19. januar19. jan comment_370328 Nisam u toku, zašto se Marmousha rješavaju, znam kad je tek došao da je odmah kidao? Prijavi
19. januar19. jan comment_370329 9 hours ago, Bari said: pa evo Marmousha su doveli sad ga se zele rijesiti, Savinha su doveli pa se rjesavaju, Grillisha su doveli za 100miliona pa nije ni blizu opravdao ulozene novce, bio je tu i onaj Phillips iz Leedsa itd Nije bas da oni nemaju promasaja i da kupuju ‘pametno’, samo sto kaze Adi neke igrace uspije Pep ‘popraviti’ a za ostale se gleda kroz prste jer su uvijek tu negdje u vrhu. Razlika je vrlo prosta: kod njih nema cekanja igraca godinama. Vidi se vrlo brzo imal tu stofa ili ne, ako nema noga i dolazi drugi. Drugo, oni znaju da bi zadrzali Guardiolu moraju konstantno nove igrace kupovati. Imaju top trenera i ne zajebavaju se kao sto smo mi recimo s Conteom radili. Prijavi
28. januar28. jan comment_370597 Svih 5 ekipa iz Premiershipa u TOP8 Lige Prvaka, apsolutno jos jedan dokaz koliko je Premiership svijet za sebe. Prijavi
28. januar28. jan comment_370599 Just now, King Chelsea said: Svih 5 ekipa iz Premiershipa u TOP8 Lige Prvaka, apsolutno jos jedan dokaz koliko je Premiership svijet za sebe. 6 je ove godine bilo, Newcastle je van top 8 ali opet da je pobjedio u zadnjem kolu mogao je biti i on u top 8 Prijavi
28. januar28. jan comment_370601 Odavno je svijet za sebe, a sada su pogotovo jer je puno teže igrati LP + PL nego LP + bilo koju drugu ligu i opet se na neki način pomela konkurencija. Najveći problem koji ta snaga donosi je to što nijednom top klubu nije garantovano igranje u Ligi Prvaka i postoji ogroman broj teških utakmica u sezoni. Zato će neki igrači radije otići u Real, Barcu, PSG, Bayern jer ti klubovi garantuju trofeje, igraju više lakših utakmica i lakše je nabiti statistiku ako si napadač, te svake sezone igraš Ligu Prvaka i možeš biti fokusiran. Opet, neka i toga, jer da nema malo te raznolikosti i konkurencije bilo bi dosadno. Prijavi
29. januar29. jan comment_370626 8 hours ago, hamco said: 6 je ove godine bilo, Newcastle je van top 8 ali opet da je pobjedio u zadnjem kolu mogao je biti i on u top 8 Pogodio Newcastle stativu u 90 minuti. Prijavi
29. januar29. jan comment_370633 Strand Larsen iz Wolvesa u Palace za 50 miliona funti. Posao između ekipa koje zauzimaju mjesta broj 15. i 20. Kad smo vec kod "svijeta za sebe".. Prijavi
29. januar29. jan comment_370636 Larsen je zabio 1 gol u ligi ove sezone. Palace panično kupovao, Wolvesi dobro prošli. Prijavi
29. januar29. jan comment_370638 Wolves ljetos odbio Newcastle 60m za Larsena i onda se Newcastle odlucio za Woltemadea. Prijavi
8. februar8. feb comment_370868 Ovako se ni Garnacho ne sramoti, pa pustio ga frajer, doslovno pustio. Btw, ovaj Rayan ce biti igracina od 100m upamtite. Prijavi
8. februar8. feb comment_370870 Vidio sam to jucer i pitam se kako ovo moze profesionalni fudbaler uraditi. U pionirima se uci postavljanje, a on otisao metar u stranu i okrenuo se skoro ledjima lopti. Napadac samo proturio loptu na drugu stranu i tu je gotovo bilo. Naravno, da je drugi igrac bio, tipa nas Govnaćo, pitanje je dal bi ikako krenuo na beka ili bi odmah odigrao povratnu. Prijavi
8. februar8. feb comment_370875 što se tiče borbe za titulu, nisam fan Arsenala, gledam na njih samo kao na rivale, ali ne "mrzim" ih odnosno ne volim ih kao recimo Junajted ili Liverpul, a ako moram baš da biram pre bih voleo da uzmu oni nego Siti iz prostog razloga zato što mislim da se Siti previše provlačio sa veštački upumpavanim novcem (ne kažem da kod nas nije bilo) a oni ljudi osvojili boga oca za to vreme a kazne minimalne, dok su nama lupali transfer ban i oterali vlasnika i zamrzli imovinu (njegovu) što je imalo svoje posledice a da su mi navijača Arsenala antipatični jesu, ali svakako ne kao navijači Liverpula i Junajteda ne treba ljude mrzeti druge zbog njihovog uspeha, šta god drugi uradio, treba prvo poći od sebe i sagledati svoje probleme, mislim da smo mogli i morali bolje, čak i sa ovim novim vlasnikom kad sagledam poslednje 4 sezone, možda smo mogli da ućarimo bar još jedan trofej ali ajde Prijavi
8. februar8. feb comment_370879 Kako Aston Villa polako ispada iz trke, a nije se ni očekivalo da će se držati do kraja, moje "želje" se okreću ka Arsenalu. Bolje da oni osvoje nakon 20 godina nego da City uzme 8 puta u 10 godina. Prijavi
8. februar8. feb Popularna objava comment_370880 29 minutes ago, Adi said: Kako Aston Villa polako ispada iz trke, a nije se ni očekivalo da će se držati do kraja, moje "želje" se okreću ka Arsenalu. Bolje da oni osvoje nakon 20 godina nego da City uzme 8 puta u 10 godina. Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama. Nek ima jos 5 titula vise od nas City samo da arsenal ne osvoji Hajmo CITY Prijavi
8. februar8. feb comment_370881 Nemamo mi nikakvu šansu za stići ikoga, za Arsenal ću navijati da uzme titulu jer je liga i previše farmerska zbog Cityeve dominacije. Ništa mi ne znači to što su Chelsea i Arsenal u istom gradu, meni Arsenal i nije neki rival. Prijavi
8. februar8. feb Popularna objava comment_370882 46 minutes ago, Adi said: Nemamo mi nikakvu šansu za stići ikoga, za Arsenal ću navijati da uzme titulu jer je liga i previše farmerska zbog Cityeve dominacije. Ništa mi ne znači to što su Chelsea i Arsenal u istom gradu, meni Arsenal i nije neki rival. Jesu njihovi navijaci rivali i svuda oko nas, za razliku od Cityjevih kojih i nema. Arsenalove valja slusat kako je Saka bolji od Messija, Gabriel od Maldinija, Raya od Buffona, Rice od Zidanea... neka hvala. Arsenal i njihovi navijaci su mi ubjedljivo najmrzi. United odmah iza njih, city nije ni na nekom 20tom mjestu. Prijavi
8. februar8. feb comment_370883 I ja bi volio da City uzme vise nego Arsenal, smaraju s Artetom ko da je Anceloti a nije osvojio jos nista. Prijavi
8. februar8. feb Popularna objava comment_370886 Ja navijam da Arsenal ispusi titulu u zadnjem kolu. Ako se to desi bice mi kao da smo je mi osvojili. Prijavi
11. februar11. feb comment_370957 Adi be like https://www.instagram.com/reel/DRhzX-EjFut/?igsh=MTlsdWw1aXpndGJ1Yw== Prijavi
11. februar11. feb comment_370960 16 minutes ago, Spaha said: Adi be like https://www.instagram.com/reel/DRhzX-EjFut/?igsh=MTlsdWw1aXpndGJ1Yw== Prijavi
16. februar16. feb comment_370999 pa ovi kao da su otkrili toplu vodu, bravo svaka čast svako ko prati premiership zadnjih 20 godina zna kako Totenhem funkcioniše i maliciozno je da bivši igrač Junajteda baš postavlja pitanja koja su jasno usmerena na spuštanje nekog kluba Karager i Nevil, pa oni veći deo svoje plate zarade vredjajući i prozivajući druge klubove, ovo je meni na nivou trećeg razreda osnovne kad ti ne dosadi više da podjebavaš drugara iz razreda po hiljaditi put, samo što ovi primaju milione za to Gledam recimo, odnosno slušam Širera, čovek se skoncentriše na pravo komentarisanje fudbalske taktike i igre, i za njih je po tom pitanju gospodin da sam senilan a nisam, ja bih pitao Nevila koji je klub samo pre par sezona bio upravo uz taj Totenhem malo iznad zone ispadanja Prijavi
16. februar16. feb comment_371001 Ne znam ko još ozbiljno shvata neke od tih "analitičara" koji su zapravo zabavljači, posebno nakon što je Carragher rekao da Chelsea neće biti u top 24 u Ligi Prvaka. Prijavi
16. februar16. feb comment_371003 Ma oni su tu radi popularnosti. Neville i Carra su bili simpaticni samo u pocetku. I Micah mi je bio simpa u pocetku, sad je vec postao smaracina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.