23. august23. aug comment_374321 3 minutes ago, Zemo said: Kiks Manchester Utd, Totenhama, Vile i Liverpola vec u prvom kolu. Ne znam zašto si Tottenham stavio u ovu grupu? Prijavi
23. august23. aug comment_374323 26 minutes ago, reLo said: Ne znam zašto si Tottenham stavio u ovu grupu? Pojacali su se pa kontam da bi mozda mogli nesto ove sezone. Prijavi
23. august23. aug comment_374325 Tako je Zemo, samo jako, od prvog kola treba iskoristiti svaki kiks Prijavi
24. august24. aug comment_374352 Prvo kolo solidno za nas: +3 na United, Totenham, Vilu +2 na Liverpol Prijavi
29. august29. aug comment_374562 imao je juce Palas par dobrih sansi na 0:1, nisu bili ziceri ali je bilo blizu, ekipa im izgleda pogubljeno, gledam u jednom momentu scenu kako Mareska gleda teren, a ovaj iz CP se obesio na onu nadrstresnicu od klupe i caska nesto sa osobljem... daleko od toga da Siti nije zasluzeno pobedio ali nisu bili dominantni kao ranije mislim da je Anderson bar 60% preplavcen ali ajde, videcemo a sto tolko hvale tog Vortona, ja ne kapiram ispada sad da svaki engleski poluproizvod vredi 100 ne bi me cudilo da Palas bude ili iznad zone ispadanja ili u borbi za opstanak, moraju da se trgnu Prijavi
29. august29. aug comment_374569 Liverpol bas los, ne vidim kako mogu u top4 ako nesto ne poprave. Prijavi
29. august29. aug comment_374573 Baš će zanimljivo biti dogodine gdje će dedić i muharemović završiti i da li je ovo samo faza njihove dobre igre.Muharemovića sam volio vidjeti i ove godine umjesto Colwilla, ali eto nisu ga naši prepoznali što je čudno pošto se interesujemo za svakakve mlade igrače. Prijavi
29. august29. aug comment_374574 “Nisu prepoznali” = treba progurati Engleza u fudbalske visine iako je čisti prosjek. Prijavi
29. august29. aug comment_374581 23 minutes ago, reLo said: “Nisu prepoznali” = treba progurati Engleza u fudbalske visine iako je čisti prosjek. Ma jeste to, ali vidiš evo dovode ovog djilobodjia iz atalante ili odakle već za 40 miliona, a mogli tarika klepiti za 34. Prijavi
29. august29. aug comment_374583 Dedić i Muharemović osim što su sjajni na početku u Leedsu i Newcastleu, su jednostavno "uboli" sa izborima kluba, to jest izabrali nešto što ima smisla, ne treba zaboraviti da je ovo najzahtjevnija liga na svijetu. Muharemovića je Seria A mnogo naučila, sada je došao u jednu posloženu ekipu. Igra u trojci sa Bijolom i Rodonom koji su vec stvorili tu neku hemiju u odbrani, wing bekovi Justin i Bogle takođe igraju odlicno, ispred njih Ampadu i Stach. Hocu da kažem Muharemović osim što ima kvalitet dobro je i "ušuškan" u ovom Leedsu, recimo u prvom kolu je Justin preorao tu lijevu stranu odbrane i Muharemović nije ni imao nekog posla, mislim da za Muharemovića neće biti krize pogotovo dok uhvati ritam Premiershipa. Dedić odličan, u početku mi je bio čudan taj spoj Dedić i Newcastle, kontam odakle sad to, i onda vidiš da su Dedić i novi trener Jaissle sarađivali vec u Salzburgu i to je to nema sta. Stvarno dobar Dedić, nazad disciplinovan i oštar, prema napred hrabar, mene lično iznenadio. Opet kažem jednostavno su uboli sa izborom klubova, ono što mi nije jasno ko Alajbegovića nagovori na Juventus, sa 18 godina potpisati za ovakav Juventus kojeg vodi Spalleti, to ne znas da li je hrabrost ili je baš onako čista ludost, ja sam siguran da ce mu ogadit fudbal ali eto vidjet cemo. Prijavi
30. august30. aug comment_374595 13 hours ago, King Chelsea said: Opet kažem jednostavno su uboli sa izborom klubova, ono što mi nije jasno ko Alajbegovića nagovori na Juventus, sa 18 godina potpisati za ovakav Juventus kojeg vodi Spalleti, to ne znas da li je hrabrost ili je baš onako čista ludost, ja sam siguran da ce mu ogadit fudbal ali eto vidjet cemo. Miralem Pjanić Prijavi
30. august30. aug comment_374617 16 hours ago, King Chelsea said: Opet kažem jednostavno su uboli sa izborom klubova, ono što mi nije jasno ko Alajbegovića nagovori na Juventus, sa 18 godina potpisati za ovakav Juventus kojeg vodi Spalleti, to ne znas da li je hrabrost ili je baš onako čista ludost, ja sam siguran da ce mu ogadit fudbal ali eto vidjet cemo. Pjanke vrli mu je to zavrsio, uzeo kompenzaciju, njemu prodao suplju pricu i vjerovatno ga ugasio. Cuj da ides u italiju i Juventus mrtvi, ocajan Juve i nikad gora Seria A. Za Dedica sam od prije par sezona znao da je dobar, pogotovo defanzivno i uvijek sam bio za to da se dovede ali naravno bolje dovesti ovaj malo kapucino, nego njega tako da mi nije iznenadjenje sto pruza ovakve partije. Imace more minuta ove sezone jer pored svega moze da pokriva i obje strane tako da jako pametan potez njega i njegovog menadzera. Odlican klub, trener koji ga poznaje i zagarantovana minutaza. Slican posao je uradio i Muharemovic, odabrao je dobar klub, veliki klub, jak fanbase i odma je prvi izbor a momak ima kvaliteta. Bajraktarevic je jedini koji se nije uspio prodati, doduse i najmanje se vidio na SPu, mislim da bi trebalo da ide iz PSVa sto prije ukoliko ne postane standardan. Pored Alajbegovica, jedan od momaka (kad vec komentarisemo BiH) za kojeg se pokazalo koliko te los menadzer moze ukanaliti je Mahmic, nakon dva gola na SP lik ti nije u stanju naci pristojan klub, posalje te u tursku i to u neki kurac od kluba za koji niko nije cuo. Prijavi
31. august31. aug comment_374690 Dugo im je trebalo da nam pokazu koja je sprdnja VAR, cuj ne mozes ponistiti ovo jer je autogol hahahhaha Stoposto bi onaj go Egipta vazio da je bio autogol hehe I ovo je smijurija Prijavi
31. august31. aug comment_374726 Kod penala sam gledao dugo jel ga dirao, ali bez obzira na teatralan pad i dobro izvlacenje Cunhe ipak mu igrac Ipswicha startuje na zadnju nogu, tj lijevu u ovom trku. Za VAR i autogol - smijesno pravilo iskreno. Nevezano sad za ovo oko Maguirea, inace je to totalna glupost. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374753 Ne znam koliko god puta da pogledam uvijek mi cudan dojam, jedno je sigurno da je doktorirao Cunha ovo padanje Prijavi
6. septembar6. sep comment_374954 Everton odlicna ekipa, Unitedu se vraca sve ono sto su krali za vrijeme Fergusona. Prijavi
7. septembar7. sep comment_375006 Kakve golove je danas zabio Everton, predobri golovi ali onaj za izjednačenje u zadnjoj sekundi je ubio i navijače i čitavu ekipu Uniteda, Carrick je u zemlju propao. Dugo je United bio guran ka titulama došlo je vrijeme za naplatu, neka neka, da potraje još ovoliko Šta kažu nova pravila i novi VAR, da li se mogu gledati i dosuditi faulovi koji završe golom protivnika, nama sviraše protiv Liverpoola prije par godina kad su tek uvali VAR faul u napadu iako je gol pao 40 sekundi poslije, Argentini dosudiše faul iako im je lopta uzeta 90 metara od gola, šta kaže struka ?? Vjerovatno je odgovor opet isti, greska sudije, nece se ponoviti do sledeceg vikenda, obecavamo Prijavi
7. septembar7. sep comment_375010 Možda nisu gledali jer u samo toj situaciji realno nije bio faul, a kad je već lopta otišla 3-4 metra tad ga je i otresao o zemlju a jbg to realno nije dio akcije. Prijavi
7. septembar7. sep comment_375012 I bez toga jako loše suđenje, ono sapletanje Rogersa nije bilo žutog, faul nad golmanom čist kod gola što je poništen pa je kasnije VAR utvrdio da je ofsajd. Osim onog Australijanca Gileta sve sudije su potanke. Var imaju pa ovakve greške. Prijavi
7. septembar7. sep comment_375033 15 hours ago, reLo said: Možda nisu gledali jer u samo toj situaciji realno nije bio faul, a kad je već lopta otišla 3-4 metra tad ga je i otresao o zemlju a jbg to realno nije dio akcije. nema veze, ne mora biti lopta kod igraca. faul se moze napraviti i nad igracem koji nema lopte. Prijavi
10. septembar10. sep comment_375097 sve mi se nesto cini ali ajde jos je rano, da i pored rekordno potrosene sume, nije se nesto podigo nivo kvaliteta sve skupa gledano mislim da ce Arsenal ponovo daleko dogurati, Siti zavisi od toga kako ce kliknuti ova trojca u sredini Njukasl, Vila ce verovatno imati sad turbulentnu sezonu, Totenhem potrosi tanker para ali nisu se sabrali pod novim trenerom od koga se mnogo ocekivali verujem da ce Junajted i Liverpul imati uspone i padove ako ne udjemo u top4 sa ovakvom konkurencijom i bez evrope, sami smo krivi nadam se tom nekom trecem mestu, mislim da bolje od toga ne mozemo ako se neko cudo ne desi Prijavi
13. septembar13. sep comment_375225 Crveni kartoni za Aiwonya i Fodena danas su apsurdni, nerealni i ne trebaju biti crveni kartoni Prijavi
13. septembar13. sep comment_375226 Sudije u Engleskoj se ponovo dokazuju kao najgore sudije na svijetu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.