Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Samo Arena, od tamo one sezone. Ide drzavna firma u minus, samo da se useru u UG sto drzi SBB/Telemach, a samim tim i antirezimsku televiziju N1 i SK :D Sve po ledjima gradjana.

Pa sa prenosima Premijer Lige tesko da će biti u minusu :D

Hoce, jer su puno vise ulozili nego sto su dobili. A uloziti mogu koliko hoce jer trose drzavne pare. Dabogda propali. Hajde sto Vucic jebe gradjane Srbije, nego eto, prelijeva i u okruzenje. Monopol na sve strane.

Njemacka, Svicarska i Austrija daju 45 miliona eura, ovi daju 100 miliona eura za sezonu, pa ti vidi. Jebe se telekomu srbije kada im placas ti whisperu :D Ja cu vala ostati i dalje na Telemachu sa odlicnim internetom i bbc earth i epic drama, ako treba platiti 5 eura IPTV i uzivati u arenama.

Njemacka, Svicarska i Austrija daju 45 miliona eura, ovi daju 100 miliona eura za sezonu, pa ti vidi. Jebe se telekomu srbije kada im placas ti whisperu :D Ja cu vala ostati i dalje na Telemachu sa odlicnim internetom i bbc earth i epic drama, ako treba platiti 5 eura IPTV i uzivati u arenama.

Sad cu barem da znam zbog čega placam, i neće mi biti zao :D

https://rs.n1info.com/vesti/beta-telekom-srbija-daje-600-miliona-za-premijer-ligu/

Telekom Srbije 600 miliona, 6 puta po 100 miliona po sezoni.

Izvor Bete navodi da su prava za prenos Premijer lige za područje Nemačke, Austrije i Švajcarske plaćena ukupno 25 miliona evra po sezoni.

Tako da je izgleda i gore nego sto je Diablo napisao.

a jebote, i onda se pitaju zasto puno kostaju tv prava

koji je idiot ponudio 100 miliona odmah mu otkaz uruciti, isto ko i za nasu BH Premier Ligu kad je Mtel ponudio koliko ono 10-30 miliona, a ovi ostali po par miliona.

hm, zaboravljate jednu stvar, SBB ima EON i to je baš bila korisna stvar

Arena nemam pojma kako funkcioniše, mislim da imaju nešto za mobilne uredjaje, treba proveriti, EON sam mogo da aktiviram bilo gde i da pogledam tekmu bez problema

meni u suštini ovo ništa ne znači pošto imam sve Arene već

hm, zaboravljate jednu stvar, SBB ima EON i to je baš bila korisna stvar

Arena nemam pojma kako funkcioniše, mislim da imaju nešto za mobilne uredjaje, treba proveriti, EON sam mogo da aktiviram bilo gde i da pogledam tekmu bez problema

meni u suštini ovo ništa ne znači pošto imam sve Arene već

Arena ima Cloud, koji je njihova verzija Eona.

A ova kupovina na silu je prvo pranje para a drugo neko iz vrha oce da meri muda sa Junajted grupom i njenim vlasnikom, da pokažu kako on nije jaci od države.

Kapiram ja tebe ali to me u ovom slučaju stvarno ne interesuje tolko, 

ja sam SBB plaćao i plaćam i dalje lupam 3500 dinara, (to je onaj paket koji uključuje sve SK kanale)

orion neki WI FI internet preko antenice (internet nije preko kablija, nije optika) da ne pričam o brzini, to plus kanali (naglašavam da je u pitanju internet televizija - kvalitet slike je blago rečeno smešan u odnosu na kablovsku) to mi izlazi negde oko 2500

pa sad ti vidi, za dva stana meni izlazi internet i tv 6000 dinara

ja za 6000 dinaram mesečno mogu da uzmem bez problema neka dva prosečna uredjaja/bela tehnika ili što drugo što ću sigurno da koristim više nego ovo gore

• 2 sedmice kasnije...

Bliži se početak, vrijeme je da bacimo neke predikcije:

1. Chelsea

2. City

3. Liverpool

4. United

5. Leicester

6. West Ham

18. Newcastle

19. Crystal Palace

20. Watford

Mišljenja sam da bi ova sezona mogla bit vrlo zanimljiva i ujednačena. Mislim da će se prva 4 vrlo lako bodovno dosta odvojit od ostatka, a među njima koji kod raspored da bude i tko god da osvoji ne bi me puno izneneadilo. Ako City dovede Kane-a to ih ipak stavlja u ulogu glavnog favorita, ali bez da dovedu pravog napadača mogli bi bit u problemu. U tom slučaju mi bi smo bili prvi favoriti, s Lukakuom smo najkompletnija ekipa. Ali i United i Liverpool itekako imaju šanse. Bit će zanimljiva sezona...

Stvarno je teško u ovom trenutku prognozirati. Niko nije obavio prelazni rok kako treba i nemam pojma hoće li ga uopšte obaviti. Ali ako bih u ovom trenutku morao izbaciti neki poredak, to bi izgledalo ovako:

1. Manchester City
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Manchester United

5. Leicester City
6. Tottenham Hotspur
7. Arsenal
8. Everton
9. West Ham United
10. Wolverhampton Wanderers
11. Aston Villa
12. Leeds United
13. Brighton & Hove Albion

14. Southampton
15. Burnley
16. Watford
17. Crystal Palace
18. Norwich City
19. Newcastle United
20. Brentford

Razmaci su stavljeni sa razlogom. Mislim da će biti male razlike i na vrhu i na dnu. Newcastle izbacim svake godine, ali nikako da se ostvari prognoza.

1. Manchester City
2. Chelsea
3. Manchester United
4. Leicester City

5. Liverpool
6. Tottenham Hotspur
7. Arsenal
8. Aston Villa
9. West Ham United
10. Norwich City
11. Everton
12. Leeds United
13. Southampton

14. Wolverhampton Wanderers
15. Brentford
16. Brighton & Hove Albion
17. Crystal Palace
18. Burnley
19. Newcastle United
20. Watford

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.