Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

Ne kazem da ne treba igrac pozadi, ali ta pozicija nam nije prioritet. Najbolje bi bilo da mozemo dovesti igrace na sve tri pozicije, WC stopera, igraca sredine terena i napadaca. Ali sumnjam da ce biti ista od toga, zato bih radije da dovedemo dobrog napadaca i igraca sredine terena nego u odbrani. 

• Odgovori 709
  • Pregledi 45,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

to i ja kažem i 110% sam za to

ali onda ostaje ono šta Konte misli o tome, šta da radiš ako on insistira na štoperu a ne vidim kako to ne bi bio slučaj kad se mesecima piše o štoperu i tebi sad dodje neko i kaže : "nećemo da damo pare za VVD, eno ti Kristensen" 

ja to i ne izmišljam, eno Vam tekstovi iz Telegrafa crno na belo pa čitajte

i šta sad, ko je tu pametan, ko je kriv, Murinja, Pepa to ne interesuje, njima se dovodi svaki igrač

ti možeš jednu sezonu da napraviš ovo što je Konte uradio ali ne možeš u kontinuitetu da juriš stalno za Mančesterima, o Realu, Barsi, Minhenu neću ni da pričam

More

Morata 274c.png Koulibaly 274c.png Nainggolan 274c.png Romagnoli 274c.png Van Dijk 274c.png

Ma meni se ova naša transfer politika uopšte ne sviđa, hoćemo da se borimo za sve trofeje da napadnemo LP a na tržištu smo nikad slabiji, kao da se plašimo platiti papreno željenog igrača jer će nam neko reći "plastika" mi bi izgleda i da kupimo dobrog igrača i da nam se još plati što smo ga doveli.

Npr. Bayern kada su u pitanju njihova pojačanja to traje otprilike 7 dana od medijskog nagađanja do službene potvrde transfera.

Druga stvar, Michya smo skupu platili, skupu u odnosu na naš period od Torresa u odnosu na tržište to je sića, pa nije igrao gotovo nikako.
  • 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Jako dobra partija danas. Bilo je tu i nekih pogrešaka, ali naravno da će ih biti kad igrate protiv vjerovatno najboljeg špic napadača lige. Bit će ovo odličan igrač. 

Malo jos da ga isklese Conte, ali momak ima tu skandinavsku hladnocu u sebi, nekako moze postati gotivan igrac. Nek odigra vako protiv Evertona i Cahill ce gledati tekme sa klupe sigurno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Tako je sve si u pravu. Diablo je jedini koji tvrdi da Serif Konjevic ne zna pjevatii da ga on ne voli.

Cristiansen odigrao jucer korektnu utakmicu.

• 4 sedmice kasnije...

Šta bih dao da ovaj mali započne ove tri sljedeće utakmice na mjestu Luiza. Ali jebiga, svjestan sam i ja da je minimalna šansa za to, jer će vjerovatno vrhovni vođa Cahill u sredinu a lijevo Rudiger. Cahill vođa odbrane mmmmmm  :))  :))

Ja mislim da ce igrati Christensen. Protiv Foresta u kupu sigurno, a vrlo moguce i naredna 2 ligaska meca.
Ocigledno je da ga Conte steli na to centralno mjesto u odbrani, ipak je mozda i najzahtjevnija pozicija.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Siguran sam da će Rudiger igrati ispred njega u ligaškim mečevima, nmea šanse da će Conte imati poverenja u Christensena, ali hej, tu je kepn lider leđen Kahil, koji je osvojio SVE i zato treba da igra.

Kako nisu važni ako se svaki put stresiras kada stoper dodaje loptu?

Sigurnost u pasu je bitna.

Da li ce to biti jedan od retkih koji se preko pozajmice dočepao prvog tima, ne racunam Mossesa, on je dobio na sreću mesto, niko nije mogao igrati tu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.