15. juni 2017.9 god. comment_271916 Ne kazem da ne treba igrac pozadi, ali ta pozicija nam nije prioritet. Najbolje bi bilo da mozemo dovesti igrace na sve tri pozicije, WC stopera, igraca sredine terena i napadaca. Ali sumnjam da ce biti ista od toga, zato bih radije da dovedemo dobrog napadaca i igraca sredine terena nego u odbrani. Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271917 to i ja kažem i 110% sam za to ali onda ostaje ono šta Konte misli o tome, šta da radiš ako on insistira na štoperu a ne vidim kako to ne bi bio slučaj kad se mesecima piše o štoperu i tebi sad dodje neko i kaže : "nećemo da damo pare za VVD, eno ti Kristensen" ja to i ne izmišljam, eno Vam tekstovi iz Telegrafa crno na belo pa čitajte i šta sad, ko je tu pametan, ko je kriv, Murinja, Pepa to ne interesuje, njima se dovodi svaki igrač ti možeš jednu sezonu da napraviš ovo što je Konte uradio ali ne možeš u kontinuitetu da juriš stalno za Mančesterima, o Realu, Barsi, Minhenu neću ni da pričam More Morata Koulibaly Nainggolan Romagnoli Van Dijk Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271919 Ma meni se ova naša transfer politika uopšte ne sviđa, hoćemo da se borimo za sve trofeje da napadnemo LP a na tržištu smo nikad slabiji, kao da se plašimo platiti papreno željenog igrača jer će nam neko reći "plastika" mi bi izgleda i da kupimo dobrog igrača i da nam se još plati što smo ga doveli. Npr. Bayern kada su u pitanju njihova pojačanja to traje otprilike 7 dana od medijskog nagađanja do službene potvrde transfera. Druga stvar, Michya smo skupu platili, skupu u odnosu na naš period od Torresa u odnosu na tržište to je sića, pa nije igrao gotovo nikako. Prijavi
10. juli 2017.9 god. comment_272745 kako čovek dominira na treningu diablo danas na infuziji duploj Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274200 Jako dobra partija danas. Bilo je tu i nekih pogrešaka, ali naravno da će ih biti kad igrate protiv vjerovatno najboljeg špic napadača lige. Bit će ovo odličan igrač. Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274206 Malo jos da ga isklese Conte, ali momak ima tu skandinavsku hladnocu u sebi, nekako moze postati gotivan igrac. Nek odigra vako protiv Evertona i Cahill ce gledati tekme sa klupe sigurno. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
20. august 2017.9 god. comment_274224 Ja to nisam vidio ovaj put, prva tekma je solidna bila. Ovu tekmu je grijesio gdje je stigao. Prijavi
21. august 2017.9 god. comment_274232 Hehe diablo diablo, ko te ne zna... Odlican je Andreas, samo da nastavi ovako i Cahill nrma potrebe da se vraca u ekipu. Prijavi
21. august 2017.9 god. comment_274238 Cahill itekako ima potrebe da se vraca, mnogo sigurnija odbrana je sa njim. Kapitenski lik igra, ne moze ovaj balavac jos prismrditi, osim protiv losijih ekipa da se kali. Prijavi
21. august 2017.9 god. comment_274256 Christensen će osvojit i POTY nagradu, i nagradu za najboljeg stopera lige, i biće izabran u idealnih 11 Lige prvaka, ali diablo će i dalje tvrditi da je kloc :D To je jednostavno njegov ponos preko kojeg ne može preći :D Prijavi
21. august 2017.9 god. comment_274260 Tako je sve si u pravu. Diablo je jedini koji tvrdi da Serif Konjevic ne zna pjevatii da ga on ne voli. Cristiansen odigrao jucer korektnu utakmicu. Prijavi
18. septembar 2017.9 god. comment_275080 Šta bih dao da ovaj mali započne ove tri sljedeće utakmice na mjestu Luiza. Ali jebiga, svjestan sam i ja da je minimalna šansa za to, jer će vjerovatno vrhovni vođa Cahill u sredinu a lijevo Rudiger. Cahill vođa odbrane mmmmmm :)) :)) Prijavi
18. septembar 2017.9 god. comment_275081 Ja mislim da ce igrati Christensen. Protiv Foresta u kupu sigurno, a vrlo moguce i naredna 2 ligaska meca. Ocigledno je da ga Conte steli na to centralno mjesto u odbrani, ipak je mozda i najzahtjevnija pozicija. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
18. septembar 2017.9 god. comment_275082 Siguran sam da će Rudiger igrati ispred njega u ligaškim mečevima, nmea šanse da će Conte imati poverenja u Christensena, ali hej, tu je kepn lider leđen Kahil, koji je osvojio SVE i zato treba da igra. Prijavi
19. septembar 2017.9 god. comment_275093 Bude li Cahill igrao u centru odbrane ja igram keca na Stoke za 100km. Prijavi
19. septembar 2017.9 god. comment_275096 Bude li Cahill igrao u centru odbrane ja igram keca na Stoke za 100km. Samo uslikaj, ali prije ce christensen igrati u centru... Prijavi
23. septembar 2017.9 god. comment_275210 https://twitter.com/Squawka/status/911622839454912515 Kad Peponja dođe na zimu po njega s 50 miliona funti. Prijavi
23. septembar 2017.9 god. comment_275232 Dobra tekma pravo, ali treba jos pure jesti. Passovi mi uopste nisu vazni za stopera. Prijavi
23. septembar 2017.9 god. comment_275233 Nisu kurac, pogledaj Cahilla kako dodaje pa ćeš vidjeti da su itekako važni. Prijavi
23. septembar 2017.9 god. comment_275243 Kako nisu važni ako se svaki put stresiras kada stoper dodaje loptu? Sigurnost u pasu je bitna. Da li ce to biti jedan od retkih koji se preko pozajmice dočepao prvog tima, ne racunam Mossesa, on je dobio na sreću mesto, niko nije mogao igrati tu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.