Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

1. City=
2. Chelsea (-2)
3. Lpool =
4. Man Utd (+2)
5. Tottenham (-2)
6. Arsenal (-2)
7. Leicester (+2)
8. Wolwes  (-5)
9. Everton (-1)
10. Newcastle (-2)
11. Leeds (+2)
12. West Ham (+6)
13. Southampton (-2)
14. Sheffield (-6)
15. Brighton (-1)
16. Burnley (-1)
17. Crystal Palace (+3)
18. A. Villa (+7)
19. WBA =
20. Fulham (+2)

Pa dobar na kraju, tri tačna pogođena. Samo ne znam koji mi kurac bi da stavim Villu u Championship, valjda je to bilo prije transfera...

Jebote, Wolwes, West Ham, Sheffield i Villa jedino što sam fulio malo više, ovo ostalo sve u mjesto dva

JgMy2ip.png

Evo ga, što objektivnije moguće, naravno da ima još igrača koji zaslužuju svoje mjesto ovde ali neka bude to to. Kriteriji su mi bili, njihov individualni performans, plasman ekipe. Te naravno koliko im je tim jak te koliko su se oni dobro pokazali u istom.

https://www.skysports.com/football/news/11095/12257269/pick-your-premier-league-team-of-the-year-who-makes-your-xi-from-the-2020-21-season

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Gdje je bio Gundogan do Nove godine ? Je li uopšte igrao fudbal ?Sviđa mi se i Irfanov sastav samo jebi ga ne može drugoplasirani i ekipa sa sredine tabele imati više igrača u prvih 11 sezone od prvaka :D

pa odigro brat isto minuta u PL kao i de bruyne a vidim de bruyne ti u timu sezone.

Pa gundogan je donio titulu gradjanima. Kad su svi bili povrijedjeni on je bio ta prevaga na svakoj utakmici. Postap standardan strijelac a cojk centralni vezni.

Mislim ne moras se složit al eto ksd izadje TOTS jebi me ak me bude gunde i to potpuno zasluzeno

pa odigro brat isto minuta u PL kao i de bruyne a vidim de bruyne ti u timu sezone.

Pa gundogan je donio titulu gradjanima. Kad su svi bili povrijedjeni on je bio ta prevaga na svakoj utakmici. Postap standardan strijelac a cojk centralni vezni.

Mislim ne moras se složit al eto ksd izadje TOTS jebi me ak me bude gunde i to potpuno zasluzeno

Biće Gundo u TOTS ali u rezervama :D

Odlična sezona iza njega to stoji. Mada meni lično KDB pa svi ostali veznjaci

Gdje je bio Gundogan do Nove godine ? Je li uopšte igrao fudbal ?

Sviđa mi se i Irfanov sastav samo jebi ga ne može drugoplasirani i ekipa sa sredine tabele imati više igrača u prvih 11 sezone od prvaka :D

Moze, jednostavno City je koristio vise igraca, i nisu ovisili o jednim te istim igracima. Jedino eto Dias sto je obavezan im bio.

Bukvalno jedan od najpodcjenjenih igrača lige, baš nekako kao da nije lik simpatičan nikome. Sjajan je veznjak, ne bi se bunio kad bi i kod nas došao i mislim da nije mid table standard da ima kvaliteta i za bolje ekipe

ma dobar veznjak al sad da kazem da je nesto wow odigrao da bude u timu sezone ne bih rekao. Zabio mozda najvise slobodnjaka ove sezone al to je to od ove sezone
  • 2 sedmice kasnije...
PFA PREMIER LEAGUE TEAM OF THE YEAR

Ederson (Manchester City); Joao Cancelo (Manchester City), John Stones (Manchester City), Ruben Dias (Manchester City), Luke Shaw (Manchester United); Kevin De Bruyne (Manchester City), Ilkay Gundogan (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United); Harry Kane (Tottenham Hotspur), Heung-Min Son (Tottenham Hotspur), Mo Salah (Liverpool).

PFA PREMIER LEAGUE TEAM OF THE YEAR

Ederson (Manchester City); Joao Cancelo (Manchester City), John Stones (Manchester City), Ruben Dias (Manchester City), Luke Shaw (Manchester United); Kevin De Bruyne (Manchester City), Ilkay Gundogan (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United); Harry Kane (Tottenham Hotspur), Heung-Min Son (Tottenham Hotspur), Mo Salah (Liverpool).

Ima smisla sve osim Edersona

Igrac sezone Dias
Mladi igrac sezone Foden

Dias također bio u konkurenciji za najboljeg mladog igrača, a nije izabran. Kako? Ja bih Kaneu dao za igrača godine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.