13. septembar13. sep Popularna objava comment_375233 Maresca mastermind. S igračem manje 67 minuta nadigrao United. Kod nas redovno zijanio ovakve utakmice. Jebem li mu majku. Prijavi
13. septembar13. sep comment_375234 12 minutes ago, reLo said: Maresca mastermind. S igračem manje 67 minuta nadigrao United. Kod nas redovno zijanio ovakve utakmice. Jebem li mu majku. Kod nas bi odmah izveo Palmera a ubacio Malo Gusta. Prijavi
13. septembar13. sep comment_375237 1 hour ago, reLo said: Maresca mastermind. S igračem manje 67 minuta nadigrao United. Kod nas redovno zijanio ovakve utakmice. Jebem li mu majku. Da ne kažemo kako je u svakom derbiju bio isprepadan i 11 na 11 te je od 4 velike ekipe uspio pobijediti samo Liverpool. Prijavi
13. septembar13. sep comment_375240 Onaj crveni Fodena realno nije bio, vise mi je crveni za Brunu jer je on njega sutnuo u ledja. Ja bi podijelio obojici po zuti karton. Velika greska sudija. Sta tek reci za go Haalanda? Sve i ako je Haland onside, Enzo je uticao na igru, imao je namjeru igrati na loptu, da nije bilo njega Lisandro Martinez bi sigurno intervenisao. Ovi iz VAR-a su bas pogrijesili. Pogrijesili su toliko da odmah veceras ide izjava: Koja Unitedu korist od ovoga? Da se razumijemo, United ne bi dao go da se igralo do sutra iako su imali igraca vise ali ovakve greske su nedopustive. Prijavi
13. septembar13. sep comment_375243 na stranu ovi golovi, Brajton me od pocetka sezone na ovom malom uzorku najvise odusevio kretanje njihovih igraca je nestvarno inace priznajem da nijednog igraca jos nisam upamtio osim onog sto izgleda kao da bezi od hijena imaju video sam i nekog hrvata u odbrani mislim da im je najveci plus sto igraju "svi za jednog, jedan za sve" Prijavi
17. septembar17. sep comment_375258 Brighton je jedna od onih fascinantnih ekipa koja uvijek iskopa nekoliko igraca za koje nisi cuo i od njih napravi nesto. Ili ih na kraju prodaju nama ili njima posluze par sezona. Definitivno su mi Brighton i Bournemouth od ovih manje bogatih ekipa medju drazim Prijavi
19. septembar19. sep Popularna objava comment_375327 Pre 10 godina (isuse kriste da l me jebes da ima toliko) pred reprezantaivnu pauzu cak su i isti rezultati kao sad (2-2 hull, 2-1 arsenal i 3-0 Brentfford), isto se nije igrala evropa sledi 13 vezanih pobeda nakon reprezentatine pauze Prijavi
19. septembar19. sep comment_375344 I dalje se igraci hrvaju s golmanom, i dalje je svaki prekid cirkus, kod auta niko nista ne odbrojava. Redovno se po 20-30 sekundi uzima. Toliko o novim pravilima u Engleskoj. Prijavi
19. septembar19. sep comment_375353 2 hours ago, Wisey said: I dalje se igraci hrvaju s golmanom, i dalje je svaki prekid cirkus, kod auta niko nista ne odbrojava. Redovno se po 20-30 sekundi uzima. Toliko o novim pravilima u Engleskoj. Poštujmo slobodno sudijsko uvjerenje. Prijavi
19. septembar19. sep comment_375356 Ima li mrzeg igraca od ovog padavicara? a i ovaj se uskurcio Prijavi
19. septembar19. sep comment_375359 1 hour ago, Zemo said: I nije dobio karton za ovo? Dobio žuti čini mi se Prijavi
19. septembar19. sep comment_375360 Nemoguće koliko Englezi štite svoje zvijezde. Ovo već prelazi u cionizam. Prijavi
19. septembar19. sep comment_375362 Upravo sam pogledao hajlajtse Brightona, i dugo neko nije nekog ovako izdominirao. Maresca će izgleda biti glavni pretendent za titulu. Govno. Prijavi
19. septembar19. sep comment_375364 Mrzak mi je i Arsenal, dva veca govneta od Maresce i Arsenala necemo se moci odluciti. Prijavi
20. septembar20. sep comment_375365 Bermudski trougao Premiershipa Brentford, Brighton, Bournemouth Prijavi
20. septembar20. sep comment_375366 14 hours ago, reLo said: Upravo sam pogledao hajlajtse Brightona, i dugo neko nije nekog ovako izdominirao. Maresca će izgleda biti glavni pretendent za titulu. Govno. Brajton treba gledati svaku utakmicu, ne samo sažetke, ja evo ubi me ako znam jednog igrača a svaka utakmica je bila top. Nešto ih usere (podseća me kao na one fazone sa PES kad su svi igrači raspoloženi), ne mogu da kažem ali vala bilo je i dobrih poteza, akcija, a o celokupnoj igri tima da ne pričam obratite pažnju i kad ispadne jedan igrač, odma sledeći preuzima, natrčavaju na svaku odbijenu loptu kao pitbulovi, u napadu se rasporedjuju u pravoj liniji ispred gola protivnika kad ne idu iz kontre gol razlika 16:5, primera radi Arsenal i Siti zabili po 8 Inače njihov trener pre utakmice prozvao Artetu da zadnji put nije hteo da igra fudbal 16 hours ago, Zemo said: I nije dobio karton za ovo? malo ga je ovaj iz Brajtona ramenom zakačio ali daleko od toga da je opravdanje za onakav start, bukvalno mu je vratio kao najveći selac iz okružne lige Why are Brighton not wearing their usual home jersey against Arsenal today? - AS USA Quote Against the Gunners, however, Brighton showed up wearing an unusual all-blue number, to the extent that their sponsor, American Express, also written in blue, was barely visible. Prijavi
21. septembar21. sep comment_375372 ma ova situacija ide najvise na ruku Sitiju i Arsenalu ne znam sta ce Arsenal da uradi sa Djokeresom, mislim da Zezusa nisu trebali da prodaju, ja bih cak probao nakon dovodjenja Gimaraesa i sa 4-4-2, sa Havercom i Djokeresom, bez Odegarda ovamo Haland trpa pa trpa, to je izgleda jedino sto se ne menja trenutno jedine dve ekipe koje imaju glavu i rep, trenere im bas nesto ne postujem, ali ajde, to je drugo pitanje napravljen je haos, Aston Vila, Njukasl i mi smo izgubili prvotimce na racun ovih gore i mrtvog nam Totenhema samo mi je zao sto mislim da smo mogli i mi vise, ali jebiga ne moze nam se digne Prijavi
22. septembar22. sep comment_375374 Zanimljiva će biti borba za ligu prvaka, Arsenal i City su sigurni, a tu je popriličan broj ekipa u borbi za ostala 3 mjesta, vjerojatno će 5 voditi u LP. Negdje 7-8 ekipa konkurira za ostala 3 mjesta i svi smo tu negdje trenutno, valjda se nekako na guzove uvalimo Prijavi
25. septembar25. sep comment_375382 Nasa najveca prednost nad svim ostalim ekipama koje mogu da budu konkurentne za evropska mjesta je to sto nas utakmice u evropi nece osakatiti, ovi ostali ce pasti kad tad. Vazno je pregurati do Januara da se ostane u konkurenciji za top 4 da nam makar to mjesto ne bjezi vise od 5 bodova. Onda ako se isti problemi u sredini i odbrani nastave mora se dovesti par kapitalaca. Prijavi
25. septembar25. sep comment_375389 Šta imate reći na to da je City proglasen krivim za sve osim jedne tacke optuznice? Koliku će kaznu dobiti? Nešto sumnjam sa će biti ista osim finansijske. Prijavi
26. septembar26. sep comment_375392 17 hours ago, reLo said: Šta imate reći na to da je City proglasen krivim za sve osim jedne tacke optuznice? Koliku će kaznu dobiti? Nešto sumnjam sa će biti ista osim finansijske. Očekujem zabranu registracije igrača godinu dana, što će se smanjiti na pola nakoon žalbe + pare. Prijavi
26. septembar26. sep comment_375393 Koliko sam upucen radi se o prvih 10ak godina vladavine Arapa u City, dakle 2009.-2018. Pitanje se postavlja sta je sa periodom poslije 2018. godine, jer sve ono sto je uslijedilo, doslo je na osnovu i u direktnoj je uzrocno-posljedicnoj vezi s prekrsenim pravilima prethodnih 10 godina. Pojednostavljeno, da nisu pumpali lovu i lazirali finansije vrlo male su sanse da bi 2018.-2026. ostvarivali takve uspjehe. Kazna ih sigurno ceka sada. Vjerujem da nece biti neka simbolicna, iz razloga sto se radi o ogromnom i obimnom slucaju, vjerovatno najvecem u modernoj historiji Premiershipa. Neadevaktnom kaznom bi se doveo u pitanje integritet takmicenja. Pretpostavljam da drugi klubovi vrse veliki pritisak da se sve izvede na cistac. Postoje insinuacije da se cak na politickom nivou ucjenjuje, naravno preko Emirata koji direktno drzavna sredstva salju u taj klub. Pitanje je samo da li ce liga pokleknuti pred Arapima. Prijavi
26. septembar26. sep comment_375395 Kakav bi ovo shitshow bio, nadam se da će se ostvariti, da smeće ćelavo nema gdje otići. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.