Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Po meni klubovi kao što su Everton ili West Ham, tj. svi ovi srednji klubovi najviše i unište transfer market kad za te navikane ojebine pljunu brdo para

Ja mislim da je najveci problem ovih osrednjih engleskih klubova los odabir trenera. Toliko ima dobrih trenera po Njemackoj i Spaniji pa cak i Francuskoj, oni i dalje dovode ojebine ili vremenom pregazene trenere. Niko ne gleda siru sliku, bolje platiti par miliona vise na platu nekom vrhunskom treneru nego preplatiti tamo neke Longstafe, Iwobije i slicne ojebine.

Najbolji primjer su vam Leeds i Bielsa. 

Problem tih osrednjih klubova premiershipa je šta imaju više para nego reputacije, i onda u želji da te pare ulaže u napredak preplaćuju poluigrače jer ne mogu dovest stvarne klase.

Ja mislim da je najveci problem ovih osrednjih engleskih klubova los odabir trenera. Toliko ima dobrih trenera po Njemackoj i Spaniji pa cak i Francuskoj, oni i dalje dovode ojebine ili vremenom pregazene trenere. Niko ne gleda siru sliku, bolje platiti par miliona vise na platu nekom vrhunskom treneru nego preplatiti tamo neke Longstafe, Iwobije i slicne ojebine.

Najbolji primjer su vam Leeds i Bielsa.

Lids je dobro vodjen klub na svim nivoima.
Vlasnik je dao intervju pred početak sezone, u kome je između ostalog rekao da treba biti realan sa očekivanjima, te da je cilj za ovu sezonu bio opstanak u PL, a da posle dve sezone u najjačoj ligi mogu da ozbiljno razmišljaju o gornjem delu tabele i Evropi.

Nekad odaberu dobrog trenera, ali se tu nešto ne posloži. Npr. Pellegrini u West Hamu.

Problem tih osrednjih klubova premiershipa je šta imaju više para nego reputacije, i onda u želji da te pare ulaže u napredak preplaćuju poluigrače jer ne mogu dovest stvarne klase.

Slažem se sa ovim. Samo pogledajmo timove u Španiji koji su u rangu Evertona i sličnih. Kod njih nema kupovina od 40 miliona, nego izmišljaju neke igrače, dovode ih za nikakve pare i prodaju ih upravo za 30-40.

Dovedu te prenapuhane ojebine iz velikih klubova, ispodprosječne igrače koji su bili precjenjeni i nahvaljeni samo sto su odigrali par utakmica u velikome klubu. Pored toga ništa pokazali nisu i svi znaju da su ojebinatori. Tako se stalno zajebu rijetko ko da dobije nešto kao slučaj Lingaard ili Wilock

nike-2021-22-ball%2B%25284%2529.jpg

Nova lopta za sledeću sezonu

https://twitter.com/premierleague/status/1407033592476209157?s=19

4 nove sudije, 1 iz Australijske prve lige došao, ostala trojica iz Čempionšipa.
Mislim cak da je Everton bolje prosao nego Totenhem. Meni je Nuno bas prosjecan trener, igra toliko defanzivan fudbal da je to i za Murinjove standarde previse.

Glavna karakteristika Nunovog (ili kako se već mijenja kroz padeže) Wolverhamptona je bila ta da se dignu u drugom poluvremenu. Glavna karakteristika Mourinhovog Tottenhama je bila ta da padnu u drugom poluvremenu. Iz te perspektive je određena promjena, a što se tiče fudbala teško da će biti velika razlika. Obojica igraju na kontre. Treba vidjeti ko će mu ostati od igrača. Kane ide, Bale ide. Son će vjerovatno ostati jer ne znam ko ga može i želi kupiti.

Everton je igrao ultra dosadno sa Ancelottijem (izuzev prvih par utakmica) i Benitez bi mogao biti nasljednik te ideologije.

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.