1. novembar 2014.11 god. comment_191472 Opet ispod prosjeka partija i pri tome upisana asist.Sta ocekivat kad bude imao svoj dan :D Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191474 Opet ispod prosjeka partija i pri tome upisana asist.Sta ocekivat kad bude imao svoj dan :D Ne treba ni očekivati da on svaku utakmicu odigra perfektno, kao što kažeš i danas je upisao asitenciju i asistenciju protiv Uniteda, a realno u tim utakmicama nije odigrao ništa specijlano, ali je opet namjestio dva gola. Inače, samo da ga pohvalim što danas nije dobio žut, trebaće nam protiv Redsa. Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191476 Lose je centrirao danas, tacno oko 11 kornera je izveo a ni jedan nije bio ni poluprilika :D Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191480 nzm jel on izveo korner Terryu kad je Green izvadio? ugl smorio je više sa asistencijama Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191497 Lose je centrirao danas, tacno oko 11 kornera je izveo a ni jedan nije bio ni poluprilika :D Ovo se već ponavlja drugu utakmicu zaredom. Protiv Uniteda u prvom poluvremenu bacio je 6 ili 7 kornera u bunar, svaki centaršut mu je mlak i prespor, bez ikakve oštrine. Nemojte ni spominjati onaj Didierov gol, čak je i onaj nabačaj bio dosta loš ali srećom lopta je došla na glavu vjerovatno jedinom igraču na svijetu koji može onako šutnuti glavom iz te pozicije. Treba naći nekog drugog da može izvesti dobro korner, obavezno vježbati to jer imamo toliko dobrih skakača da bi morali na svakoj utakmici imati makar po jednu dobru priliku iz kornera. PS. inače je dosta dobro odigrao danas, jedan od boljih Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191500 drugog nema :D a realno kakve stoke u timu imamo stouk je malo dete za nas ivanović,kejhil,kosta/drogba,teri,matić pa čak i oskar fino igra glavom trebali bi da deljemo iz prekida a tu smo baš slabi statistički gledano Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191502 A jos smo igrali protiv QPR koji ocajno brani prekide ove sezone, 6,7 golova su primili iz prekida Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191533 Ovo se već ponavlja drugu utakmicu zaredom. Protiv Uniteda u prvom poluvremenu bacio je 6 ili 7 kornera u bunar, svaki centaršut mu je mlak i prespor, bez ikakve oštrine. Nemojte ni spominjati onaj Didierov gol, čak je i onaj nabačaj bio dosta loš ali srećom lopta je došla na glavu vjerovatno jedinom igraču na svijetu koji može onako šutnuti glavom iz te pozicije. Treba naći nekog drugog da može izvesti dobro korner, obavezno vježbati to jer imamo toliko dobrih skakača da bi morali na svakoj utakmici imati makar po jednu dobru priliku iz kornera. PS. inače je dosta dobro odigrao danas, jedan od boljih King i Terry :D Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191544 Ljudi moji ne mogu shvatit da se neko žali na ubacivanja Fabregasa nakon kornera, on je očigledno postavio visoke standarde sa ovim svojim silnim asistencijama i sada se očekuje da svaki treći korner bude gol. Samo pričamo "mi imamo dobre skače i moramo davati više golova nakon korner" ok mi imamo dobre skakače ali i ostale ekipe isto tako imaju dobre skakače. Kod ubacivanja iz kornera igrači koji brane svoj gol su u puno lakšoj situaciji i puno lakše se postavljaju na loptu jer je cilj da samo izbace loptu bilo gdje samo da ona ne ide u gol + tu je golman koji kupi dosta lopti, dok igrači koji napadaju moraju samo gađati gol i znači imaju ograničene mogućnosti. Nije lako izvoditi kornere, nije to samo nabit loptu u kazneni i to je to, valja nekog pronaći u kaznenom. Mi nemamo igrača u ekipi koji bolje izvodi kornere, ali evo vidim da ima i onih koji misle da Fabregas ne treba da izvodi kornere pa me zanima ko bi to trebao izvodit kornere umjesto Fabregasa? Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191553 mislim da kornere ne treba ubacivati.. treba ih izvoditi Terry ali da odigra neku kratku kombinaciju sa Banetom jer u tom slučaju oni to moraju uraditi,jer na skoku nemamo visokih igrača jer nam oni izvode korner upravo ;) Prijavi
2. novembar 2014.11 god. Autor comment_191561 Mi nemamo igrača u ekipi koji bolje izvodi kornere, ali evo vidim da ima i onih koji misle da Fabregas ne treba da izvodi kornere pa me zanima ko bi to trebao izvodit kornere umjesto Fabregasa? Willian čiji korneri lete na visini od pola metra. Ili Schurrle. Kada je Schurrle izvodio u Liga kupu, neko je na forumu prokomentarisao kako Murinjo zove Fabregasa da izvede neki korner iz Londona... Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191564 Cesc inače ima mlohav centaršut oduvijek. Solidna partija, napravio višak kad je trebalo. Btw, kopačke su mu goli kurac bile Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191568 Stvarno se raspravljate oko nevazne situacije, dok pobjedjujemo nije mi bitno ko izvodi kornere i zadovoljan sam Fabregasovom partijom jucer, imao lijepu sansu za gol i asistirao kad je trebalo za gol. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191584 Može se to navježbati. Nije važno ko će izvoditi, ko će vježbati to na treningu, ali nedopustivo je u jednom poluvremenu u derbi utakmici sa malo prilika, da baciš 6 ili 7 kornera u bunar, tačnije protivničkom golmanu u ruke. A to se ponavlja i dalje. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191587 Može se to navježbati. Nije važno ko će izvoditi, ko će vježbati to na treningu, ali nedopustivo je u jednom poluvremenu u derbi utakmici sa malo prilika, da baciš 6 ili 7 kornera u bunar, tačnije protivničkom golmanu u ruke. A to se ponavlja i dalje. To da se može navježbati svi bi navježbali i svaki korner bi bio gol, pa neki od najboljih svjetskih igrača ne izvode kornere jer nemaju dobar centaršut. Pogledaj samo našeg Hazarda on ima perfektnu tehniku i ogroman kvalitet pa opet nema neki centaršut iz kornera. Fabregas treba da izvodi kornere jer su u tom segmentu svi ostali ispod njega.. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191588 Naravno da se može navježbati. Nemoj spinovati jer niko nije rekao da svaki korner mora ili može biti gol, ali moraju puno bolje nabacivati. Mislim da bi Felipe puno bolje centrirao. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191602 Iz 9 kornera mora pasti gol pa da smo FK Visesava iz Bajine Baste. Mora to mnogo bolje. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191608 Bolje bi Kurtoa izveo korner od Seksa :D Ozblijno mora da popravi izvodjenje, imamo takve skakace,da samo treba da ubaci loptu duboko u 16-erac Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191635 Činjenica je da smo prije dvije godine bili puno opasniji iz kornera nego sada. Iako su to bili loši dani u doba AVB-a kada je trojac u napadu najčešće bio Mata - Drogba - Sturridge mi smo iz kornera bili silno. Pogotovo kad Mata nabaci, a Drogba zabije glavom. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. Autor comment_191648 Kod AVB-a smo samo iz prekida i mogli da dajemo golove. Ne ponovilo se. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192172 Priželjkivao sam danas da dobije žuti karton, da bi očistio kartone u sljedećem kolu protiv WBA, ali jbg.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.