2. oktobar 2021.5 god. comment_319758 United mnogo los na startu sezone. Imaju barem 5 bodova vise nego sto su zasluzili. Na terenu to ne lici ninasta, sve se svodi na to da se nadje Ronaldo, igre nemaju. Volio bih da jos dugo ostane Ole na klupi jer imaju stvarno strasnu ekipu, mozda i najjacu u Premiershipu ali djaba to sve kad je na klupi profesor fizickog. Meni je C. Palace najveće iznenadjenje dosadasnjeg dijela sezone. Toliko promjena u ekipi, novih igraca, relativno neiskusan trener a tako lijepo se sve uklopilo. Prognozirao sam im borbu za opstanak al izgleda da od toga nema nista. Prijavi
2. oktobar 2021.5 god. comment_319759 A pazi ima rasporeda u narednim mecevima: Leicester (A) Liverpool (H) Spurs (A) Man City (H) Watford (A) Chelsea (A) Arsenal (H) A najbolji pokazatelj koliko imaju loseg trenera je cinjenica sama zamisao da ovu njihovu ekipu vode Guardiola ili Klopp. 100% bi osvojili. Prijavi
2. oktobar 2021.5 god. comment_319785 Arsenal ako pobjedi Brighton dolazi na 2 boda zaostatka od Uniteda. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319816 Arsenal ako pobjedi Brighton dolazi na 2 boda zaostatka od Uniteda. Više je šansi i prije utakmice bilo da Brighton dobije Arsenala :D Dobiju ljudi nekako na guzove par lošijih ekipa i jadne Spudse i odmah se uzdignu... NEMA OD ARSENALA NIŠTA Unitedu također fali dobar menadzer, ovako sa Olliem titule za njih nema. Danas derbi City i Lpool, nadati se nerješenom mada mislim da na Anfieldu punom navijača Lpool ima prednost. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319825 Očekujem utakmicu sličnu našoj protiv Citya, bez puno pravih šansi. Neće ni jedni ni drugi htjeti puno rizikovati. Brighton bio bolji od Arsenala, bio je period od 15 minuta kada Arsenal nije centar prelazio, ali nije bilo velikih šansi. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319831 Samo sam United pao na kladionici za 130 markica na 5 uplate. Skino Leeds, Wolves, Chelsea, Brighton 1x, Nicu, Zrinjski i usljivi United. Al et nije mi toliko krivo. Nek su cigani kiksali. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319837 1.Chelsea 2.United 3.City 4.Totenham 5.Liverpol 6.Leicester 7.West Ham 18.Leeds 19.Watford 20.NorwichZasad pogađam Leedsa i Norwicha. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319839 Fulićeš United, nema šanse da će oni biti 2. Ako ovako nastave 4. u najboljem slučaju. Ja se sve uzdam da će Leeds pročepiti. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319840 Da li ste vidjeli Salahov gol za 2:1 protiv Citya? Mi nemamo takvog igraca u ekipi koji moze iz niceg zabiti ovakav gol na solo akciju. Ono sto hocu da kazem jeste da su nama svi igraci igraci sistema. Ukoliko sistem zakaze, zakazu i oni. To je ujedno i dokaz da Tuchel zapravo radi odlican posao. Rijetko ga kad moze izvuci igrac svojim individualnim kvalitetom ko sto to rade igraci Citya, Liverpula pa cak i Uniteda svojim trenerima. Pogotovo je to primjetno kod Uniteda. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319841 Imamo Rudigera. https://www.reddit.com/r/chelseafc/comments/pzwmy2/r%C3%BCdigers_excellent_run_and_assist_for_lukakus/ Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319844 Hamco sve rekao. Zato nam je Hazard bio vrijedan zlata i zato treba dovesti krilnog igrača čija se igra isključivo bazira na driblingu i neko ko se ne plaši krenuti u solo probijanje protivničke odbrane. Nemam nekih konkretnih ideja ko bi to mogao biti, mislim da sam negdje vidjeo da se spominje Saint Maximin. Prijavi
4. oktobar 2021.5 god. comment_319850 Hamco sve rekao. Zato nam je Hazard bio vrijedan zlata i zato treba dovesti krilnog igrača čija se igra isključivo bazira na driblingu i neko ko se ne plaši krenuti u solo probijanje protivničke odbrane. Nemam nekih konkretnih ideja ko bi to mogao biti, mislim da sam negdje vidjeo da se spominje Saint Maximin. Sent Maximin je mozda najbolja opcija. Spominjali su se takodje i Sane ili Koman, u nekim kombinacijama... Prijavi
4. oktobar 2021.5 god. comment_319852 Sveti Maksimin mislim da ne bi lako radio isto kod nas, prije svega jer u Newcastleu ima potpunu slobodu da radi sta hoce, dribla, gubi, pokusava jbg, moze mu se. Kod nas jednom kad bi pokusao one svoje bicikle i sjebao se pola navijaca bi mu se popelo na glavu. Prijavi
4. oktobar 2021.5 god. comment_319855 Gledao sam malo i timsku i individualnu statistiku i u malo čemu dominiramo. Imamo jedino najviše različitih strijelaca: 1. Chelsea - 12 2. Manchester City - 11 3. Aston Villa - 8 Prijavi
5. oktobar 2021.5 god. comment_319898 Ne znam kako bi se ASM uklopio kod nas i umjesto koga bi igrao. U ovoj sad formaciji nema potrebe da se dovodi a da ne spominjem da ga stavljaju na nekog Wing Backa, za to je Adama Traore Prijavi
5. oktobar 2021.5 god. comment_319900 Jedino ako se proda ziyech i pulisic, onda moze saint maximin. Prijavi
7. oktobar 2021.5 god. comment_319911 Sve je izglednija prodaja Newcastlea Arapima. Ako se ovo ostvari, Newcastle ce imati ubjedljivo najbogatijeg vlasnika u ligi. Sta vi mislite? Prijavi
7. oktobar 2021.5 god. comment_319912 Mislim da ce i city biti mala maca za ove. Kazu da taj Salman ima na hiljade milijardi dolara. Abramovic, citiyev arap su nista za njeg. Znamo ko ce biti za par godina najjaci klub u Engleskoj. Prijavi
7. oktobar 2021.5 god. comment_319913 Ma bit ce zanimljivo, ako pocne bacati k'o QPR pare bit ce interesantno ko ce morati da uklapa to sve. Prijavi
7. oktobar 2021.4 god. comment_319914 Što se mene tiče svako ima pravo da ulaže u svoj klub koliko hoće. Volio bih da ima taj finansijski fair-play i da se ne ubacuje prevelik novac od strane vlasnika. Bogat vlasnik nije garant velikog uspjeha. Znamo mnoge primjere u kojim klub sa novim vlasnicima nije postao Chelsea, City i PSG. Više njih nije uspjelo nego što je uspjelo. Zavisi to od mnogo faktora. Ovo su ipak najbogatiji vlasnici ikad viđeni, tako da se očekuju velike stvari. Situacija za proboj je nikad teža, jer su oni klub koji je kandidat za ispadanje iz lige i kada se pogleda igrački kadar to nema veliku perspektivu. Trebat će dosta novih igrača za početak, ali to neće biti pojačanja Coutinho, Bale, Hazard i sl. I PSG-u su trebale godine da postanu sredina primamljiva za Cavanija i Ibrahimovića, a o Neymaru da ne pričamo. Jedno 2 godine trebaju kupovati pojačanja na nivou Leicesterovih kako bi postali tim za gornju polovinu tabele. Dodatak: Ovako je to izgledalo sa Cityem: 1. sezona: 10. mjesto na tabeli, balans -130 miliona eura 2. sezona: 5. mjesto na tabeli, balans -115 miliona eura 3. sezona: 3. mjesto na tabeli, balans -145 miliona eura 4. sezona: 1. mjesto na tabeli, balans -60 miliona eura Prijavi
7. oktobar 2021.4 god. comment_319915 Znači Premiership nastavlja bit sve jači jači ostali sve slabiji i slabiji... Bit će svakako zanimljivo, to što diablo kaže, uvijek je zanimljivo gledat male klubove kad ih tako preuzme neko, pare nisu garancija ničeg ako nemaš dobru strategiju kako ih iskoristiti... Inače, simpatiziram Newcastle jer sam ima fin save s njima u FM-u :), tako da mi nije mrsko što ih potencijalno čeka bolja budućnost... Prijavi
8. oktobar 2021.4 god. comment_319918 Znači Premiership nastavlja bit sve jači jači ostali sve slabiji i slabiji... Bit će svakako zanimljivo, to što diablo kaže, uvijek je zanimljivo gledat male klubove kad ih tako preuzme neko, pare nisu garancija ničeg ako nemaš dobru strategiju kako ih iskoristiti... Inače, simpatiziram Newcastle jer sam ima fin save s njima u FM-u :), tako da mi nije mrsko što ih potencijalno čeka bolja budućnost... Ovo prvo podvučeno je surova istina, jel ona famozna superliga bi najviše značila ovim ostalim klubovima, pogotovo Realu i Barsi kako je krenulo, pričaćemo za dvadeset godina našoj deci kako smo gledali kao klinci Milan, Porto, Barsu, ali i nije mi nešto žao njih, oni su sami uspostavili takav sistem podele novca Da se ne lažemo, mi koji gledamo premiership, svakako bi gledali, ali ako natrpaš u taj Njukasl još neko zvučnije, gledaće i neko što inače ne bi ispratio ... Ovo drugo podvučeno, po mom mišljenju Njukasl nije "mali" klub, nego je prosto zbog niza poteza u zadnjih 10 i više godine srozan na taj nivo gde je sad, imaju oni i veliku bazu navijača i siguran sam da su popularniji od Sitija kad bi ih stavili na vagu a u odnosu na trenutak preuzimanja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.