31. mart 2017.9 god. comment_269726 gledaj ovo molim te, ovaj naš mučenik u klipu službenog kanala Bundesa http://youtu.be/_U_bXh7XZvA Prijavi
31. mart 2017.9 god. comment_269739 Gdje ces ga porediti sa Hummelsom jebem ti sve hahhahahah :D Joj muko moja kad god zaigra. Prijavi
29. april 2017.9 god. comment_270440 a majku jebo svoju, čitavo ovo vrijeme mislio da se preziva Christiansen Prijavi
10. juni 2017.9 god. comment_271761 Christensen ready for pre-season: ‘I will join up with Chelsea on July 7th’ dodji dečko da vladamo :D :fantom: Prijavi
10. juni 2017.9 god. comment_271766 novi Bonući u najavi :fantom: već vidim te dijagonale, Romelu se klanja, goooooooooooollllll :hail: Konte otvara kliniku za rehabilitaciju retarda u odbrani :fantom: Prijavi
11. juni 2017.9 god. comment_271804 organizovaćemo izbor za mis najlepšeg avatara na forumu pogled koji osvaja Prijavi
14. juni 2017.9 god. comment_271883 ahahhaahaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaahahaahahahah https://twitter.com/GaryJCahill/status/875061285817389056 ovo li je DIablo hakovao Gerijev nalog Prijavi
14. juni 2017.9 god. comment_271884 https://twitter.com/GaryJCahill/status/875067465864290305 Ovo :)) Prijavi
14. juni 2017.9 god. comment_271886 ahahhaahaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaahahaahahahah https://twitter.com/GaryJCahill/status/875061285817389056 ovo li je DIablo hakovao Gerijev nalog hahahahah, ali cuj da Christensen klocic uzme mjesto Cahillu :D Prijavi
14. juni 2017.9 god. comment_271888 dovodimo samo igrače koji imaju iskustva u osvajanju trofeja :fantom: Prijavi
14. juni 2017.9 god. comment_271890 vodi računa šta pišeš, nemoj za godinu dana da me moliš da ti editujem postove :fantom: Prijavi
14. juni 2017.9 god. comment_271891 Ja se i sam nadam da ce biti nesto od njega, ali nesto nikako ne vjerujem. Prijavi
14. juni 2017.9 god. comment_271894 Ima momak pogled na koji zene sigurno padaju. Diablo je samo ljubomoran. Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271905 Ne znam jestel gledali ovu sad prijateljsku Francuza i Engleza, sta su radili od Cahilla u nekoliko navrata Francuzi to je bilo Bogu plakati. E sad igrao ovaj ili ne igrao (iskreno veliki upitnik mi je oko kvalitete Christensena, nisam nesto optimistican i vise mi se Ake svidja), ali u svakom slucaju Cahill je bio u ovoj sezoni i ostace za mene igrac koji ne ulijeva 100% povjerenje u odbrani. A imas i Luiza koji zna zaplivati samo tako. Svakako bih volio da pronadjemo jos neko pojacanje u odbrani. Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271906 Cahill je imao odlicnu sezonu, to sto je par puta pogrijesio, ne mjenja njegove odlicne intervencije, golove itd. Kapitenska sezona. Gledajuci prijateljske meceve, onda je Pogba bogovski igrac, a ustvari samo solidan igrac. Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271908 Neosnovano se neki igraci non stop pljuju, a neki non stop brane. Cahil je proteklu sezonu odigrao zaista vrhunski, ne pricam sad o njemu kao igracu uopsteno, nego samo o tome kako je odigrao proteklu sezonu. Koliko je Luiz bio dobar u prvom dijelu sezone, ovaj je u drugom. Spasavao nas je i svojim golovima ali i odbrambenim intervencijama. Cak je pod Conteom i tehnicki (igra s loptom) mnogo napredovao, sto je za njega bilo nepojmljivo. S trenutnim odbrambenim kadrom u vidu Azpia, Luiza, Cahila, Christensena, Akea i Zoume, po meni nema potrebe za dovodjenjem novih odbrambenih igraca. Cak i Alonso moze uskociti po potrebi i igrati stopera. Postoje mnogo vaznije pozicije u time koje treba rijesavati, a to su barem po jos jedan bek na obje strane, novi CM kao i napadaci. Odbrana je po meni i vise nego OK. Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271911 nije to pljuvanje, prosto glavni razlog zašto smo prešli na 3-4-3 jesu Kejhil i Luiz, znači ja ne mislim tu ništa loše ali ako želiš jednog dana da se vratiš na 4 pozadi onda moraš da dovedeš bolje igrače Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271912 Ne mislim da se Conte ima namjeru vratit u 4 pozadi, igra s 3 je ono što je najčešće igrao i što mu najbolje ide, tako da sumnjam da mu je u planu vratit se na 4 u obrani... Prijavi
15. juni 2017.9 god. comment_271915 Neosnovano se neki igraci non stop pljuju, a neki non stop brane. Cahil je proteklu sezonu odigrao zaista vrhunski, ne pricam sad o njemu kao igracu uopsteno, nego samo o tome kako je odigrao proteklu sezonu. Koliko je Luiz bio dobar u prvom dijelu sezone, ovaj je u drugom. Spasavao nas je i svojim golovima ali i odbrambenim intervencijama. Cak je pod Conteom i tehnicki (igra s loptom) mnogo napredovao, sto je za njega bilo nepojmljivo. S trenutnim odbrambenim kadrom u vidu Azpia, Luiza, Cahila, Christensena, Akea i Zoume, po meni nema potrebe za dovodjenjem novih odbrambenih igraca. Cak i Alonso moze uskociti po potrebi i igrati stopera. Postoje mnogo vaznije pozicije u time koje treba rijesavati, a to su barem po jos jedan bek na obje strane, novi CM kao i napadaci. Odbrana je po meni i vise nego OK. Jeste imao dobru sezonu i završio posao, ali on je i dalje isti onaj igrač, moonwalker, i bili bismo blesavi da nam bude nezamenjiv igrač. Zouma mi još manje poverenja uliva, a i čini se da ide na pozajmicu, tako da će definitivno trebati upgrade, kad pogledaš zadnju trojku, prvi za odstrel bi po svim parametrima bio upravo Cahill. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.