5. april 2018.8 god. comment_281046 Prodali smo tako mnoge pa se sad kajemo.Christensen treba da ostane. Nije on jedini grijesio u odbrani.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
26. septembar 2018.8 god. comment_283828 JEBEM TI U MATERI MATER NAJGORA PARTIJA JEDNOG STOPERA STO SE JA MOGU SJETITI Prijavi
26. septembar 2018.8 god. comment_283832 Ima momak u glavi problem, ne razmislja. Ne moze ti se skoro u svakoj utakmici desavat da pravis ovakve greske. Nije ba ni cudo sto igraju Luiz i Rudi, nije ni Sarri lud. Kad je Luiz danas usao umjesto ovog, mi smo postali sigurni i zaustavili smo Liverpool Prijavi
26. septembar 2018.8 god. Autor comment_283837 Ma mi smo njega precjenili. Kontamo naš igrač akademac, odličan talent ovo ono mlad je itd. Ma nije to to. Lik je rupetina i nije WC igrač. Prodat ga. Prijavi
27. septembar 2018.8 god. comment_283847 Jest lik odigro lose, ali sto ovdje na forumu imaju ljudi obicaj najahat na igraca nakon jedne utakmice, cudo jedno. Ovaj mali treba, a to govorim od prosle sezone, mnogo vise u teretanu pa treninzi snage, jacina ulaska u duel. Igra premekano i nema u sebi onu skandinavsku hladnocu nego izgleda ko da ce sad zaplakati, faca ko Oscara mrtvog. Halalim ovu utakmicu, dugo je bez minutaze, a nije nimalo lako uletiti van takmicarskog ritma i odmah 90 min protiv Liverpoola na Anfieldu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
27. septembar 2018.8 god. comment_283858 Slazem se sa Wiseyom.Ja bih ga ostavio u klubu kao trecu opciju (nadao sam se da ce biti u prvih 11 ali...) jer realno i nije za nesto vise.Druga stvar sto su nama i prve opcije neznatno bolje od njega. Mlad je ima vremena, pa jedan Virgil je u njegovim godinama igrao u Celticu ako se varam. Prijavi
27. septembar 2018.8 god. comment_283864 Ovom malcu treba neko od koga ce nauciti, nekako rudiger i luiz mi nisu neke osobe koje bi ga mogle necemu nauciti, a posebno ne bi niko volio da ovaj mali pokupi neke fazone od cahilla Prijavi
27. septembar 2018.8 god. comment_283868 kad ga kejhil nauci onaj njegov laznjak to ce biti vrh Prijavi
2. mart 2019.7 god. comment_285321 Jah eto, a ostali dovode sve 'cisto' i crno na bijelo. I dan danas se ne zna koliko je Barcelona platila Neymara (koliko njemu,koliko klubu,koliko menadjeru...). Prijavi
2. maj 2019.7 god. comment_286205 Drag mi je igrac i navijao sam da bude standardniji ali nikad od njega vrhunskog stopera. Premlak je u duelu, pravi cesto neke pocetnicke greske, nije prejerano jak ni s loptom u nogama. I veceras je imao ispadaJa bi licno prednost dao Zoumi prije njega. On je solidan stoper nista vise od toga, za njemacke se ubio, nazalost tako je. Prijavi
3. maj 2019.7 god. comment_286208 Steta, i ja kontam bolji je od Luiza, kad kurko. Nista se nije ovaj popravio od akademije kada je igrao. Prijavi
3. maj 2019.7 god. comment_286209 Od utakmice sa Barcelonom prošle sezone i pogrešnog dodavanja iz kojeg smo primili gol, njegova karijera je krenula silaznom putanjom. Prošle sezone bolji izbor i od Luiza i od Cahilla. Prijavi
4. maj 2019.7 god. comment_286214 Steta sto Terry nije uz njega, mislim da bi daleko vise napredovao No svakako mislim da jos ima kuveta u njemu. Prijavi
4. maj 2019.7 god. comment_286217 Što kaže Vojko Netko me sabotira, možda je FA, možda UEFA, možda masoni.... Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287292 180 minuta za njega u dvije utakmice Danske u kvalifikacijama. Nadam se da će sljedeće sezone dobiti više šanse. Isto tako mislim da je sljedeća sezona biti ili ne biti za njega. Ja sam optimista. Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287294 180 minuta za njega u dvije utakmice Danske u kvalifikacijama. Nadam se da će sljedeće sezone dobiti više šanse. Isto tako mislim da je sljedeća sezona biti ili ne biti za njega. Ja sam optimista.Bio sam optimista i nadao se medjutim nicim me nije kupio. Bolji mi je Zouma stoper i prije mi njega ostavio u klubu. Nekako mi je mlohav, nejak, nije ni s loptom siguran,nije ni u skoku prejak...nema neki poseban kvalitet koji bih izdvojio. Nadam se da ce ne razuvjeriti. Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287295 Drugi Stones, u svemu prosjecni, a nemaju nekih izrazitih sposobnosti. Prijavi
16. august 2019.7 god. comment_288460 Jel se on povrijedio pa izasao protiv Liverpula? Ako jeste, jel sta ozbiljno? Prijavi
16. august 2019.7 god. comment_288464 Mislim da nije nista u pitanju, samo zamjena Ma ne mogu da vjerujem pogotovo sto je danac dobro igrao tu utakmicu. Prosto je nesto drugo bilo. Prijavi
16. august 2019.7 god. comment_288465 Nista, sutra ce press konferencija, tu ce Lampard sve reci o povredama. Prijavi
16. august 2019.7 god. comment_288471 Danas press conferencija bila ali nije spomenuo njega uopste. Ajde valjda nije povreda u pitanju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.