Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Kakav je kurac od ekipe ovaj Tottenham, otpuste menadžera 7 dana pred finale kupa, ekipa koja u zadnjih 20 godina ima 1 trofej :D

Otpuste lika koji ima more titula, koji kakav god da je zna kako igrati u finalima i zna kako dobiti Pepa... Na njegovom mjestu u finalu će biti momak od 29 godina :D

Smijeh od ekipe i oni hoće u neku super ligu kurčevu...

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ma daj bolan Adi, 5 bodova je iza mjesta u top 4 i bili bi tu da nisu baksuzi. Realno milion puta su ispušili prednost, jebi ga dešava se.

Pogledaš im rooster, nisu ni blizu Mančestera, Liverpoola, nas pa čak i Leicestera... Levy smećar kao i obično, on bi pare i rezultate ali sa što manje ulaganja... Iako su nam rivali pod Pochom su imali solidnih igara i izdanja, prije toga još za vrijeme Redknappa možeš reći da su bili gotivna ekipica... Međutim smećarska uprava i kod njih, nadam se da im odlaze Son i Kane te da idu lagano na sredinu tablice sa Arsenalom

Liga je otvorila Hall of Fame, prvi su ušli Henry i Shearer. Svake godine će ih po 6 ulaziti. Među nominovanima za ovu godinu su (između ostalih) Terry, Lampard, A. Cole i Drogba. Ne znam zašto Cech nije među nominovanim, ali prije ili kasnije će svi oni završiti tamo.

To be eligible for the Premier League Hall of Fame this year, players must have been retired as of 1 August 2020

Mi smo ga prijavili nedavno u slučaju nužde ako se dobro sjećam.

Hajde, lijepo što su to uradili. Ali šta mi nije jasno, kada je izasla ona lista nema Rooneya i Giggsa. Iako su igrali za United obojica lagano ulaze u tu ekipu. Ne znam sada kada je Rooney otišao u penziju ali Giggs je odavno okačio kopačke.

Od naših još kad završe karijeru očekujem Cecha, Ivanovića, Essiena, TORRESA :D

Bilo bi lijepo da ubace i Zolu u ovu ekipu

Giggs nije tu zbog ovog procesa sto se vodi protiv njega (opet neke zene napastvovao) .
Za Rooneya ne znam sta je, zasto ga nema.

Giggsa valjda nisu sad stavili jer je u središtu skandala. Neko silovanje ako sam dobro shvatio, pa dok se malo slegne prašina on će ući. Očekivao sam ga da bude sa Shearerom prvi. Rooney se penzionisao na zimu, Kompany isto prekasno za naći se ovdje. Volio bih što više igrača poput Le Tissiera, Vardya i ovih koji su legende manjih klubova.

Nije ni Lesteru nista laksi raspored :Newcastle
kuci, pa United u gostima (pa FA cup protiv nas na Wembleyu) pa opet protiv nas na Bridgeu i u zadnjem kolu im dolaze Spursi.
West Ham ima mnogo laksi raspored ali imaju i 6 bodova manje od nas (uz utakmicu manje).
Sutra navijam za MUFC da otkine bodove Liverpoolu jer osim tog sutrasnjeg derbija Liverpool nema nesto tezak raspored (redom Soton, WBA, Burnley i Palace)

Postoji ona rečenica da ne postoji lagan i težak raspored, ali kako se razvija sezona čini mi se da će postojati. Već je izvjesno ko će ispasti, a ko neće, ko će u Europu, a ko neće, tako da malo klubova ima za šta da se bori. Ako Liverpool i West Ham sutra kiksaju, onda bi borba za Europu mogla da ostane samo na borbi za LE, jer bismo se mi i Leicester dosta odvojili.

Dobra stvar je sto je Aston Vila nocas otkinula sve bodove Evertonu obzirom da iduce kolo gostuju Vest Hemu koji ce im ujedno zakljuciti 34. utakmicu. S toga navijati za Everton u tom okrsaju i sutra za Junajted, u tom slucaju sve ostaje u rukama odnosno nogama nasih igraca. Iduce kolo sa Sitijem nam je najvaznija utakmica ove sezone u EPL i nemamo pravo na kiks bez obzira kako se bude odvijala situacija na drugim terenima ostrva. Jedina cinjenica koja nam ide u korist jeste da Siti nema razloga previse juriti, trositi energiju i riskirati povrede za bodove protiv nas jer su evidentno osigurali trofej.

Nikakve navijači plaćaju i drže taj klub, zadnja stvar što treba da urade i smiju da urade je da se okrenu protiv navijača. 

180186181_4029706687123635_3192196167520

Evo Playoff četvorke u Championshipu, ostaje samo da se vidi ko će na koga na kraju. Koga bi ste vi željeli vidjeti u PL. Lično Brentford ili Bournemount. Obje ekipe to zaslužuju ali mislim da bi Bournemounth imao veće šanse da ostane ako se vrate. 

Brentford unazad nekoliko sezona uvijek jako blizu ali uvijek izvise...

Lijep fudbal igraju i oni i Bournemounth, dokurčili su mi Sheffieldi, WBA, Crystal Palace, Burnley itd

Uh, treba se podsetiti, Svonsi sećam se da sam čitao nekakve tekstove, kada su promenili vlasnike, da je to sve otišlo u kurac, ja sad stvarno ne znam da li je ovaj rezultat posledica nekog otrežnjenja ili su to repovi od ranijih radova, nisam pametan za njih.

Brentford je nešto slično kao Brajton koji se baš namučio da udje u premiership, protiv nas su beše dobro odigrali, za njih sam ZA

Bornmut mi je uvek bio gotivan, pogotovo posle ogledanog dokumentarca gde je onaj čikica zaplakao, kako su spasili klub i to, i nadam se da će uspeti da naprave veći stadion, ovo za njih pišem samo iz glave, pošto ne znam ni ko ih sad trenira, niti kakav im je sastav.

Barnsley bi  bio senzacija da klub koji je dosao iz lige1 udje u premiership. Zanimljiva je borba i za opstanak svi klubovi imaju teoretske sanse za opstanak kolo prije kraja, Derby sam sebi odlucuje, on i Sefild direktna borba za opstanak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.