Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Skoro 10 godina su nas dominirali Klopp i Guardiola, evo sad i Arteta vec 5. Vrijeme je da se malo karte okrenu. Iduca sezona idealna prilika svima za umijesati se u borbu za titulu. Vjerujem da ce biti otvorena trka, ne moze Arsenal ogromnu dominaciju ovakvom igrom stvoriti.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ove godine su u FA odlučili da Arsenal mora odnijeti titulu i u tome su odlučni do kraja.

Sve ono što se drugima sviralo, crveni kartoni, poništeni golovi, njima se preko toga prelazilo.

Ovo je sa jučerašnje utakmice a znamo šta su tek cijelu sezonu radili golmanima.

Kako ovo nije CRVENI karton?

IMG_2709.jpeg

IMG_2708.jpeg

Niko, ali niko nece ovu titulu Arsenala pamtiti po necemu dobrom. Zauvek ce se pricati o tome negativno, spominjati milion kontraverznih odluka sudija, dvostrukih arsina, navlacenja, nikakve igre... Na kraju ce ipak osvojiti. Ali ce zauvek biti upamceni kao najgori osvajaci Premier Lige. Pa poserem se ja na takvu titulu..

41 minutes ago, Whisper said:

Niko, ali niko nece ovu titulu Arsenala pamtiti po necemu dobrom. Zauvek ce se pricati o tome negativno, spominjati milion kontraverznih odluka sudija, dvostrukih arsina, navlacenja, nikakve igre... Na kraju ce ipak osvojiti. Ali ce zauvek biti upamceni kao najgori osvajaci Premier Lige. Pa poserem se ja na takvu titulu..

Koga boli kurac? Za 2 godine će se svi sjećati samo titule i to je to.

23 minutes ago, reLo said:

Koga boli kurac? Za 2 godine će se svi sjećati samo titule i to je to.

Ne. Nikad se nece zaboraviti. Prvo zivimo u vreme drustvenih mreza i uvek ce ce naci neko ko ce ivuci sliku, klip ili podatak u bilo kojoj online raspravi. 

A drugo mislis da ce Jamie Caragher da zaboravi ? Gary Neville? I mnogi drugi "punditi" koji ne vole Arsenal ? Vecito ce time ispirati usta, kao sto rade i za sve drugo. 

Čestitke Arsenalu na osvajanju titule prvaka Engleske. Nakon 22 godine i nakon 3 godine u kojima su bili manje ili više blizu, bilo je i vrijeme. Kao navijač gradskog rivala mogu podnijeti da jednom u 20 godina osvoje nešto. I normalno je da klub takve veličine osvaja nešto, a mi smo sami sebi krivi što osim drugorazrednih međunarodnih takmičenja trenutno ne možemo da osvojimo ništa.

Ja sam uvijek protiv dominacije jednog kluba. Svake godine u Njemačkoj navijam da osvoji onaj koji se suprotstavi Bayernu, u Francuskoj za onog ko se suprotstavi PSG-u, a u Engleskoj zadnjih 10 godina za onog ko se suprotstavi Manchester Cityu. Zato sam u ovoj borbi bio za Arsenal.

Kada neko 22 godine čeka da osvoji ligu, kada je probao sve i nije išlo, jedini način koji ostaje je da to uradi sa maksimalnim oprezom. Stoga, mogu razumjeti stil igre kojim igraju i koji mi se nimalo ne dopada. Nadam se da će nakon osvojene titule popustiti stege i da će ta ekipa zaigrati malo atraktivnije.

Kažu, nije fudbal pobijedio. A šta je onda fudbal? Da u 9 godina jedan klub osvoji 7 puta. Klub koji treba da bude izbačen iz lige zbog 115 optužbi, a nikad nijednu kaznu nije dobio. Klub koji troši najviše u ligi. Klub kojem je dozvoljeno da sam sebi bude sponzor. Klub koji ne može da napuni vlastiti stadion.

Kažete, titula će se pamtiti po guranju od strane sudija. Istina je da im je kriterij u većem dijelu sezone pogodovao. Istina je i da je bilo sudijskih odluka u njihovu korist. Ali je istina i da je, najsvježiji primjer, 4 kola prije kraja bila sudijska odluka u Cityevu korist, te da je sudijska organizacija priznala tu grešku. Istina je i da je Cityu protiv istog tog protivnika nekoliko sezona ranije progledano kroz prste zbog igranja ruke Rodrija. Kasnije osvajaju titulu za bod ispred Liverpoola. Pamtimo li tu titulu po guranju od strane sudija?

21 hours ago, reLo said:

Imamo 11 crvenih kartona ove sezone u svim takmicenjima. To je strašno. 

Jedno 3 su mogla proci bez, ostalih 8 sve gluposti igraca.

On 5/20/2026 at 11:57 PM, Adi said:

Čestitke Arsenalu na osvajanju titule prvaka Engleske. Nakon 22 godine i nakon 3 godine u kojima su bili manje ili više blizu, bilo je i vrijeme. Kao navijač gradskog rivala mogu podnijeti da jednom u 20 godina osvoje nešto. I normalno je da klub takve veličine osvaja nešto, a mi smo sami sebi krivi što osim drugorazrednih međunarodnih takmičenja trenutno ne možemo da osvojimo ništa.

Ja sam uvijek protiv dominacije jednog kluba. Svake godine u Njemačkoj navijam da osvoji onaj koji se suprotstavi Bayernu, u Francuskoj za onog ko se suprotstavi PSG-u, a u Engleskoj zadnjih 10 godina za onog ko se suprotstavi Manchester Cityu. Zato sam u ovoj borbi bio za Arsenal.

Kada neko 22 godine čeka da osvoji ligu, kada je probao sve i nije išlo, jedini način koji ostaje je da to uradi sa maksimalnim oprezom. Stoga, mogu razumjeti stil igre kojim igraju i koji mi se nimalo ne dopada. Nadam se da će nakon osvojene titule popustiti stege i da će ta ekipa zaigrati malo atraktivnije.

Kažu, nije fudbal pobijedio. A šta je onda fudbal? Da u 9 godina jedan klub osvoji 7 puta. Klub koji treba da bude izbačen iz lige zbog 115 optužbi, a nikad nijednu kaznu nije dobio. Klub koji troši najviše u ligi. Klub kojem je dozvoljeno da sam sebi bude sponzor. Klub koji ne može da napuni vlastiti stadion.

Kažete, titula će se pamtiti po guranju od strane sudija. Istina je da im je kriterij u većem dijelu sezone pogodovao. Istina je i da je bilo sudijskih odluka u njihovu korist. Ali je istina i da je, najsvježiji primjer, 4 kola prije kraja bila sudijska odluka u Cityevu korist, te da je sudijska organizacija priznala tu grešku. Istina je i da je Cityu protiv istog tog protivnika nekoliko sezona ranije progledano kroz prste zbog igranja ruke Rodrija. Kasnije osvajaju titulu za bod ispred Liverpoola. Pamtimo li tu titulu po guranju od strane sudija?

meni je ovo sad kad se zavrsili ipak bila interesantna sezona iz nekih razloga i to:

Aston Vila nije pala, plus uzela je LE;

CP se mucio, kukali su i nekako su uspeli da uzmu trofej u Evropi sto je za njih ogroman uspeh i treba im cestitati

Liverpul je podbacio opasno sa transferima, i mogu slobodno da kazem su pruzili treneru podrsku ogromnu, tako da Slot nema sta da se zali, utesno je samo to sto su ipak osigurali LS;

Bornmut, Brentford, Sanderlend, Brajton svako sa svojim problemima sto sa transferima, odlascima, trenerima itd ...kapa dole, zavrsili ispred nas

Njukasl verovatno najgore izdanje od kad ih vodi jedan od mojih miljenika, sad su jos prodali i Gordona, ostace upamceni po mukotrpnim pregovorima oko Isaka gde od cega je na kraju svima pripala muka

Ja sam se nesto nadao da ce Notingem uzeti trofej u Evropi, ali eto, jedan lep izlet od njih i povadilo ih je to sto su posle toliko problema i nekih po mom misljenju pogresnih poteza od strane sve samo ne dosadnog vlasnika ipak osigurali opstanak

najvise razocarli po mom misljenju mi(Chelsea), Totenhem ..za neke timove sam sumnjao da ce imati slabiju sezonu

Siti nit smrdi nit mirise, mislim da je kod njih lako moglo da ode i u drugom pravcu, ali eto ostali samo sa FA kupom

Arsenal se trtio od pocetka sezone, verovatno jedan od gorih timova koji su osvojili titulu, cak mi je i Lester bio daleko zabavniji, no, titula je titula, a detalji ce se analizirati. Svakako mislim da bi njihovi navijaci posle 22 godina progutali sve samo da se omrse i oni

sto se tice individualnih nastupa, ovo je ponovo kazem jedna od slabijih sezona, s tim da bih izdvojio tu zadnju liniju Arsenala zajedno sa Rajsom

bilo je tu jos nekih periodicnih iskakanja, neki mladi su se afirmisali, dobrih igraca je bilo i iz slabijih klubova ali neke magije tipa Marez, Paje, Kante...to nisam video

od nesretnika individualno kod trenera bih izdvojio Nuno Espirita, posle Halanda koji je ponovo bar po brojkama nestvarnu sezonu i ako se zadrzi, plasim se da ne obori bar Anrijev rekord po broju golova

dosta kontrovrzi oko sudjenja (mada kada ih nije ni bilo), isuvise bode oci ta statistika u korist Arsenala...

ps: jedno fakt iznenadjenje (za mene neprijatno) jeste prodor Junajteda do LS, to nikako nisam mogo da vidim, i da mi je neko pre pocetka sezone rekao da ce se desiti, ne bih mu verovao, cak i uz tu nagradu za Bruna, ja mislim da ni oni sami ne znaju, kako su zavrsili tu gde jesu, odnosno odakle su krenuli

• 2 sedmice kasnije...

pa ne znam, ovo sa pretvaranje u kornere me isuvise podseca na fudbal sto smo igrali ispred zgrade

ja nisam za to, pre bih resavao kartonima, mozda finansijskim kaznama sto sam uveren da mogu da urade

kad mogu u NBA da oderu igrace kad upotrebe rec gej, sto ne bi mogli u premiershipu da ih kaznjavaju

• 1 mjesec kasnije...

Tielemans u Unitedu za 41m eura. Odlican transfer, Tielemans ima samo 29 godina a vec toliko iskustva iza sebe, sto u ligi sto za repku. Na danasnjem trzistu ovo je transfer za dzabe sto bi se reklo.

Budući da ovo nije vrijeme  od prije 15 godina i da igrači mogu da igraju na najvišem nivou do neke 34-5 godine mislim da je ovo jako dobar transfer za United i za Tielemansa. 

Bilo je veoma čudno što ga niko nije pokupio iz Leicestera, dokazivao se iz godine u godinu kao jako kvalitetan igrač. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.