Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

• 5 mjeseci kasnije...
  • Odgovori 709
  • Pregledi 45,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

Ima momak u glavi problem, ne razmislja. Ne moze ti se skoro u svakoj utakmici desavat da pravis ovakve greske.

Nije ba ni cudo sto igraju Luiz i Rudi, nije ni Sarri lud.

Kad je Luiz danas usao umjesto ovog, mi smo postali sigurni i zaustavili smo Liverpool
Jest lik odigro lose, ali sto ovdje na forumu imaju ljudi obicaj najahat na igraca nakon jedne utakmice, cudo jedno.

Ovaj mali treba, a to govorim od prosle sezone, mnogo vise u teretanu pa treninzi snage, jacina ulaska u duel. Igra premekano i nema u sebi onu skandinavsku hladnocu nego izgleda ko da ce sad zaplakati, faca ko Oscara mrtvog. Halalim ovu utakmicu, dugo je bez minutaze, a nije nimalo lako uletiti van takmicarskog ritma i odmah 90 min protiv Liverpoola na Anfieldu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Slazem se sa Wiseyom.
Ja bih ga ostavio u klubu kao trecu opciju (nadao sam se da ce biti u prvih 11 ali...) jer realno i nije za nesto vise.
Druga stvar sto su nama i prve opcije neznatno bolje od njega.
Mlad je ima vremena, pa jedan Virgil je u njegovim godinama igrao u Celticu ako se varam.

Ovom malcu treba neko od koga ce nauciti, nekako rudiger i luiz mi nisu neke osobe koje bi ga mogle necemu nauciti, a posebno ne bi niko volio da ovaj mali pokupi neke fazone od cahilla

• 5 mjeseci kasnije...
Jah eto, a ostali dovode sve 'cisto' i crno na bijelo.
I dan danas se ne zna koliko je Barcelona platila Neymara (koliko njemu,koliko klubu,koliko menadjeru...).
  • 2 mjeseca kasnije...
Drag mi je igrac i navijao sam da bude standardniji ali nikad od njega vrhunskog stopera. Premlak je u duelu, pravi cesto neke pocetnicke greske, nije prejerano jak ni s loptom u nogama. I veceras je imao ispada
Ja bi licno prednost dao Zoumi prije njega.
On je solidan stoper nista vise od toga, za njemacke se ubio, nazalost tako je.
  • 1 mjesec kasnije...

180 minuta za njega u dvije utakmice Danske u kvalifikacijama. Nadam se da će sljedeće sezone dobiti više šanse. Isto tako mislim da je sljedeća sezona biti ili ne biti za njega. Ja sam optimista.

Bio sam optimista i nadao se medjutim nicim me nije kupio.
Bolji mi je Zouma stoper i prije mi njega ostavio u klubu.
Nekako mi je mlohav, nejak, nije ni s loptom siguran,nije ni u skoku prejak...nema neki poseban kvalitet koji bih izdvojio.

Nadam se da ce ne razuvjeriti.
  • 2 mjeseca kasnije...

Mislim da nije nista u pitanju, samo zamjena

Ma ne mogu da vjerujem pogotovo sto je danac dobro igrao tu utakmicu. Prosto je nesto drugo bilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.