12. decembar 2017.8 god. comment_277094 You have to give credit where is due. Polahko, nije moguce procijeniti konstantu nakon nekoliko meceva. Prijavi
18. decembar 2017.8 god. comment_277243 🎯 Andreas Christensen's pass accuracy over the last seven games: 🎯 98% vs. Southampton 🎯 98% vs. Huddersfield 🎯 88% vs. West Ham 🎯 91% vs. Newcastle 🎯 100% vs. Swansea 🎯 96% vs. Liverpool 🎯 96% v West Brom Prijavi
18. decembar 2017.8 god. comment_277255 Dzaba taj procenat dodavanja kad je kod Ostinove sanse(koja je bila i najbolja za Sautempton na mecu) bespotrebno izleteo napred i zalutao u prostor sto je protivniku omogucilo direktan prolaz do Kurte. To je ono sto odvaja vrhunske igrace od dobrih. Te nijanse. Prijavi
18. decembar 2017.8 god. comment_277256 Nisam uspeo da gledam utakmicu, ali ako je to jedina greška koju je imao, to je nista. Pa za sta sluzi Kurta... ili zašto se radi preuzimanje igrača, pokrivanje ili sta već. Normalno je neki kiks. Pa ni Ramos, Silva nisu bezgrešni, niti jedan igrač. Statistiku sa zakačio zbog velikog procenta dobrog pasa i sigurnog pre svega. Za razliku od Luiza koji ce povuci napredak i kada treba i ne treba. Ili Cahilla koji ce onim laznjakom dva navijaca Chelsea poslati u bolnicu zbog infrakta. Prijavi
18. decembar 2017.8 god. comment_277257 Upravo tako..i cahilla mi je vec duze vrijeme toliko muka gledati da je to cudo.. Znaci ne postoji ni jedan segment njegove igre koji je hvale vrijedan ali zato bih o njegovoj nesigurnosti, sporini, postavljanju, losim odlukama, dodavanjima, nadobudnim kretnjama prema naprijed S LOPTOM kad mi se zaigra i pomisli valjda da je modrić pa ju izgubi..itd...e o tom bi mogao.. Ja bi ga poslao iz kluba odmah, a ako bas mora ostati onda da bude zadnji izbor na stoperskoj poziciji.. Christensena treba hvaliti jer zasluzuje, za mene ugodno iznenadenje zaista i bas mi je drago..ako Bog da pa postane bas igracina prava i nas dugorocni izbor u srcu obrane.. Zoumu vratiti, i uz azpija ova dvojica omladinaca su dobar zalog za buducnost Prijavi
19. decembar 2017.8 god. comment_277258 Znaci ne postoji ni jedan segment njegove igre koji je hvale vrijedan ali zato bih o njegovoj nesigurnosti, sporini, postavljanju, losim odlukama, dodavanjima, nadobudnim kretnjama prema naprijed S LOPTOM kad mi se zaigra i pomisli valjda da je modrić pa ju izgubi..itd...e o tom bi mogao.. Meni licno najveci hajlajt od svega toga je ono kada krene s loptom naprijed korak pa kao krene siriti ruke, u fazonu nemam kome odigrati. :D Prijavi
19. decembar 2017.8 god. comment_277260 Ma uzas, koliko sam ga gotivio prije toliko ga sad ne mogu ocima gledati..strepis ono svaku sekundu sta li ce sad majstor iskreirati.. Najveca tuga mi je sto znam da ce ostati jer je kapetan i englez..al tjesim se i nadam ipak😠Prijavi
19. decembar 2017.8 god. comment_277275 Ne mozes reci da je nista, kada je to 100 % sansa, da nije kurtonje bilo i malo losijeg suta Austina, bio bi glavni krivac za gol. Ja sam rekao da se strasno popravlja, ali mora jos da raste, ide na bolje, ali nije jos to to. Prijavi
20. decembar 2017.8 god. comment_277301 pa on ima 21 godinu ej, nije da sad možeš tek tako da nadješ u premu primere da neko u tim godinama odigra na visokom nivou pada mi recimo na pamet par izdanja Zume, npr ono protiv Evertona ili protiv Sitija, ja iskreno nisam video igrača koji bolje igra 1 na 1(milsim na odbranu) od Zume, pogotovo ne protiv Aguera ali ruku na srce i ovaj čovek sa avatara je odigrao super protiv Sitija Prijavi
20. decembar 2017.8 god. comment_277302 ja iskreno nisam video igrača koji bolje igra 1 na 1(milsim na odbranu) od Zume, pogotovo ne protiv Aguera Cezar Azpilikueta :) Prijavi
20. decembar 2017.8 god. comment_277303 a to za taj procenat uspešnih dodavanja, pa ja mislim da bih prihvatio i 80% i manje ako on doda bar jednu loptu koja je upotrebljiva za napadače ne kažem da sad mora preko noći da baci neku dijagonalu ko Bonući ali eto pogledajte samo Azpilikueta i ovo njegovo dodavanje za Moratu u par navrata Prijavi
20. decembar 2017.8 god. comment_277304 Ovaj igrac je buducnost Chelsea. Momak je pokazao da se na njega moze racunati. Prijavi
20. decembar 2017.8 god. comment_277305 Upravo to sam krenuo da napisem, ne treba ove procente pasove uzimati za neke parametre. Imo je i Mikel po 95% skoro svaku tekmu pa znamo svi kako je igrao i kako je dodavao uvijek prvom do sebe. Okej, ovo je igrac odbrane, pogotovo u ovoj formaciji sto je zadnji igrac ali nekad treba krenuti naprijed s loptom i odigrati neki rizicniji pas. Generalno u ekipi trenutno imamo previse tih alibi igraca koji se boje greske i igraju svaku na sigurno. Sto se Christensena tice, momak je zasad impresionirao i definitivno je veliki dobitak od ove sezone. Ipak, za mene prave kvalitete stopera isplivaju tek kada se igra sa 4 pozadi jer tu se vidi i brzina, citanje igre, tehnika, dueli... Ovdje ima dosta pokrivanja, cak i Cahill zna cesto izgledati kao neki vrh stoper u ovom Conteovom sistemu, bas zato sto se pokrivaju medjusobno i imas dosta defanzivaca blizu jedan drugog. Zadovoljan sam Christensenom mada ima jos zadataka pred njim koje mora odgovoriti. Jedini bas onako svjetska klasa je Azpilicueta, cak sam sve vise misljenja da njega uopce ne treba vracati na beka. Nema veze toliko visina, dobar je on u skoku a nije bas da su Cannavaro, Puyol, Baresi, Beckenbauer i slicni bili neboderi pa su opet medju najboljima na toj poziciji. Prijavi
25. decembar 2017.8 god. comment_277381 Sve se slažem samo kako Puyol među najboljim na toj poziciji, tip bio rupa vječita bio. Prijavi
9. januar 2018.8 god. comment_277896 marina samo jebe ne vadi Uređeno 9. januar 2018.8 god., autor izmjene: chiba idi relo u kurac, uplaÅ¡i me Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278346 eto mu njegovih 96% dodavanja, danas je samo jednom čini mi se povuko loptu i to tri koraka samo pa protiv ovakvih ekipa ako nema prostora za tog srednjaka da napravi nešto onda da ga jebeš i nije samo to, nema običaj da izlazi na loptu, da čita igru i preseče pas, nego sve čeka na svoju poziciji da dodje do njega i sad kad nema Kejhila na terenu, valjda Konte može jednom da izadje sa dva štopera, treba ovog još više baciti u vatru da bi napredovao Prijavi
21. januar 2018.8 god. Autor comment_278385 Do ljeta 2022. Pogledaj prste na ruci u Marine uuuuf dušu dali za handjob. Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279852 Ovaj mali je dobar ali je s mnogo straha usao u utakmicu. Od pocetka se vidjelo da je prepadnut i jbg greska u najgorem trenutku.. Medjutim, to je tako s mladim igracima i moras mu dati priliku da nauci. Bice bolje u drugoj abd. Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279864 Mlad je ali od paničnog Cahila je bolji i da unazad trči.Nije mala stvar sa 21 godinu igrati u prvom sastavu od prve minute u odbrani protiv Barcelone, Messija, Inieste...Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.