Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Siti kao hladan špricer, bez neke euforije, Griliš će verovatno lepo da im legne, sad kako će sa minutima svi ti vezni da se uklope, pojma nemam 

a imali su više prilike od Totenhema, Loris zaplivao, promašio loptu, mnogo su sreće tu imali, čekam samo da izadje neki tekst i da se vidi šta se zapravo krije iza tog odsustva Kejna

WH i Njukasl odigrali dobru utakmicu na otvaranju, onaj Antonio, jebem li ga, kraljina od igrača :D

Insallah Arsenal ove godine ima da se bori za opstanak. Ne vidim zasto trpe Artetu ovoliko i zasto jos uvijek nije dobio otkaz.

Danas počinje drugo kolo, sa obziorm na to da smo prošle sezone imali i one predikcije i bilo je zanimljivo predlažem da i sad uradimo nešto slično dok nije kasno. Ionako je vikend i svi drkate kurčeve

1. Chelsea (ako City ne uzme Kanea)
2. City

3. Liverpool

4. United

5. Leicester

6. Tottenham

7.  Arsenal

8. West Ham

9. Villa

10. Everton

11. Leeds

12. Newcastle

13. Wolwes

14. Brighton

15. Watford

16. Norwich

17. Burnley

18. Southampton

19. Brentford

20. Palace

Bitka u donjem dijelu tabele će biti baš jebena

Ovaj Nuno Espirito Santo je toliko defanzivan trener da bi mu Simeone i Murinjo pozavidili. Iako je Totenhem i danas pobjedio, nece se oni usreciti sa njim kao trenerom. 

Jbte pa nisam znao da je Arsenal potrosio najvise ovaj prelazni rok u Engleskoj. Stvarno ljudi su u kanalu, njihova sreca pa za razliku od recimo Milana imaju novca jer su u Engleskoj, inace bi otisli u prosjek ako vec nisu.

Al najjači su mi što misle da bi Conte kod njih došao, lik odbio Tottenham instant jer zna u kakvim su govnima. A arsenal u duplo većim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.