Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 709
  • Pregledi 45,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Realno gledajući, ovaj momak, od svih igrača koji su trenutno negdje vani na posudbama, ima najveću šansu da u budućnosti zaigra za prvi tm Chelseaja. Ako se pak ovoga ljeta ne vrati, za njega će se uzeti oko 30-ak miliona eura sigurno. 30 miliona eeeeeeeej. A bio je balavac, retard, vaki naki. A koliko je samo onih koje smo dizali u nebesa, pa šta su dosada napravili ? Ništa. Kita obična. Od Akea, Bakera, Chalobaha, Bamforda, Piazona .... Realnost je takva. Moramo istini pogledati u oči.

• 3 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Christensen voted Player of the Month for December

Andreas Christensen received 33% of the votes, beating Thorgan Hazard, Raffael and Yann Sommer to the Player of the Month award for December. Thorgan Hazard came in second with 30% of the vote, then Raffael with 23% followed by Yann Sommer with 14% of the vote.

Christensen has been the talisman of Borussia’s defence, not only in December but throughout the whole season. In December, the defender played the full 90 minutes in each of Borussia’s five competitive fixtures. The 20-year old scored the opening goal in Borussia’s only win in December against Mainz. “I think it might have been the most important goal of my career. It was an important goal for the whole team,” said Christensen after he was voted Man of the Match post game.

Idemo, samo retardirano.

Koji zapravo problem imaš sa Christensenom? Pokušaj da objasniš ne koristeći imenski predikativ retardiran igrač i slične varijante.

Imam problema sa njim, jer malac ne zna se ni postavljati, niti oduzimati loptu, niti markirati igraca kako treba. Zna igrati malo glavom i to je sve. Prevelik kikser, sa kojim m'gladbach prima previse golova, i zbog njega su primili samo ove sezone 4-5 golova direktno.

Da ne govorim o cuvanju mreze dok je on u ekipi, imali su mozda 2 clean sheeta sa njim ili 3, ne mogu trenutno se sjetiti. A koliko su tekmi dosad odigrali.

Ne moze mi niko reci da to nije do njega.

P.S. Poceo sam ga zvati retardom od trenutka kada je usao u akademiju i koliko sam ga gledao, uvijek je bio visoka klocina. Koliko je puta kostao akademce jadne, skoro k'o i onaj golman Beeney koji je zbog starog (ili koga vec) u akademiji uopste.

Andreas Christensen’s father, Sten, has confirmed that the plan is for his son to return to Chelsea in the summer

Chelsea want Andreas back and they have wanted him back for a long time. But his loan deal made it impossible. Chelsea tried everything to get Andreas back, but Borussia wouldn’t let them - instead they want to buy him. As of right now, Andreas will return to Chelsea this summer. But he needs to play, he won’t sit on the bench. The transfer window will determine Andreas’ future. If Chelsea buy 10 CBs, we will have to do something
  • 2 mjeseca kasnije...

Dajte diablu aparata, vraća se "kloc" :D

Chelsea, however, have never wavered in their stance that the 20-year-old is an important part of their future plans, and Eberl says Gladbach have accepted they will have to replace the Dane, as well as Borussia Dortmund-bound midfielder Mahmoud Dahoud.

"He must go back to Chelsea FC," Eberl was quoted as saying by kicker. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.