20. juli 2021.5 god. comment_317381 Samo Arena, od tamo one sezone. Ide drzavna firma u minus, samo da se useru u UG sto drzi SBB/Telemach, a samim tim i antirezimsku televiziju N1 i SK :D Sve po ledjima gradjana. Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317384 Samo Arena, od tamo one sezone. Ide drzavna firma u minus, samo da se useru u UG sto drzi SBB/Telemach, a samim tim i antirezimsku televiziju N1 i SK :D Sve po ledjima gradjana. Pa sa prenosima Premijer Lige tesko da će biti u minusu :D Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317385 Hoce, jer su puno vise ulozili nego sto su dobili. A uloziti mogu koliko hoce jer trose drzavne pare. Dabogda propali. Hajde sto Vucic jebe gradjane Srbije, nego eto, prelijeva i u okruzenje. Monopol na sve strane. Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317387 Pa sa prenosima Premijer Lige tesko da će biti u minusu :D Mogu, jer idu u minus zagarantovani koji normalni vlasnici UG nisu htjeli da plate. Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317390 Nek sisaju mudo od labuda, gledamo strimove i dalje. Bukvalno, sad iz prinicpa neću kod njih. Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317391 Mogu, jer idu u minus zagarantovani koji normalni vlasnici UG nisu htjeli da plate. Ovo je neko teeesko pranje para na delu. Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317392 Njemacka, Svicarska i Austrija daju 45 miliona eura, ovi daju 100 miliona eura za sezonu, pa ti vidi. Jebe se telekomu srbije kada im placas ti whisperu :D Ja cu vala ostati i dalje na Telemachu sa odlicnim internetom i bbc earth i epic drama, ako treba platiti 5 eura IPTV i uzivati u arenama. Prijavi
21. juli 2021.5 god. comment_317394 Njemacka, Svicarska i Austrija daju 45 miliona eura, ovi daju 100 miliona eura za sezonu, pa ti vidi. Jebe se telekomu srbije kada im placas ti whisperu :D Ja cu vala ostati i dalje na Telemachu sa odlicnim internetom i bbc earth i epic drama, ako treba platiti 5 eura IPTV i uzivati u arenama. Sad cu barem da znam zbog čega placam, i neće mi biti zao :D Prijavi
21. juli 2021.5 god. comment_317395 https://rs.n1info.com/vesti/beta-telekom-srbija-daje-600-miliona-za-premijer-ligu/ Telekom Srbije 600 miliona, 6 puta po 100 miliona po sezoni. Izvor Bete navodi da su prava za prenos Premijer lige za područje Nemačke, Austrije i Švajcarske plaćena ukupno 25 miliona evra po sezoni. Tako da je izgleda i gore nego sto je Diablo napisao. Prijavi
21. juli 2021.5 god. comment_317396 a jebote, i onda se pitaju zasto puno kostaju tv prava koji je idiot ponudio 100 miliona odmah mu otkaz uruciti, isto ko i za nasu BH Premier Ligu kad je Mtel ponudio koliko ono 10-30 miliona, a ovi ostali po par miliona. Prijavi
21. juli 2021.5 god. comment_317397 hm, zaboravljate jednu stvar, SBB ima EON i to je baš bila korisna stvar Arena nemam pojma kako funkcioniše, mislim da imaju nešto za mobilne uredjaje, treba proveriti, EON sam mogo da aktiviram bilo gde i da pogledam tekmu bez problema meni u suštini ovo ništa ne znači pošto imam sve Arene već Prijavi
21. juli 2021.5 god. comment_317398 hm, zaboravljate jednu stvar, SBB ima EON i to je baš bila korisna stvar Arena nemam pojma kako funkcioniše, mislim da imaju nešto za mobilne uredjaje, treba proveriti, EON sam mogo da aktiviram bilo gde i da pogledam tekmu bez problema meni u suštini ovo ništa ne znači pošto imam sve Arene već Arena ima Cloud, koji je njihova verzija Eona. A ova kupovina na silu je prvo pranje para a drugo neko iz vrha oce da meri muda sa Junajted grupom i njenim vlasnikom, da pokažu kako on nije jaci od države. Prijavi
21. juli 2021.5 god. comment_317399 Kapiram ja tebe ali to me u ovom slučaju stvarno ne interesuje tolko, ja sam SBB plaćao i plaćam i dalje lupam 3500 dinara, (to je onaj paket koji uključuje sve SK kanale) orion neki WI FI internet preko antenice (internet nije preko kablija, nije optika) da ne pričam o brzini, to plus kanali (naglašavam da je u pitanju internet televizija - kvalitet slike je blago rečeno smešan u odnosu na kablovsku) to mi izlazi negde oko 2500 pa sad ti vidi, za dva stana meni izlazi internet i tv 6000 dinara ja za 6000 dinaram mesečno mogu da uzmem bez problema neka dva prosečna uredjaja/bela tehnika ili što drugo što ću sigurno da koristim više nego ovo gore Prijavi
21. juli 2021.5 god. comment_317401 Mah, ima da uzmem preko benefita sve Telemachu, i HBO i Cinestar premiere i tidal i sve VOD-ove kada dodje vrijeme za potpis novog ugovora :D Prijavi
22. juli 2021.5 god. comment_317408 tako je Diablo, samo bahato, samo Irfan :fantom: dal me zezaš da je ponovo ovaj njegov Norič ušo u prem :hljeb: Prijavi
22. juli 2021.5 god. comment_317411 Norwich je prejak, samo da kupe odbranbenog, opet im je tu suplje ako se povrijedi Hanley i Gibson. Treba im i krilo vjerovatno. Prijavi
22. juli 2021.5 god. comment_317421 Po ovoj nekoj kladionici smo drugi favoriti uz Liverpool. Realno je da City bude prvi favorit. Jesmo mi prvaci Europe, ali se nismo pokazali u manjim ligaškim utakmicama. Prijavi
24. juli 2021.5 god. comment_317443 Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer has signed a new contract with the club until 2024, with the option of a further year. Prijavi
10. august 2021.5 god. comment_317830 Bliži se početak, vrijeme je da bacimo neke predikcije: 1. Chelsea 2. City 3. Liverpool 4. United 5. Leicester 6. West Ham 18. Newcastle 19. Crystal Palace 20. Watford Mišljenja sam da bi ova sezona mogla bit vrlo zanimljiva i ujednačena. Mislim da će se prva 4 vrlo lako bodovno dosta odvojit od ostatka, a među njima koji kod raspored da bude i tko god da osvoji ne bi me puno izneneadilo. Ako City dovede Kane-a to ih ipak stavlja u ulogu glavnog favorita, ali bez da dovedu pravog napadača mogli bi bit u problemu. U tom slučaju mi bi smo bili prvi favoriti, s Lukakuom smo najkompletnija ekipa. Ali i United i Liverpool itekako imaju šanse. Bit će zanimljiva sezona... Prijavi
10. august 2021.5 god. comment_317831 Stvarno je teško u ovom trenutku prognozirati. Niko nije obavio prelazni rok kako treba i nemam pojma hoće li ga uopšte obaviti. Ali ako bih u ovom trenutku morao izbaciti neki poredak, to bi izgledalo ovako: 1. Manchester City 2. Chelsea 3. Liverpool 4. Manchester United 5. Leicester City 6. Tottenham Hotspur 7. Arsenal 8. Everton 9. West Ham United 10. Wolverhampton Wanderers 11. Aston Villa 12. Leeds United 13. Brighton & Hove Albion 14. Southampton 15. Burnley 16. Watford 17. Crystal Palace 18. Norwich City 19. Newcastle United 20. Brentford Razmaci su stavljeni sa razlogom. Mislim da će biti male razlike i na vrhu i na dnu. Newcastle izbacim svake godine, ali nikako da se ostvari prognoza. Prijavi
10. august 2021.5 god. comment_317834 1. Manchester City 2. Chelsea 3. Manchester United 4. Leicester City 5. Liverpool 6. Tottenham Hotspur 7. Arsenal 8. Aston Villa 9. West Ham United 10. Norwich City 11. Everton 12. Leeds United 13. Southampton 14. Wolverhampton Wanderers 15. Brentford 16. Brighton & Hove Albion 17. Crystal Palace 18. Burnley 19. Newcastle United 20. Watford Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.