Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ne znam da li je neko upratio formu Soyuncua zadnjih 6-7 mjeseci. Pa blago receno je da je los, on je kriminalno los. Nevjerovatno kako lose igra i to sad vec dugo to traje. Evans je zapravo cinio njega boljim igracem. Od kad Evans ne igra zbog povreda, i ovaj ne zna kud goni. Trenutno u kombinaciji sa Demiralom za Tursku izgledaju kao cirkusanti.

Stvarno kao da je grom udario u njega. Ne da ima jednu manu koja je otkrivena pa to protivnici koriste, nego je podbacio u svim elementima igre. Pretprošle sezone je izgledao kao novi Van Dijk, igrao je bez greške, ne zna se u čemu je bio bolji. U zadnje vrijeme se ne vidi ništa od toga. Demiral je podjednako propao, u reprezentaciji je gori od Soyuncua.

A richarlisonNama i nije toliko strasno

Nek liverpul ga pusi

On ce moci igrati zbog dobrih odnosa Evertona sa savezom Brazila (bio je na OI, osvojio zlato).

Joj Norwicha pa jebeni Arsenal im uputio cak 30 suteva. Diablo, sta je ovo?

Nisam jos pregledao pregled tekme, ali vjerujem zato sto je stavio Mcleana u prvu i Ruppa. To su igraci kojima je domet Championship u ekipi koja se bori za opstanak.

Imas Gilmoura, Lees Meloua, pa i onog Normanna. Ti stavis sve haman na klupu i Cantwella ubacujes tek zadnjih 30 minuta.

Farke se gubi u PLu uvijek, nerazumljiv trener.

• 2 sedmice kasnije...

Kao i prema najavama za titulu će se boriti 4 ekipe. Tottenham je možda uspio nekog da zavara u prva 3 kola sa rezultatima, ali su sve 3 pobjede bile jedva i to minimalnim rezultatom. Njihov fudbal je užasan i nisu nikakva prijetnja za top 4. Leicester ima problema na startu sezone. Neki bitni igrači su im pali u formi, tako da se trenutno ne zna ni koja se formacija igra ni koja im je prva postava. Trebat će im još vremena da se opet poslože, do tada će im top4 ekipe pobjeći. Ostale ekipe ne bih ni spominjao u kontekstu borbe za mjesto u Ligi Prvaka.

Everton mi na momente djeluje iznenađujuće dobro, ali još nisu imali jačeg protivnika. Ostali su bez dva kreatora igre, jedan je u zatvoru, a drugi je otišao u Katar. Došli su Townsend i Gray i pokazali da nije teško biti upgrade u odnosu na Iwobija. Doucoure jako dobar na startu.

U ovom trenutku je Norwich tim koji najgore izgleda. Bojim se da bi mogli osvojiti još manje bodova nego prošli put kad su bili. Kad izgubiš 16 utakmica zaredom izgubiš i volju da igraš. Burnley loše izgleda na početku, prošle sezone su možda izgledali i gore na startu, ali sad nema toliko ozbiljnijih kandidata za ispadanje. Trećeg najlošijeg nije lako odabrati. Brightonu se na startu vratilo za sve one nesreće i nepravde iz prošle sezone i neće se boriti za opstanak. Brentford je fino osvježenje, mislim da će nakupiti dovoljno bodova da ne ispadnu.

Ma nece ispastii. Trebali su imati makar 5 bodova vise. I dalje igraju dobro ali umsu toliko nesretni, imaju problema i sa povredama.

Meni je najvece iznenadjenje Brendford. Igraju sa toliko energije, fizicki su izuzetno spremni, agresivni citav mec. Podjsecaju na Sheffiled United prije dvije sezone. Nikome nece biti lahko protiv njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.