Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Znači on je proglašen igračem utakmice?

Nije no su izgleda svi dobili po jedan pehar :D 

"Odigrali smo kvalitetan meč, dobro smo se osećali kada smo imali loptu u nogama. Drago mi je što smo uspešno rešili neke teške situacije na terenu. U prethodna dva prvenstvena meča osvojili smo maksimalnih šest bodova i srećan sam zbog toga", rekao je Fabregas za sajt Čelsija.

"Igram sada malo povučenije u Čelsiju, a to je pozicija na kojoj nisam bio još od 2009. godine. Zato mi je bilo potrebno malo vremena da se naviknem, ali sada je dobro. Jednostavno, u Barseloni sam stalno išao napred jer je ekipa negovala takav stil igre. Dobro je što mi ovde u Čelsiju leđa čuva Nemanja Matić, koji je odličan igrač i super se slažmo", dodao je španski fudbaler.

• 2 sedmice kasnije...

Ispod prosječna partija . Gubio je duele i griješio u predaji lopte . Čak i kornere izvodio loše , ipak na kraju jedan je "pogodio" .

Loše, preloše večeras. A kad je ovako nemoćan onda izađe na vidjelo i ona ciganština iz njega. Al dobro hajd, opraštamo jednu lošiju tekmu.

Čovjek asistirao za gol, meni dovoljno..

A kada je u pitanju igra, ponovo je napravljena ista greška kao i protiv Citya. Protiv jačih ekipa Fabregas treba da igra na mjestu playmakera, a Ramires da igra u paru sa Matićem. Ali pošto Ramires nije juče bio spreman onda mogu opravdat potez Mourinha..

Ubio ga Fellaini flasterom.

U drugom poluvremenu je koliko-toliko dosao do izrazaja. U prvom ga nije bilo, vrlo malo prostora za vise od 2 dodira s loptom ali da je igrao Costa/Remy vidjeli bismo onu njegovu loptu iz pozadine kao protiv Arsenala za Costin gol. Al jebiga. Isto tako scum ne bi mogao igrati visoko sa odbranom protiv napadaca koji je brz i koji napada prostor. Samim tim bi se povukli sto bi u njihovom presingu ostavljalo mnogo prostora za nekoga od trojca Eden-Oscar-Willian izmedju linija. Mnogo nam se promijenio koncept sa Drogbom. 

Bitno da je fit.

Kao sto je King ranije spomenuo,i ovako los je upisao asistenciju.jbga,mora se desiti i njemu nekad da podbaci,covjek je i on.Ipak on i Matic su strasan tandem,takvim dvojcem u sredini terena mogu se pohvaliti samo mozda jos 2-3 ekipe u Evropi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.