Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Zamislite Conte i Arsenalova uprava. What could go wrong?

Mislim da ne bi uspio sastaviti 11 igrača jer bi sve ove manekene ostavio na tribinama

Jbte pa nisam znao da je Arsenal potrosio najvise ovaj prelazni rok u Engleskoj. Stvarno ljudi su u kanalu, njihova sreca pa za razliku od recimo Milana imaju novca jer su u Engleskoj, inace bi otisli u prosjek ako vec nisu.

Oni uvijek troše pare na prosječne igrače koji ne prave razliku, isto ko kad smo mi kupovali Zappacoste, Emersone, Drinkwatere i tako te pulene što pljuneš keš za njih a ne dobiješ ništa, ponekad i ubodu dobrog igrača ali njegov mentalitet je 0 tipa Ozil ili Auba

Po meni imaju finih igrača, malo ih i povrede jebu,malo trener. Daj nekom iskusnijem treneru ovu ekipu i da su zdravi svi i mogu se s Lesterom boriti za 5. mjesto.
Ja bas mislim da im treba par iskusnih igraca, pravih lidera na terenu (osim Xhake nemaju takvog). Ova mladjarija ne moze sve sama.
Solidan im je sastav za neku buducnost, ima tu mnogo talenta. Vidjet cemo da li ce se uspjeti razviti u odlicne igrace, s Artetom na klupi cisto sumnjam u to.
Bas djeluje mocno i nezaustavljivo na terenu, nevjerovatan je kad je u formi.
Postao je i najbolji strijelac West Hama u historiji, prestigao je Di Cania.

Da ne govorimo šta bi bilo kad bi Alonsa stavili u napad.

Čovjek izgleda kao mini Drogba.

Pa ako si primjetio, ode Alonso nekad u napad na desno krilo.

Ali nikad da mu dodje lopta tu na lijevu nogu, nesto kao Robenu.
Dobro Arsenal je zapao u jedan prosjek iz kojeg se teško izvući, potrebni su veliki rezovi, potrebni su radikalni potezi, oni su zapali u rupu koju smo mi za dlaku izbjegli prije par sezona. Jednostavno toneš u prosjek a nisi ni svjestan toga, počeli smo dovoditi igrače tipa Drinkwatera, Zappacoste i sličnih, zato ja poštujem taj stav čika Roman čim ne ide odmah sijeci bez obzira ko bio na klupi i koje ime je u pitanju. Evo Arsenal je u ovom prelaznom roku potrošio nekih 130 miliona ili koliko već i ne moze covjek da kaže da su se pojačali, moje mišljenje da nisu dobili nista za 130 miliona, Ben White bi bio ok pojačanje da ima uz koga sazrijevati ali da sada bude stub odbrane ekipe koja želi igrati u LP u to čisto sumnjam. Puno bolja opcija je bila da su doveli dva igrača od 60-70 miliona, eh sada dolazi baš taj problem kojeg donosi to tonjenje u prosjek jer sada igrači od 60-70 miliona ne žele u Arsenal, dolaziš do toga da kao jedan velikan engleskog fudbala ne mozes  dovesti Maddisona iz Leicestera jer niti je sam Maddison impresioniran Arsenalom niti Leicester mora "sklanjati" pred Arsenalom, jer je Leicester trenutno puno bolja sredina za igrača i puno sređenija sredina, Wengerov Arsenal bi lagano pokupio tog Maddisona.

Nije to ni neki veliki rez, samo Artetu nogirati. Mada što se mene tiče neka ga drže.

Mislis?  a ko bi ih iscupao iz ovih govana ako je samo nogirati Artetu

Pojma nemam, ali Arteta je bas dobar nivo neznalice.

Neki iskusan trener koji bi uveo red u svlačionicu i disciplinu na terenu. Neko iskusan, kada bi ih primjera radi uzeo Konte nakon mjesec dana bi vidio veliki napredak samo što bi pola ovih debila i manekena bilo na tribinama....

Neki iskusan trener koji bi uveo red u svlačionicu i disciplinu na terenu. Neko iskusan, kada bi ih primjera radi uzeo Konte nakon mjesec dana bi vidio veliki napredak samo što bi pola ovih debila i manekena bilo na tribinama....

otiso bi konte nakon sto bi mu prvu transfer zelju ovi odbili.

ali da bi im legao, legao bi im baš, ko zna možda i dodje, slobodan je sad.

Propustili su historijsku šansu da otjeraju Artetu i dovedu dobrog trenera kad su Tuchel/Pochettino i Allegri bili slobodni ili tokom ljeta kada se oslobodilo pola Njemačke i Italije.

Poch je rekao da ne bi mogao da trenira Arsenal, Alegri da je cekao ponudu Juventusa, zbog toga i odbio Real, za Tuhela nisam siguran da bi uopste prihvatio Arsenal, bar na osnovu onoga sto je pricao kad je dosao u Celsi, o ciljevima i ambicijama...
Arteta je njihova realnost.
Ma nije njima trener dovoljan, kvalitetom to jednostavno nije ekipa za top4 ni blizu, a ja bi rekao ni top6. Da, ozbiljan trener bi im bio prvi korak ka vračanju prema vrhu ali sama promjena trenera im neće ništa donijeti ako se pritom ne napravi i rekonstrukcija momčadi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.