Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 709
  • Pregledi 45,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

Eh da nam je više Christensena u ekipi sve bi bilo puno bolje.

Azpilicueta- Christensen - Rudiger. Najbolje u odbrani što u ovom trenutku imamo.

• 1 mjesec kasnije...
Conte u intervjuu rekao da je Christensen sadašnjost i budućnost kluba.Na pitanje da li za Luiza ima mjesta u ekipi rekao je:"Ne znam.Ukoliko bude radio naravno da ima,a ukoliko ne bude radio ne vidim razlog zašto ne bi ostao na klupi pa čak i na tribinama."

Diablo će početi navijati za City,a kakav posao uprava radi Christensen će tu i preći za koju sezonu.

Conte u intervjuu rekao da je Christensen sadašnjost i budućnost kluba.Na pitanje da li za Luiza ima mjesta u ekipi rekao je:"Ne znam.Ukoliko bude radio naravno da ima,a ukoliko ne bude radio ne vidim razlog zašto ne bi ostao na klupi pa čak i na tribinama."

Diablo će početi navijati za City,a kakav posao uprava radi Christensen će tu i preći za koju sezonu.

Da li je ovo opet neke Conteova radikalna promjena nakon losih partija kao i prosle godine sa promjenom formacije? Ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno, Christensen losiji od Brazilca sigurno ne moze biti.

23364776_1901871096808860_27135670_n.jpg

Igrao cele utakmice protiv oba Manchestera i Spursa, a na klupi protiv ekipa tipa Palace, Bournemouth i Leicester, wtf? Momak zaslužuje da igra redovno.

Stvarno je zasluzio prvih 11, tehnicki dobar igrac, dobro cita igru, smiren pod pritiskom, jos malo da ocvrsne i moze se rec da je strasan stoper. Ovako je to sve odlicno. Svidja mi se pravo.

23364776_1901871096808860_27135670_n.jpg

Igrao cele utakmice protiv oba Manchestera i Spursa, a na klupi protiv ekipa tipa Palace, Bournemouth i Leicester, wtf? Momak zaslužuje da igra redovno.

Štedi svoje najbolje igrače za velike susrete.Conte računa da Luiz može odraditi posao protiv manjih ekipa,ali izgleda da ni to ne može ili pak ne želi.
Naš najpouzdaniji štoper sigurno, i uz to mlad. Ima apsolutno sve smirenost, pas, skok, ofanzivni skok, čitanje igre, ne kiksa, dobro se postavlja. Brzina mu je također vrlina, jak u duelu. Može biti nasljednik Terryja i nosilac naše odbrane u godinama koje slijede. Najbolje što nam se desilo u ovome prelaznom roku, rekao bi jedina svijetla tačka u tunelu sramote i tame.

Od Rudigera bolji 5 puta, isto važi i za naše ostale stopere, tu ne računam Aspia jer on to nije.

E moj Diablo, ja bi otišao s foruma poslije ove sramote. Gori si od Matsa s mojeg avatara.
  • 2 sedmice kasnije...

U zadnje 2-3 tekme stvarno odlicno igra malac, ako nastavi ovako razuvjerit ce me u potpunosti. Nije sad imao nekih 1 na 1 situacija puno, ali smirenost i ovo sa 3 stopera mu odlicno lezi. Mora se jos pokazati u tim nekim situacijama kad budu ispadali drugi, pa cemo da vidimo od cega je.

Ima sreće što je Mourinho otišao, tj mi imamo sreće... inače bi sad bio u Moechengladbachu i za 2-3 godine doveden kao ekstra pojačanje u City.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.