8. decembar 2019.6 god. comment_290702 Pobjeđivao je i Wolverhampton prošle sezone i neprestano gubio bodove od najlosijih ekipa i vidjeli smo kako zavrsava ekipa koja tako igra. Tako ce ti i Manchester zavrsiti, 7. mjesto plafon. Prijavi
13. decembar 2019.6 god. comment_290781 Istovremeno i Gerrard produžio sa Rangersima, nešto imam osjećaj da će ga zamijeniti za par godina, dok još malo zanat ispeće. Prijavi
13. decembar 2019.6 god. comment_290782 Klopp potpisao ugovor sa liverpoolom do 2024 Jos da Guardiola produzi sa Cityem i necemo vidjeti titule jos 5 godina. Prijavi
13. decembar 2019.6 god. comment_290789 Neka, nece oni moci toliko dugo drzati ovakav ritam. Ono sto Liverpool rezultatski ima zadnjih godinu je nenormalno, ukljucujuci i ovo dosad sezone 19/20. Strasan broj bodova.Dovoljan je blagi pad da se neki drugi timovi ukljuce i skinu ih s trona. Mi imamo tu sansu. Ukoliko kvalitetno nadogradimo ekipu bez urusavanja pozitivne atmosfere i zajednistva, onda cemo se boriti za titulu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
13. decembar 2019.6 god. comment_290790 City je već blago pao ove sezone. A i Guardiola teško da će još dugo ostat, pogotovo ako osvoje LP. Liverpool ako osvoji ove sezone (a vjerojatno oče) teško može ponoviti ovakvu sezonu i dogodine. Nakon 30 godina bez titule bit će prepijani od slavlja. A i koliko se sjećam Klopp je i u Dortmundu propao zadnju sezonu. Malo je trenera kao SAF koji mogu ekipu vodit toliko godina i držat je u vrhu. Pitanje je može li to Klopp. Tako da i ja mislim da neće još dugo ovakva dominacija Citya i Liverpoola. Prijavi
13. decembar 2019.6 god. comment_290791 City je već blago pao ove sezone. A i Guardiola teško da će još dugo ostat, pogotovo ako osvoje LP. Liverpool ako osvoji ove sezone (a vjerojatno oče) teško može ponoviti ovakvu sezonu i dogodine. Nakon 30 godina bez titule bit će prepijani od slavlja. A i koliko se sjećam Klopp je i u Dortmundu propao zadnju sezonu. Malo je trenera kao SAF koji mogu ekipu vodit toliko godina i držat je u vrhu. Pitanje je može li to Klopp. Tako da i ja mislim da neće još dugo ovakva dominacija Citya i Liverpoola. I Dortmundu je doslo do zasicenja najboljih igraca, onih koji nisu pobrgli u Bajern, takmicarska i finansijska nemoc u odnosu na Bavarce.. U Liverpulu ima sve. Jak tim, potpunu podrsku Uprave i navijaca, uvek dovoljno love na raspolaganju.. On moze da propadne tamo samo ako ga zadesi ista situacija kao u Nemackoj. Jos ako ove sezone uzmu titulu sve ce biti mnogo jednostavnije, spasce taj visedecenijski pritisak koji vuku sa sobom. Lako moze sa se desi scenario kao sa Realom u Ls. Mucili se da uzmu desetu, posle uzeli tri za redom. Gvardiola s druge strane je ipak ptica selica. Siti mu ispunjava hirove ali ako ne isporuci taj famozni trofej u LS ili ce njemu da dokurci da pokusava ili njima da ga finansiraju. Ne vidim ga u PL dalje od sledece sezone, sta god da napravi. Psg ili Juventus su sledeci. A sto se nas tice... Pa ne mozemo mi jos uvek u isti kos s njima. Za to nam je potreban kontinuitet i psihologija potpuno drugacja od dosadasnje. Pocetak je dobar, bolji nego sto se iko mogao nadati, samo treba tako gurati dalje. Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290792 City i Liverpool će pasti onda kad ostatak lige postane konkurentniji. Isto što sad City pada jer ima jednog prejakog konkurenta i jednog koji se pojavio iznenada. Sami od sebe će nam teško prepustiti bolja mjesta. Realno, to su puno kvalitetniji sastavi od našeg. Istina je da mi imamo talenta da ih stignemo, uz par uspješnih transfera na pravim mjestima. Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290878 Mi zadnje 3 utakmice u ligi izgubili od Evertona, West Hama i Bourmoutha odnosno ekipa koje su 14, 15 i 16 na tabeli. Za ne povjerovati. Prijavi
15. decembar 2019.6 god. comment_290885 Šta mislite kada će Sheffield da padne? Da li u drugom dijelu ove sezone, jer realno igra uvijek istih 11 igraca, ili sindrom druge sezone kad budu malo provaljeni, ili nikad? Prijavi
15. decembar 2019.6 god. comment_290894 Po svim statističkim parametrima je Wolverhampton bio bolji, a koliko vidim u zadnjoj minuti su ih pobijedili. Mourinhova posla.. Prijavi
15. decembar 2019.6 god. comment_290896 Nas ce oderat sljedece kolo, Mourinho ce sam sebe nabrijati, a kamo li igrace. A mi trenutno kakvi smo i ko nas sve dobija, ima da samo skinemo gace, par komada primimo i odemo kuci, a Lamps ce da prica kako se mora brze igrati, al ne konta da to gluoavi pojedinci ne mogu, nemaju mozga za to Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290900 Klasika za nas ja ne pamtim kad smo zadnji put pobijedili jacu ekipu u ligi u gostima, nazalost uobicajna stvar je postala ta da odemo kod jaceg protivnika u goste primimo par komada i vratimo se kuci. Prijavi
22. decembar 2019.6 god. comment_290985 Fun fact:Chelsea je ove sezone uzeo ravno 0 bodova iz situacija kada je gubio. Nismo nijednom izvukli nerijeseno a kamoli preokrenuli utakmicu. Porazavajuca statistika. Prijavi
22. decembar 2019.6 god. comment_290987 I prošle sezone smo imali taj problem. Mislim da nam je jedini preokret bio onaj uz sudijsku pomoć protiv Cardiffa. Da li zato što su nam treneri takvi da nemaju rješenja koja će preokrenuti utakmicu ili ekipa nema karakter, to ne bih znao. Prijavi
22. decembar 2019.6 god. comment_290989 Mislio je na ligu, ipak se tema zove "Premiership (ENG)" Prijavi
24. decembar 2019.6 god. comment_291127 Bili smo i prije tri prvi u ovo vrijeme, ako se ne varam. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291176 Jebo majku gledam ovaj Liverpool, pa kakva ekipa jbte. Jurgen je napravio pravu masinu, osvojio ligu sampiona, osvojit ce i Premiership poslije 30 godina, i sto je najgore za nas navijace Chelsea, udario je temelje ovoj ekipi koju ce tesko iko stici. Kad tome dodas jos i City i njihovu finansijsku moc, kukulele ostalim ekipama. Prijavi
26. decembar 2019.6 god. comment_291199 Dominiraju, nisam ocekivao da ce nastaviti ovako da gaze ali ne znam šta je gore. To što imaju individualno dosta kvalitetnih igrača, što se svi taktički perfektno drže i igraju ili to što imaju prejeben pobjednički mentalitet i želju za pobjedom. Kapa dole i cestitke na tituli Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.