Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Osvajalo se i sa Mikelom, tako da može i sa ovima iz Uniteda. (za ovo mi slijedi ban)

Arteta poslije utakmice rekao da su kontrolisali igru. Pa ja se ne sjećam kad je zadnji put neko ovako jadno izgledao na bilo kojoj utakmici.

Ko je kontrolisao igru ? Ne misli valjda na Arsenal

Mada koliko su puta sa centra krenuli može se reći da su imali kontrolu nekih 15ak minuta

Ovaj Nuno Espirito Santos je defanzivniji trener od Mourinha i Simeonea zajedno. Ljudi u 3 kola dali 3 gola i imaju 9 bodova, gol razlika 3 : 0.
Protiv Citya bili u podredjenom polozaju, protiv Wolwsa imali tri puta manje suteva i nekako izvukli pobjedu. Protiv Watforda dali go iz prekida, uopste nije bio sut nego centarsut... ne mogu da vjerujem koji sretnici, fuuj.
Ma oni retardi iz Wolvesa su sami sebe pobjedili, trebaju 20 šansi da bi dali gol, ko god je pogledao više od 50 utakmica u životu znao da je da će na kraju izgubiti posle svih propuštenih prilika..

United iscupao pobjedu protiv Wolvesa, jos jednom se pokazalo da je Ole kurac od trenera ali na suhi kvalitet uzese 3 boda.

nazalost tako ce ove sezone sigurno uzeto jos vise bodova nego prosle sezone na taj fazon

Bice tesko u borbi za titulu, mislim da nema sanse da ce se ni jedna ekipa odlijepiti kao proslih sezona, titulu ce neko uzeti sa plus 2 ili 3 boda.

Mislim da je ovo ubjedljivo najjača liga sad po svim parametrima, Primeru su prije držali Real, Barsa i Atletico ali sada je premiership ubjedljivo iznad svih. Sva velika pojačanja i dešavanja se dešavaju tu ( i u PSGu :D )

Ma baš zato je i bio plan ta Super Liga, pogledaj sta se dešava baš sa tim klubovima koji su najviše bili za osnivanje Super Lige, propast živa. Znali su šta ih čeka ako ideja o Super Ligi ne prođe..
Neobično miran taj zadnji dan prelaznog roka u Premiershipu, biće da su uglavnom svi obavili ranije ono što su planirali. Prelazni rok Citya je mislim više obilježio nedolazak Kanea nego dolazak Grelisha, najviše iz razloga što mislim da su već vidjeli Kane u dresu Citya. United je dovodio samo kvalitet, Varane, Sancho i Ronaldo, respektabilna imena svakako, nekako mi je Sancho tu sumnjiv, ovo što je do sad odigrao kao da ga gazi tempo, sve je nekako sporo, mekano, mozda mu samo treba minuta. Mislim da su napravili najveću grešku što nisu pojačali sredinu terena, tako da mislim da im je uz trenera to najslabija tačka. Liverpool nastavlja starim snagama, da li će doći do zasićenja, vidjet cemo. Arsenal, nemam komentar, srozali su se maksimalno, natrpavanje rostera nekim polovnjacima ništa drugo. Tottenham nekako nedefinisano, htjeli ovog htjeli onog, na kraju nista specijalno, Kane i Son su opet igrači od kojih ce se očekivati da nose ekipu.

Od ostalih izdvojio bi Leicester i West Ham, i jedni i drugi su napravili najveći uspjeh činjenicom da su sačuvali kostur ekipe, Leicester doveo Patsona Daku, Soumarea, Bertranda, Vestergaarda i Lookmana, sve linije ekipe pojačane. West Ham takođe formirao zanimljivu ekipu.

Mislim da je baš suprotno, nije se Arsenal natrpao polovnjacima već djecom, njima treba polovnjaka, a i novi trener.

City - imali su jedan jedini cilj i nisu ga ispunili, Grealish im nije prijeko potreban, imaju oni i previše igrača na tim mjestima

Liverpool - najveće im je pojačanje što su ponovo svi na okupu, došao Konate da zauzme Lovrenovo mjesto sa godinu dana zakašnjenja. Elliott je tu da zamijeni Shaqirija.

United - kupovali malo, ali kvalitetno. Pojačavali prvu postavu i širili rotaciju istovremeno. Nisu kupili samo zadnjeg veznog, ali ne bih ponovo o tome.

Arsenal - demonstracija kako baciti 150 miliona ili koliko su već dali. Mi imamo bolje igrače na posudbama nego što su oni doveli.

Tottenham - doveli igrača na 3 najproblematičnije pozicije, ništa specijalno, glavno je da su zadržali Kanea i Sona

Everton - iznenadio me manjak ulaganja sa njihove strane. Sa Grayom i Townsendom neće napraviti iskorak

Leicester - sjajno kao i uvijek

West Ham - idu stopama Leicestera, pojačali se svuda pomalo i nisu nikog preplatili

Villa - pare od Grealisha uložili u pojačanja u napadačkom dijelu, mislim da su dobro to uradili

Mislim da je baš suprotno, nije se Arsenal natrpao polovnjacima već djecom, njima treba polovnjaka, a i novi trener.

Pa čitav tim su im polovnjaci, kakva djeca ? Smith Rowe i Saka od njihovih klinaca te Balogun i Lokonga od novih koji su u rotaciji...

Njihov problem je sajam prosječnih igrača i polovnjaka, dovode pojačanja koja im uopšte ne popravljaju tim ali odlično samo neka tako nastave...

Liverpool se mogao još pojačati, tj. svakako da su trebali još malo uložiti, lijepo su počeli, Konate je solidno pojačanje, mali Elliot je odličan na terenu i lijepo je što će imati minuta.

Leicester je odradio odličan posao, zadržali su sve, najbitnije Tielemansa, sad pokušavaju lagano naći zamijenu za Vardy-a koji i dalje trpa...

WHU jako dobar prelazni rok, samo da su pokupili nekog napadača i to bi bilo to....

Villa isto jako dobro uložene pare od Grealisha, potrošili su na dobra pojačanja, realno bolja imena teško da su mogli dovesti...

United i Chelsea odličan posao, nama je samo falio taj Kounde ali dobro, španci su cigani pa me to ne iznenađuje...

Marcos Alonso - Chelsea - LV
Michail Antonio - West Ham - ST
Said Benrahma - West Ham - LF
Eric Dier - Tottenham - ZDM
Demarai Gray - FC Everton - LM
Mason Greenwood - Man United - RM

Alonso usao u izbor za igraca mjeseca

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.