8. oktobar 2021.4 god. comment_319919 Dobro prvo treba vidjeti sta su Arapi naumili, kako ce to sve izgledati, nije prvi put da se pojavi neki bogati vlasnik u nekom klubu istrese silne milione za jedan ili dva prelazna roka i onda nakon kratkog vremena projekat stvaranja super jake ekipe jednostavno propadne jer tog nekog bogataša prođe volja ili se nesto treće desi. Chelsea, City, PSG itd sve su to neki uspjeli projekti, mislim i City i PSG se jos ne mogu nazvati potpuno uspjelim projektima jer im fali LP, ne osvojiti LP sa svim tim ulaganjima je takođe neuspjeh. Tako da nista ne ide preko noći, nista nije tako jednostavno bez obzira na silne milione. Imali smo slucaj Monaca, Zenita, Anzhia, QPR sve su to neuspjeli pokusaji stvaranja super jake ekipe. Izvlacenje ovog sadasnjeg Newcastlea samo iz donjeg dijela tabele ce zahtijevati velika ulaganja, pa dovesti Newcastle u npr. TOP 4, sve su to poduhvati koji ce zahtjevati stotine miliona, koliko ce to Arapima biti zanimljivo vidjet cemo. Prijavi
8. oktobar 2021.4 god. comment_319924 Ma sve je bolje za navijace Newcastlea od Ashleya debila. Covjek napravio od top 6-7 kluba da se bore za opstanak. Prijavi
8. oktobar 2021.4 god. comment_319925 2012. su bili ispred nas na tabeli, to je ona sezona Demba Ba i Pappis Demba Cisse. Ronaldo izabran za igrača mjeseca. Salah i Sarr su imali istu statistiku, ali popularnost, pare, sponzori, gledanost.. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320138 Steve Bruce dobio nogu. Newcastle se izgleda baš loše ponio prema njemu. Kaže da mu je ovo možda zadnji trenerski angažman. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320140 Steve Bruce dobio nogu. Newcastle se izgleda baš loše ponio prema njemu. Kaže da mu je ovo možda zadnji trenerski angažman. Takodjer su ga i navijaci javno kritikovali i vrijedjali isti dan kada je objavljeno da su ih preuzeli Arapi. Izjavio je nesto u fazonu da mu je drago sto mu roditelji nisu zivi i da vide kako se ophode prema njihovom sinu. Tacno mi ga je zao uu tom trenutku bilo. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320142 Dobio bi on davno otkaz, ali se čekalo da Arapi preuzmu pa da odmah keširaju dobrog trenera. Za nekoliko sati bismo trebali saznati ko je nasljednik. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320143 Bilo ko da dođe trebat' će vremena i ulaganja. Ako misle nešto postići preko noći, neće im uspjeti. Mislim da nećemo vidjeti još uvijek neka kapitalna pojačanja. Kako bi bilo ludo da ispadnu ove sezone. Toliki budžet za tim u Championshipu. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320147 Volio bih Lamparda u Njukasu. Moze i Zidane. Sumnjam da bi se Zidane upustio u taj posao. On mi je nekako "sigurica" trener, ide tamo gdje je ekipa već posložena ili nedostaje možda jedan ili dva igrača u prvih 11 pa nekako proguta to i prihvati posao. Njega očekujem u reprezentaciji Francuske npr. ili u slučaju da Ole dobije nogu pa preuzme United. Što se Franka tiče, odlična prilika da se vrati u trenerske vode. Samo pitanje je koliko su u Newcastleu voljni da ga angažiraju, ipak mu nedostaje dosta iskustva još uvijek. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320149 Steve Bruce nije dobio otkaz nego su se sporazumno razisli. Evo o njemu, bas spominju kako su ga vrijedjali od prvog dana. Stavio sam od koje sekunde da gledate. https://youtu.be/mCK6g6daq6k?t=358 Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320150 Sporazumno mu dali silne pare da ode. Od prvog dana je pod kritikama. U ove dvije sezone je imao identičan učinak kao i Benitez prije njega, ali prema Benitezu su se ljepše ophodili. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320154 https://twitter.com/asaintmaximin/status/1450793089971494914?t=y_I_ufNaJDr2pA0EixrXXA&s=19 Nisu mu svi 'okrenuli' ledja Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320156 Bolje za nas da Lamparda dovedu, a mogu lagano Contea. Conteu nije mrsko ruke zaprljati i početi ispočetka. I imat će dovoljno para da dovede igrače koje hoće. Nadam se da će zabrljati s dovođenjem menadžera. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320157 Neovisno o treneru, tribat će njima 4-5 godina dok dođu do razine da su nama konkurencija Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320161 Jedino pozitivno u pobjedi Uniteda u Ligi Prvaka je što Solskjaer neće još dobiti otkaz. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320162 Jedino pozitivno u pobjedi Uniteda u Ligi Prvaka je što Solskjaer neće još dobiti otkaz. Isto sam pomislio. Koliko talenta njihova ekipa ima, sreca pa imaju ovog levata za trenera. Prijavi
20. oktobar 2021.4 god. comment_320164 Lepo odigrano za kladionice, prelaz iz 2 u 1, ovi iz Atalante potpuno zaboravili da igraju fudbal i poceli nepotrebne faulove da prave ne bi li United stvorio koju sansu. :D Prijavi
21. oktobar 2021.4 god. comment_320171 Čim je prelaz odmah je namješteno. Kao da je samo to u ponudi u kladionici. Lakše je broj kornera namjestiti, a na to niko ne sumnja. Bruce je dobio sporazumnih 8 miliona funti. Privremeno rješenje je izvjesni Graeme Jones. Prijavi
23. oktobar 2021.4 god. comment_320221 Dali smo najvise golova u ligi a imali smo poprilicno i tezak raspored u ovih 9 kola. Neko ce reci dali smo Norwichu 7 golova ali kad razmislim protiv njih je igrao i Liverpul, pa su igrali i protiv Watforda... dali su skoro pola svojih golova samo u te dvije utakmice. Ono sto je takodje vazno napomenuti jeste cinjenica(ako se ne varam) da je dalo cak 13 razlicitih igraca golove. Raznovrsni smo po tom pitanju. Imam neki feeling da bi se fakat ove sezone mogli boriti za titulu do samog kraja, pa i uzeti je, sto da ne. Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320250 Juče goalfest u Premiershipu baš more golova bilo. Nikako da se sazna ko bi još mogao u Championship, Norwich mi je nekako siguran, Newcastle se opasno trese ali uz solidnu kupovinu i dobrog menadžera mogli bi preživjeti. Nekako sam ciljao na Watford ali opet oni mi imaju dosta solidnih rezultata ove sezona ukljucujuci i guzenje Evertona jučer. Burnley je također tu ali njih vodi Dyche tako da imaju šanse Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320259 Evo nahvalili ponovo ove "naše" iz Sautemptona, a Englezi zovu ovog Albanca nešto "Broža" Broiža Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320268 Ova katastrofa Uniteda uopste nije dobra za nas koji ne podržavamo United, dobija Ole nogu posle ovoga sigurno, uz dobrog trenera oni ce biti bar duplo bolja ekipa. Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320269 Jebo te ovi nabijaju gol-razliku na Unitedu. Ne volim vala Liverpul ali lijepo je vidjeti ovu posranu facu Fergusona na tribinama. Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320271 Ova katastrofa Uniteda uopste nije dobra za nas koji ne podržavamo United, dobija Ole nogu posle ovoga sigurno, uz dobrog trenera oni ce biti bar duplo bolja ekipa.samo 3 kola da izdrzi. Da ih celsi podere nedo bog da im conte dodje. Svakako, ko god da dodje to ce bit odmah osvjezenje za ekipu pa tesko doc do bodova ce biti. Sam ole kad je preuzeo ekipu united je se prodrmao Prijavi
24. oktobar 2021.4 god. comment_320272 Samo zamislite da Klopp vodi ovu ekipu Uniteda. Toliko igracki jaka ekipa a izgledaju ko raspustena druzina iz 'treceg B'. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.