23. august 2021.5 god. comment_318335 Zamislite Conte i Arsenalova uprava. What could go wrong? Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318345 Zamislite Conte i Arsenalova uprava. What could go wrong? Mislim da ne bi uspio sastaviti 11 igrača jer bi sve ove manekene ostavio na tribinama Jbte pa nisam znao da je Arsenal potrosio najvise ovaj prelazni rok u Engleskoj. Stvarno ljudi su u kanalu, njihova sreca pa za razliku od recimo Milana imaju novca jer su u Engleskoj, inace bi otisli u prosjek ako vec nisu. Oni uvijek troše pare na prosječne igrače koji ne prave razliku, isto ko kad smo mi kupovali Zappacoste, Emersone, Drinkwatere i tako te pulene što pljuneš keš za njih a ne dobiješ ništa, ponekad i ubodu dobrog igrača ali njegov mentalitet je 0 tipa Ozil ili Auba Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318351 Ali barem su dosta podmladili ekipu: Ramsdale (23) Maitland-Niles (23) White (23) Gabriel (23) TIerney (24) Lokonga (21) Partey (28) Saka (19) Smith-Rowe (21) Odegaard (22) Martinelli (20) Eto nije puno lošije od najjačeg sastava, a prosjek godina 22.45. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318355 Po meni imaju finih igrača, malo ih i povrede jebu,malo trener. Daj nekom iskusnijem treneru ovu ekipu i da su zdravi svi i mogu se s Lesterom boriti za 5. mjesto. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318360 Ja bas mislim da im treba par iskusnih igraca, pravih lidera na terenu (osim Xhake nemaju takvog). Ova mladjarija ne moze sve sama. Solidan im je sastav za neku buducnost, ima tu mnogo talenta. Vidjet cemo da li ce se uspjeti razviti u odlicne igrace, s Artetom na klupi cisto sumnjam u to. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318437 Bas djeluje mocno i nezaustavljivo na terenu, nevjerovatan je kad je u formi. Postao je i najbolji strijelac West Hama u historiji, prestigao je Di Cania. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318439 Kad skontas da je lik igrao citavu karijeru beka. Njega je Bilic prekomandovao u napadaca. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318444 Podsjeća na Baneta Ivanovića, kontam isti bi Bane bio da smo ga ikad stavili na špica. :D Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318447 Da ne govorimo šta bi bilo kad bi Alonsa stavili u napad. Čovjek izgleda kao mini Drogba. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318452 Da ne govorimo šta bi bilo kad bi Alonsa stavili u napad. Čovjek izgleda kao mini Drogba. Pa ako si primjetio, ode Alonso nekad u napad na desno krilo. Ali nikad da mu dodje lopta tu na lijevu nogu, nesto kao Robenu. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318461 Dobro Arsenal je zapao u jedan prosjek iz kojeg se teško izvući, potrebni su veliki rezovi, potrebni su radikalni potezi, oni su zapali u rupu koju smo mi za dlaku izbjegli prije par sezona. Jednostavno toneš u prosjek a nisi ni svjestan toga, počeli smo dovoditi igrače tipa Drinkwatera, Zappacoste i sličnih, zato ja poštujem taj stav čika Roman čim ne ide odmah sijeci bez obzira ko bio na klupi i koje ime je u pitanju. Evo Arsenal je u ovom prelaznom roku potrošio nekih 130 miliona ili koliko već i ne moze covjek da kaže da su se pojačali, moje mišljenje da nisu dobili nista za 130 miliona, Ben White bi bio ok pojačanje da ima uz koga sazrijevati ali da sada bude stub odbrane ekipe koja želi igrati u LP u to čisto sumnjam. Puno bolja opcija je bila da su doveli dva igrača od 60-70 miliona, eh sada dolazi baš taj problem kojeg donosi to tonjenje u prosjek jer sada igrači od 60-70 miliona ne žele u Arsenal, dolaziš do toga da kao jedan velikan engleskog fudbala ne mozes dovesti Maddisona iz Leicestera jer niti je sam Maddison impresioniran Arsenalom niti Leicester mora "sklanjati" pred Arsenalom, jer je Leicester trenutno puno bolja sredina za igrača i puno sređenija sredina, Wengerov Arsenal bi lagano pokupio tog Maddisona. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318462 Nije to ni neki veliki rez, samo Artetu nogirati. Mada što se mene tiče neka ga drže. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318474 Nije to ni neki veliki rez, samo Artetu nogirati. Mada što se mene tiče neka ga drže. Mislis? a ko bi ih iscupao iz ovih govana ako je samo nogirati Artetu Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318478 Mislis? a ko bi ih iscupao iz ovih govana ako je samo nogirati Artetu Pojma nemam, ali Arteta je bas dobar nivo neznalice. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318546 Mislis? a ko bi ih iscupao iz ovih govana ako je samo nogirati Artetu Neki iskusan trener koji bi uveo red u svlačionicu i disciplinu na terenu. Neko iskusan, kada bi ih primjera radi uzeo Konte nakon mjesec dana bi vidio veliki napredak samo što bi pola ovih debila i manekena bilo na tribinama.... Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318554 Neki iskusan trener koji bi uveo red u svlačionicu i disciplinu na terenu. Neko iskusan, kada bi ih primjera radi uzeo Konte nakon mjesec dana bi vidio veliki napredak samo što bi pola ovih debila i manekena bilo na tribinama.... otiso bi konte nakon sto bi mu prvu transfer zelju ovi odbili. ali da bi im legao, legao bi im baš, ko zna možda i dodje, slobodan je sad. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318560 Propustili su historijsku šansu da otjeraju Artetu i dovedu dobrog trenera kad su Tuchel/Pochettino i Allegri bili slobodni ili tokom ljeta kada se oslobodilo pola Njemačke i Italije. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318565 Propustili su historijsku šansu da otjeraju Artetu i dovedu dobrog trenera kad su Tuchel/Pochettino i Allegri bili slobodni ili tokom ljeta kada se oslobodilo pola Njemačke i Italije. Poch je rekao da ne bi mogao da trenira Arsenal, Alegri da je cekao ponudu Juventusa, zbog toga i odbio Real, za Tuhela nisam siguran da bi uopste prihvatio Arsenal, bar na osnovu onoga sto je pricao kad je dosao u Celsi, o ciljevima i ambicijama... Arteta je njihova realnost. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318566 Ma nije njima trener dovoljan, kvalitetom to jednostavno nije ekipa za top4 ni blizu, a ja bi rekao ni top6. Da, ozbiljan trener bi im bio prvi korak ka vračanju prema vrhu ali sama promjena trenera im neće ništa donijeti ako se pritom ne napravi i rekonstrukcija momčadi. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318567 Sarri bio idealan za njih, daju mu vremena kao Arteti i za 2 sezone ce vidjeti rezultate. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318572 Povratak Ronalda u United i Premiership, zanimljiva sezona.. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318573 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1431282505311739907 Jedva cekam da ga Christensen strpa u dzep. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.