Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

Nemam mu šta zameriti. Greške su sastavni deo fudbala. Jedno pogrešno razmišljanje nas je debelo koštalo, ali ima još da se igra.
  • Odgovori 709
  • Pregledi 45,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

Normalno je da će igrači praviti greške, pa i Hazard, Kante i mnogi drugi vrhunski igrači greše i donose pogrešne odluke. Stvar je u tome kako će igrač reagovati kad se greške dogode, kao i u tome da se one svode na minimum. Od Cahilla smo navikli da pravi gluposti, i ne treba očekivati da će odjednom postati drastično bolji u četvrtoj deceniji života, a pored toga, ne treba zanemariti i druge aspekte njegove igre koje ga limitiraju.

Drago mi je sto ga je Konte onako zastitio.

Mali jr odigrao dobro, imao jednu mini gresku kada je poslao loptu u korner i ovsj nesretni pokusaj pasa. Sto se tog pasa tice ima tu i dijelom fabregasove krivice, onda je i azpi mogao ostati na nogama ali jebi ga opet Andreas onu loptu nije mogao onako poslati iz coska u sredinu jebem ga. Komplikujemo i mi nekada previse sa tim slanjem lopte stoperu na stranu mada se u ovoj tekmi to moralo jer nam je napad u prosjeku bio visok citavih 169cm dok je jedini visok fudbaler Alonso ispao prava placipicka u jednom duelu sa Shakirinim kerom.

Jedini nedostatak kod ovog klinca koji se mora nadoknaditi je snaga. Jucer ga je Suki otresao sreca dobili smo faul, nesto slicno je bilo protiv watforda cini mi se...Momak jos nema snage kad treba loptu zagraditi i zna ispasti lako u duelu protiv jačih napadača, tako da pravac teretana sinko

i kod prvog gola je pao a on je udario Lukakua s leđa, fali iskustva i to se vidi, nažalost

Najbolje bi bilo prodati ga i dovesti nekog tipa Manolas hehe

https://www.youtube.com/watch?v=IRHGUnOLu0w

Prvi gol: Sta radi i koja je uloga Rudigera ?? Daleko od Martiala, ne pokriva mu jedinu opciju tj. pas za Lukakua, ne preuzima Lukakua, ide na Martiala koji ne bi mogao sam da uradi ništa, ispada i primamo gol. 

Drugi gol: Pored Christiansena koji također preuzima dio krivice, sta rade Pedro i Rudiger, polukontra, Lukaku sam prima loptu na krilu, PRIMA LOPTU, ZASTAJE SEKUNDU CEKA SVOJE IGRAČE, DOK GA ONI POMNO GLEDAJU, PROLAZI IZMEĐU NJIH DVOJICE, CENTRIRA I 2:2...

Christiansen je zasrao kod onih makazica Lukakua gdje ga uopste nije cuvao, doduse onaj sut je bio puka sreca jer je Alexis u nedostatku ideje, samo napamet ubacio loptu

• 1 mjesec kasnije...
Decko je pao u drugom dijelu sezone totalno. Samo greska za greskom, previse mekan u igri, mora to cvrsce i hrabrije ulaziti u duele. Ovako nastavi li pitanje je dogodine ima li za njega mjesta. Jucer druga 2 gola veliki kiksevi.
Meni recimo nije jasno zašto on ima toliko kredita. Luiz kao u zemlju da je propao. Cahill je kiksara ali ne može kad nekome ne ide da se forsira taj neko. Ok talenat je, sve to stoji, ali kad nešto ne ide, onda malo klupa da se sabere čovek.

Ovo forsiranje će samo škoditi igraču. Opada mu samopouzdanje, opada koncentracija.

Stvarno mi ni ovo nije jasno.
Tako je. Koštao nas je možda LŠ, sad TOP4 je završio (po rečima ljudi ovde, nisam gledao) i to je ekstra. Bolje on nego Cahill.

A videćemo da li je bolje on da kiksa kada dobije šut kartu ako se ne popravi, a kontam da nema šanse da se popravi jer mu je sada i samopouzdanje sjebano, tako da.. super je što kiksa.

Nije njemu samopouzdanje sjebano, vec je jednostavno kikser. Kada se pogledaju mecevi za m'glabach, vidis da je tek nekoliko bilo clean sheetova sa njim u sastavu, dok bez njega vise.

Ipak pokazao je nekoliko tekmi da zna, pa ga treba sto vise gurati, neka uci na greskama. Ako ce pasti zbog par gresaka, ko ga jebe, neka odjebe. Ne trebaju nam psihicki slabi igraci.

Nije problem učiti na greškama, nego ne možeš očekivati ako pogreši u 4 utakmica od 5 da on uči na greškama. Treba na klupu da ode jednu, dve, da ohladi glavu, nisam mislio da bude kao Luiz odstranjen iz ekipe.
Da igra uz Terryja razvio bi svoje kvalitete do maksimuma. Mali je talenat i vidi se da zna igrati ali je jos zelen i treba mu pravi mentor da ga psihicki ojaca.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.