Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

http://multimedia.ekstrabladet.dk/archive/00755/No_name_755557m.jpg

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Andreas%2BChristensen%2BManchester%2BCity%2Bv%2BChelsea%2B1PSrgh0ghfRl.jpg

ANDREAS CHRISTENSEN

Rođen 10. travnja 1996. godine u Allerodu u Danskoj. Christensen je igrao u Brondbyju osam godina prije nego se prikljuÄ�io Chelseaju. Nije ga bilo lako dovesti, jer mnogi su se klubovi otimali za njega. No Chelsea je bio spretniji od ostalih. A i mladom Dancu je velika Ä�ast doći u redove europskog prvaka, kako je sam rekao.

Njegov otac je bio profesionalni vratar, a igra mladog Andreasa C. strašno podsjeća na igru Ricarda Carvalha. Inače je po vokaciji središnji braniÄ� oli vam ga centralni stoper-štoper.

Postao standardni igrač U-21 tima a u FA kupu za mlade igrao jako važnu ulogu, Ä�ak i zabijao.

Iako je 1996. godište, kažu da je zreliji od svojih vršnjaka 2 godine po mentalitetu u igri, ali i sposobnostima koje pokazuje.

Član je danske reprezentacije, a do sada je nastupao za Dansku do 17 godina uzrasta. Igrao je i u Next Gen Series. Bio je u USA na ljetnim pripremama s Chelseajem.
  • Odgovori 709
  • Pregledi 45,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
Neće nikad kao i svi stoperri iz nase akademije jer je tu Zouma i jos nekog kupimo kao i obicno i eto

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Srecan rodjendan, pa da u skorije vrijeme zaigras u Vitese.

• 1 mjesec kasnije...

Drago mi zbog Boge, ali i dalje ne razumijem sta iko vidi u ovom klocu Christensenu, mali je retard obicni :S

Vidiš i meni nije jasno to za Kristijansena,čitao sam i strane forume i ljudi uglavnom podeljeni
Ja lično nisam neki njegov fan,ajd sad da ne pričam nešto napamet,gledao sam ga desetak puta i to mi nije dovoljno da ga ocenim,jer te utakmice na U21 nivou su mnogo "mlohave",ne posvećuje se tolka pažnja odbrani,nema tu nekih mesara,faulova a on sam mi se nije ništa izdvajao posebno,možda zato i nikako da izbacimo kakvog kvalitetnog štopera 

vamo ga je Teri pohvalio,Murinjo sam je davio jedno vreme za njega i na kraju nisam pametan,bilo je i priča da prima 20.000 nedeljno što je brzo demantovano a ove sezone kad je trebao neko od mladjih da uskoči bio je to Zuma
moram da ostanem suzdržan po tom pitanju objektivno gledano,dok subjektivno nisam nešto oduševljen 

Ovaj put je u pravu diablo, ni ja nisam vidio ništa posebno u njemu. Čini se kao da je loš u postavljanju i čitanju igre, eto bio je na terenu protiv Bradforda i nije se proslavio. Pustili smo mi iz akademije dosta boljih stopera od njega, ali  hajd vidjećemo, možda Mourinho i ekipa vide nešto više, ipak ga imaju priliku gledati svakog dana.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.