24. maj 2021.5 god. comment_315567 1. City= 2. Chelsea (-2) 3. Lpool = 4. Man Utd (+2) 5. Tottenham (-2) 6. Arsenal (-2) 7. Leicester (+2) 8. Wolwes (-5) 9. Everton (-1) 10. Newcastle (-2) 11. Leeds (+2) 12. West Ham (+6) 13. Southampton (-2) 14. Sheffield (-6) 15. Brighton (-1) 16. Burnley (-1) 17. Crystal Palace (+3) 18. A. Villa (+7) 19. WBA = 20. Fulham (+2) Pa dobar na kraju, tri tačna pogođena. Samo ne znam koji mi kurac bi da stavim Villu u Championship, valjda je to bilo prije transfera... Jebote, Wolwes, West Ham, Sheffield i Villa jedino što sam fulio malo više, ovo ostalo sve u mjesto dva Evo ga, što objektivnije moguće, naravno da ima još igrača koji zaslužuju svoje mjesto ovde ali neka bude to to. Kriteriji su mi bili, njihov individualni performans, plasman ekipe. Te naravno koliko im je tim jak te koliko su se oni dobro pokazali u istom. https://www.skysports.com/football/news/11095/12257269/pick-your-premier-league-team-of-the-year-who-makes-your-xi-from-the-2020-21-season Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315572 Treba neki veznjak koji nije klasičan AMF. Gundogan, možda Kante, možda obojica. Ali ovo su oni svi u napad timovi. BBC je sastavio nešto sa Rudigerom i Cavanijem. Nisam se trudio da zapamtim ostalo. EDIT: Nisam skont'o da si ovo ti pravio, mislio sam da je Sky objavio Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315664 Nemre de bruyne prije gundogana nikako ove sezone Gdje je bio Gundogan do Nove godine ? Je li uopšte igrao fudbal ?Sviđa mi se i Irfanov sastav samo jebi ga ne može drugoplasirani i ekipa sa sredine tabele imati više igrača u prvih 11 sezone od prvaka :D Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315669 Imao je koronu, negdje u decembru je ušao u formu i bio istovremeno zamjena za Silvu, De Bfuynea i Aguera. Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315672 Gdje je bio Gundogan do Nove godine ? Je li uopšte igrao fudbal ?Sviđa mi se i Irfanov sastav samo jebi ga ne može drugoplasirani i ekipa sa sredine tabele imati više igrača u prvih 11 sezone od prvaka :Dpa odigro brat isto minuta u PL kao i de bruyne a vidim de bruyne ti u timu sezone. Pa gundogan je donio titulu gradjanima. Kad su svi bili povrijedjeni on je bio ta prevaga na svakoj utakmici. Postap standardan strijelac a cojk centralni vezni. Mislim ne moras se složit al eto ksd izadje TOTS jebi me ak me bude gunde i to potpuno zasluzeno Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315680 pa odigro brat isto minuta u PL kao i de bruyne a vidim de bruyne ti u timu sezone. Pa gundogan je donio titulu gradjanima. Kad su svi bili povrijedjeni on je bio ta prevaga na svakoj utakmici. Postap standardan strijelac a cojk centralni vezni. Mislim ne moras se složit al eto ksd izadje TOTS jebi me ak me bude gunde i to potpuno zasluzeno Biće Gundo u TOTS ali u rezervama :D Odlična sezona iza njega to stoji. Mada meni lično KDB pa svi ostali veznjaci Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315694 Gdje je bio Gundogan do Nove godine ? Je li uopšte igrao fudbal ? Sviđa mi se i Irfanov sastav samo jebi ga ne može drugoplasirani i ekipa sa sredine tabele imati više igrača u prvih 11 sezone od prvaka :D Moze, jednostavno City je koristio vise igraca, i nisu ovisili o jednim te istim igracima. Jedino eto Dias sto je obavezan im bio. Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315704 Al sto ward prowse Bukvalno jedan od najpodcjenjenih igrača lige, baš nekako kao da nije lik simpatičan nikome. Sjajan je veznjak, ne bi se bunio kad bi i kod nas došao i mislim da nije mid table standard da ima kvaliteta i za bolje ekipe Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315711 Bukvalno jedan od najpodcjenjenih igrača lige, baš nekako kao da nije lik simpatičan nikome. Sjajan je veznjak, ne bi se bunio kad bi i kod nas došao i mislim da nije mid table standard da ima kvaliteta i za bolje ekipema dobar veznjak al sad da kazem da je nesto wow odigrao da bude u timu sezone ne bih rekao. Zabio mozda najvise slobodnjaka ove sezone al to je to od ove sezone Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315731 Al sto ward prowse Odlican ove sezone bio. Sam je donosio pobjede. Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316412 PFA PREMIER LEAGUE TEAM OF THE YEAR Ederson (Manchester City); Joao Cancelo (Manchester City), John Stones (Manchester City), Ruben Dias (Manchester City), Luke Shaw (Manchester United); Kevin De Bruyne (Manchester City), Ilkay Gundogan (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United); Harry Kane (Tottenham Hotspur), Heung-Min Son (Tottenham Hotspur), Mo Salah (Liverpool). Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316432 Ma nagurali pun kurac igrača Citya kao da su ultra dominaciju imali, bezveze baš Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316436 Za Diasa hajde nek je i uredu, al jebeni Foden da bude mladi igrac pored zivog Mounta je sramota. Kako je nahajpovan, nestvarno. Prijavi
6. juni 2021.5 god. comment_316452 Za Diasa hajde nek je i uredu, al jebeni Foden da bude mladi igrac pored zivog Mounta je sramota. Kako je nahajpovan, nestvarno. Klasika, većina onih pundita i kuraca nasvršavali na njega u zadnja dva mjeseca, asistira lik oni svršavaju kao da je prime Messi Prijavi
9. juni 2021.5 god. comment_316515 PFA PREMIER LEAGUE TEAM OF THE YEAR Ederson (Manchester City); Joao Cancelo (Manchester City), John Stones (Manchester City), Ruben Dias (Manchester City), Luke Shaw (Manchester United); Kevin De Bruyne (Manchester City), Ilkay Gundogan (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United); Harry Kane (Tottenham Hotspur), Heung-Min Son (Tottenham Hotspur), Mo Salah (Liverpool). Ima smisla sve osim Edersona Igrac sezone Dias Mladi igrac sezone Foden Dias također bio u konkurenciji za najboljeg mladog igrača, a nije izabran. Kako? Ja bih Kaneu dao za igrača godine. Prijavi
9. juni 2021.5 god. comment_316532 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1402712905762717696?s=20 Prijavi
12. juni 2021.5 god. comment_316685 Paratici novi sportski direktor kod tottenhama. Prije je bio kos juventusa haman Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.