24. septembar 2017.9 god. comment_275256 Kurtonja ;) Hahahahahhaha a jesi mi šukno, svaka čast :D 😂😂😂 Prijavi
24. septembar 2017.9 god. comment_275265 Cristiamsen je vec sad u rangu Stonsa, ako nije i bolji. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275516 Eh da nam je više Christensena u ekipi sve bi bilo puno bolje. Azpilicueta- Christensen - Rudiger. Najbolje u odbrani što u ovom trenutku imamo. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275518 Christensen je stvarno dobar, pozitivno me iznenadio. Steta sto ce povratkom Luiza ponovo na klupu. Prijavi
2. novembar 2017.8 god. comment_276129 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/926161519070580736 I doživotan ugovor za Kejhila jer je osvoji SVE Prijavi
5. novembar 2017.8 god. comment_276195 Conte u intervjuu rekao da je Christensen sadašnjost i budućnost kluba.Na pitanje da li za Luiza ima mjesta u ekipi rekao je:"Ne znam.Ukoliko bude radio naravno da ima,a ukoliko ne bude radio ne vidim razlog zašto ne bi ostao na klupi pa čak i na tribinama." Diablo će početi navijati za City,a kakav posao uprava radi Christensen će tu i preći za koju sezonu. Prijavi
5. novembar 2017.8 god. comment_276209 Conte u intervjuu rekao da je Christensen sadašnjost i budućnost kluba.Na pitanje da li za Luiza ima mjesta u ekipi rekao je:"Ne znam.Ukoliko bude radio naravno da ima,a ukoliko ne bude radio ne vidim razlog zašto ne bi ostao na klupi pa čak i na tribinama." Diablo će početi navijati za City,a kakav posao uprava radi Christensen će tu i preći za koju sezonu. Da li je ovo opet neke Conteova radikalna promjena nakon losih partija kao i prosle godine sa promjenom formacije? Ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno, Christensen losiji od Brazilca sigurno ne moze biti. Prijavi
5. novembar 2017.8 god. comment_276210 Svaka formacija u kojoj nema Pedra i Williana je dobrodošla. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276226 Igrao cele utakmice protiv oba Manchestera i Spursa, a na klupi protiv ekipa tipa Palace, Bournemouth i Leicester, wtf? Momak zaslužuje da igra redovno. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276231 Stvarno je zasluzio prvih 11, tehnicki dobar igrac, dobro cita igru, smiren pod pritiskom, jos malo da ocvrsne i moze se rec da je strasan stoper. Ovako je to sve odlicno. Svidja mi se pravo. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276252 Igrao cele utakmice protiv oba Manchestera i Spursa, a na klupi protiv ekipa tipa Palace, Bournemouth i Leicester, wtf? Momak zaslužuje da igra redovno.Štedi svoje najbolje igrače za velike susrete.Conte računa da Luiz može odraditi posao protiv manjih ekipa,ali izgleda da ni to ne može ili pak ne želi. Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276298 Naš najpouzdaniji štoper sigurno, i uz to mlad. Ima apsolutno sve smirenost, pas, skok, ofanzivni skok, čitanje igre, ne kiksa, dobro se postavlja. Brzina mu je također vrlina, jak u duelu. Može biti nasljednik Terryja i nosilac naše odbrane u godinama koje slijede. Najbolje što nam se desilo u ovome prelaznom roku, rekao bi jedina svijetla tačka u tunelu sramote i tame. Od Rudigera bolji 5 puta, isto važi i za naše ostale stopere, tu ne računam Aspia jer on to nije. E moj Diablo, ja bi otišao s foruma poslije ove sramote. Gori si od Matsa s mojeg avatara. Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276312 e cuj sramote i tame :D tek 11 kola proslo, odigrao jedan mec dobro i odmah john terry :D Polahko, mora danac jos pure jesti da postane solidan stoper, pa onda nesto i vise. Prijavi
13. novembar 2017.8 god. comment_276412 Ne razumem zašto je izgubio mesto u reprz. pa igrao je bar jednu utakmicu nedeljno Prijavi
26. novembar 2017.8 god. comment_276616 prvi igrač iz akademije posle Terija koji je vezao tri utakmice u nizu :D Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276713 U zadnje 2-3 tekme stvarno odlicno igra malac, ako nastavi ovako razuvjerit ce me u potpunosti. Nije sad imao nekih 1 na 1 situacija puno, ali smirenost i ovo sa 3 stopera mu odlicno lezi. Mora se jos pokazati u tim nekim situacijama kad budu ispadali drugi, pa cemo da vidimo od cega je. Prijavi
1. decembar 2017.8 god. comment_276724 Ima sreće što je Mourinho otišao, tj mi imamo sreće... inače bi sad bio u Moechengladbachu i za 2-3 godine doveden kao ekstra pojačanje u City. Prijavi
5. decembar 2017.8 god. comment_276839 Vala promaši prazan gol sa pet metara. Torres mu dobacuje "Pa ovo ni meni nije pošlo za rukom majstore". Prijavi
5. decembar 2017.8 god. comment_276844 Pokazao je stabilnost u odbrani sto je njegova primarna uloga. Veceras su se svi nafulali. Prijavi
5. decembar 2017.8 god. comment_276851 Jeste, ali mu se mora odati priznanje za promašaj. Nije da ono viđam svaki dan. Prijavi
8. decembar 2017.8 god. comment_276954 https://www.youtube.com/watch?v=0PxvhkfnPTs Fin video o karijeri Christensena. Nadam se da ce se nastaviti razvijati, a ne stati na ovome. Odigrao je par finih meceva dosad za Chelsea, ali je prije toga kikser bio pravi, i mora da uci jos da bi bilo nesto od njega. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.