv ekipa koje smo napadali sa svima izuzev stopera, tj. igrao je na rubu 16m.
Ako ne racunamo onu asistenciju Kosti vs Arsenal, kad je za divno cudo igrao ispred centralnih veznih, jer je Mikel usao u par s Maticem...

Ako mu oduzmemo ovih 9 asistencija u prvih 10 utakmica onda nije imao ni jednu asistenciju što je veoma malo za igrača koji je toliko plaćen.

Van Gaal style :D

Samo nek se mane izvodjenja kornera i odlican je :)

Ako mu oduzmemo ovih 9 asistencija u prvih 10 utakmica onda nije imao ni jednu asistenciju što je veoma malo za igrača koji je toliko plaćen.

Van Gaal style :D

Zato je danas bio odlican. Protiv Sitija i Junajteda jos bolji :D

Zato je danas bio odlican. Protiv Sitija i Junajteda jos bolji :D

a dobro sad ozbiljno

Ne možemo zanemariti ni jednu asistenciju, nema veze što su one protiv slabih klubova i tu se bodovi kupe i tu su najbitniji bodovi brate moj. Protiv City-a mi uopšte i nismo napadali a mislim da je upravo on bio učesnik u akciji kad smo dali gol to je i jedina akcija koju smo povezali kako Bog zapovijeda u toj utakmici. Protiv manče manje više nije bio toliko loš...

Danas je jednostavno imao loš dan nije ga išlo pogotovo u odbrani, dosta propusta lako su prolazili pored njega, zato mislim i ja da je bio povređen kao što Mou kaže i da je to jedan od faktora koji je uticao na njegovu igru. Nema veze jebi ga jedna loša utakmica...

I dalje je doktor igre Cesc

Ja sam mišljenja da bi protiv jacih ekipa on trebi igrati iza Coste, a Matic i Ramires kao zadnji vezni. Manje odgovornosti i vise slobode za njega.

I pored toga što je verovatno zbog previše utakmica povređen i što će tri nedelje biti van terena, Fabregas zadovoljan zbog dolaska u Čelsi i zbog toga što radi sa Murinjom.

"Nedostajalo mi je ovo. Za tri godine u Barseloni sam igrao dosta, ali sam bio prvi na spisku za zamenu, retko sam igrao svih 90 minuta." - jasan je Fabregas, otkrivši i jedan od razloga za odlazak iz Katalonije.

"Ovo je moj život, za ovo živim i osećam se bolje sa svakom utakmicom. Igram na mestu na kom nikad pre nisam igrao, više poziciono i više defanzivno nego pre, ali uživam.

Napredujem kao igrač. Uživam da igram sa fantastičnim fudbalerima oko sebe i privikavam se na novu poziciju. Nadam se da ćemo napredovati kao tim.
" - kaže Fabregas.

Utakmica protiv Liverpula je pokazala, tvrdi Sesk, da napreduju.

"Bili smo dobri kao i protiv Sitija i Junajteda, ali zato što smo u tim utakmicama guili bodove u poslednjim minutima nije se to tako videlo. Protiv Liverpula smo pokazali karakter, pogotovo jer smo gubili u utakmici. Svi znaju kako je teško osvojiti bodove na Enfildu pa sam utoliko srećniji." - otkriva Sesk.

Navodno će medicinski tim reprezentacije Španije provjeriti njegovo stanje danas i nakon toga će odlučiti šta dalje sa Fabregasom. Postoji mogućnost da odmah vrati u London ako se utvrdi da je stvarno povređen..

Slična situacija kao sa Diegom, iz Chelseaja tvrde da je Fabregas povređen dok medicinski tim Španije ne vjeruje u to bez dodatnih nalaza, jer je igrao cijelu utakmicu protiv Liverpoola..

Ladno ce forsirati covjeka da igra protiv jebene Bjelorusije

Del Boske izgleda opominje naš tandem..

“Maybe when Costa and Cesc return, other players will have taken their place.

“That’s not a threat: it’s a reality. My responsibility has always been to search for normality, the best thing for our football.”
  • Autor

Del Boske izgleda opominje naš tandem..

“Maybe when Costa and Cesc return, other players will have taken their place.

“That’s not a threat: it’s a reality. My responsibility has always been to search for normality, the best thing for our football.”

Pa ovo bi bilo idealno po Čelsi.

Da se ne uigravaju po tamo nekim Lihtenštajnima i Belorusijama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.