13. juni 2021.5 god. comment_316719 novi trener u vulvsima, Santo izgleda preuzima Everton, ne znam šta da kažem na to, dugo vremena, još od Mojesa koga lično ne volim....od njega još nisu kliknuli sa trenerom a dosta su para uložili Prijavi
13. juni 2021.5 god. comment_316722 Bili su dobri i sa Martinezom, a sve nakon toga je jako loše. Ne znaju kupiti igrača, troše po 30 miliona na igrače kao što su Iwobi. Prijavi
14. juni 2021.5 god. comment_316726 Po meni klubovi kao što su Everton ili West Ham, tj. svi ovi srednji klubovi najviše i unište transfer market kad za te navikane ojebine pljunu brdo para Prijavi
14. juni 2021.5 god. comment_316727 Po meni klubovi kao što su Everton ili West Ham, tj. svi ovi srednji klubovi najviše i unište transfer market kad za te navikane ojebine pljunu brdo para Ja mislim da je najveci problem ovih osrednjih engleskih klubova los odabir trenera. Toliko ima dobrih trenera po Njemackoj i Spaniji pa cak i Francuskoj, oni i dalje dovode ojebine ili vremenom pregazene trenere. Niko ne gleda siru sliku, bolje platiti par miliona vise na platu nekom vrhunskom treneru nego preplatiti tamo neke Longstafe, Iwobije i slicne ojebine. Najbolji primjer su vam Leeds i Bielsa. Prijavi
14. juni 2021.5 god. comment_316728 Problem tih osrednjih klubova premiershipa je šta imaju više para nego reputacije, i onda u želji da te pare ulaže u napredak preplaćuju poluigrače jer ne mogu dovest stvarne klase. Prijavi
14. juni 2021.5 god. comment_316729 Ja mislim da je najveci problem ovih osrednjih engleskih klubova los odabir trenera. Toliko ima dobrih trenera po Njemackoj i Spaniji pa cak i Francuskoj, oni i dalje dovode ojebine ili vremenom pregazene trenere. Niko ne gleda siru sliku, bolje platiti par miliona vise na platu nekom vrhunskom treneru nego preplatiti tamo neke Longstafe, Iwobije i slicne ojebine. Najbolji primjer su vam Leeds i Bielsa. Lids je dobro vodjen klub na svim nivoima. Vlasnik je dao intervju pred početak sezone, u kome je između ostalog rekao da treba biti realan sa očekivanjima, te da je cilj za ovu sezonu bio opstanak u PL, a da posle dve sezone u najjačoj ligi mogu da ozbiljno razmišljaju o gornjem delu tabele i Evropi. Prijavi
14. juni 2021.5 god. comment_316730 Nekad odaberu dobrog trenera, ali se tu nešto ne posloži. Npr. Pellegrini u West Hamu. Problem tih osrednjih klubova premiershipa je šta imaju više para nego reputacije, i onda u želji da te pare ulaže u napredak preplaćuju poluigrače jer ne mogu dovest stvarne klase. Slažem se sa ovim. Samo pogledajmo timove u Španiji koji su u rangu Evertona i sličnih. Kod njih nema kupovina od 40 miliona, nego izmišljaju neke igrače, dovode ih za nikakve pare i prodaju ih upravo za 30-40. Prijavi
15. juni 2021.5 god. comment_316742 Dovedu te prenapuhane ojebine iz velikih klubova, ispodprosječne igrače koji su bili precjenjeni i nahvaljeni samo sto su odigrali par utakmica u velikome klubu. Pored toga ništa pokazali nisu i svi znaju da su ojebinatori. Tako se stalno zajebu rijetko ko da dobije nešto kao slučaj Lingaard ili Wilock Nova lopta za sledeću sezonu Prijavi
15. juni 2021.5 god. comment_316746 Moguće da se zasnjih nekoliko utakmica prošle sezone igralo sa njom. Prijavi
21. juni 2021.5 god. comment_316877 https://twitter.com/premierleague/status/1407033592476209157?s=19 4 nove sudije, 1 iz Australijske prve lige došao, ostala trojica iz Čempionšipa. Prijavi
21. juni 2021.5 god. comment_316880 Sudio je i Australac prošle sezone u Championshipu. Valjda bude normalnije suđenje sljedeće sezone, teško da može gore. Prijavi
24. juni 2021.5 god. comment_316941 Da li to znači da ovi stari konji napokon idu u penziju ? Prijavi
24. juni 2021.5 god. comment_316948 Onaj španac sto je sinoc sudio portugal - francuska, odlican sudac. Kad bi ga bilo kako namamiti u Premiership Prijavi
25. juni 2021.5 god. comment_316991 City i grealish opasno se spominju. Grilis i kejna ak dovedu bog te nejebo vise Prijavi
30. juni 2021.5 god. comment_317073 https://twitter.com/AlasdairGold/status/1410175057075265540?s=20 https://twitter.com/SkySportsNews/status/1410240523470786560?s=20 Prijavi
30. juni 2021.5 god. comment_317079 Nemoguce da Everton nije mogao boljeg trenera naci. Koji idioti. Šta će Skauzeri reći na Rafin odlazak u Everton. Prijavi
30. juni 2021.5 god. comment_317087 Mislim cak da je Everton bolje prosao nego Totenhem. Meni je Nuno bas prosjecan trener, igra toliko defanzivan fudbal da je to i za Murinjove standarde previse. Prijavi
30. juni 2021.5 god. comment_317099 Glavna karakteristika Nunovog (ili kako se već mijenja kroz padeže) Wolverhamptona je bila ta da se dignu u drugom poluvremenu. Glavna karakteristika Mourinhovog Tottenhama je bila ta da padnu u drugom poluvremenu. Iz te perspektive je određena promjena, a što se tiče fudbala teško da će biti velika razlika. Obojica igraju na kontre. Treba vidjeti ko će mu ostati od igrača. Kane ide, Bale ide. Son će vjerovatno ostati jer ne znam ko ga može i želi kupiti. Everton je igrao ultra dosadno sa Ancelottijem (izuzev prvih par utakmica) i Benitez bi mogao biti nasljednik te ideologije. Prijavi
20. juli 2021.5 god. comment_317378 Od naredne sezone Arena prenosi Premijer Ligu. Vest godine za mene :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.