30. decembar 2019.6 god. comment_291377 Igrao je van dijk rukom, ima i drugi ugao. https://www.youtube.com/watch?v=PhY4BTvxryU diskutabilno Prijavi
30. decembar 2019.6 god. comment_291381 Meni nema nista diskutabilno. Dirala ga je u ruku koju je stavio u pm. Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291520 https://www.youtube.com/watch?v=4Dk7eYoj5GI Ima zaista lijepih golova, najvise od Arsenala, ako budete htjeli otvarati radi nasih golova, ne trosite vrijeme, samo su dva naša gola ubačena, Pedrov protiv Totenhama i Hazardov gol protiv Arsenala Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291528 Liverpool se ove godine pisa na cijelu ligu. Taman sam pomislio da Cityeve zadnje 2 sezone tesko da ce ko ponoviti uskoro ali ovakva dominacija jos nije vidjena.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291531 Strašno je koliko su konstantni, od početka prošle sezone jebo te. Dakle od početka prošle sezone 58 utakmica 49 pobjeda 8 remija i 1 poraz ovo je predominantno, ovo je bukvalno nemoguce, najveca dominacija ikad. Ljudi su zadnji ligaški poraz dozivjeli prije tačno godinu dana i to od Man. Citya 2:1 na Etihad, od tada 37 tekmi 5 remija 32 pobjede. Kapa dole Kloppu i ekipi, mislim da je ovo najveća dominacija u Engleskoj ikad. Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291533 Strašno je koliko su konstantni, od početka prošle sezone jebo te. Dakle od početka prošle sezone 58 utakmica 49 pobjeda 8 remija i 1 poraz ovo je predominantno, ovo je bukvalno nemoguce, najveca dominacija ikad. Ljudi su zadnji ligaški poraz dozivjeli prije tačno godinu dana i to od Man. Citya 2:1 na Etihad, od tada 37 tekmi 5 remija 32 pobjede. Kapa dole Kloppu i ekipi, mislim da je ovo najveća dominacija u Engleskoj ikad. Oduzmi im bodove i pobede koje im je direktno doneo VAR u najmanju ruku pristrasnim odlukama i ode dominacija. Svaka im cast na kvalitetu naravno, ali moglo je i bez toga i to ce uvek biti velika mrlja na ovu sezonu. Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291534 Oduzmi im bodove i pobede koje im je direktno doneo VAR u najmanju ruku pristrasnim odlukama i ode dominacija. Svaka im cast na kvalitetu naravno, ali moglo je i bez toga i to ce uvek biti velika mrlja na ovu sezonu. Oni ako nastave ovako ako pogaze ovu sezonu kroz par godina niko se toga nece sjecati, niko to nece ni spomenuti, kako god i da nije tog VARa da ih pogura par puta mislim da bi bili prvi. Ali opet kroz par godina pricace se samo o tome kako su uzeli titulu rutinski te o tome kako ih niko nije mogao dobiti. Sjeti se Manchestera samo, koliko su njima sudije šiljile dakle nikome nisu davani bodovi ko njima prije, ko to sad spomene, niko. Samo se priča o sjajnom Mančesteru za vrijeme SAFa u doba Scholesa, Giggsa, Vidića, Ferdinanda, Ronalda, Rooneya, RVPa, Berbatova itd... Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291535 Oni ako nastave ovako ako pogaze ovu sezonu kroz par godina niko se toga nece sjecati, niko to nece ni spomenuti, kako god i da nije tog VARa da ih pogura par puta mislim da bi bili prvi. Ali opet kroz par godina pricace se samo o tome kako su uzeli titulu rutinski te o tome kako ih niko nije mogao dobiti. Sjeti se Manchestera samo, koliko su njima sudije šiljile dakle nikome nisu davani bodovi ko njima prije, ko to sad spomene, niko. Samo se priča o sjajnom Mančesteru za vrijeme SAFa u doba Scholesa, Giggsa, Vidića, Ferdinanda, Ronalda, Rooneya, RVPa, Berbatova itd... Englezi su stara zlopamtila. Navinaci svih ostalih 19 klubova, mediji koji su blizi rivalima nece to tek tako da puste. Kad se sezona zavrsi ocekuj kompliaciju svih sumnjivih odluka u korist Liverpula. Engleska zuta stampa je najgora. Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291536 VAR je koliko znam tu da ispravlja greške sudija, tako da VAR ne donosi nekim klubovima bodove, nego im vraća ono što bi im sudije svojim previdima oduzele. Mada sam mišljenja da se previše sitničari kada su u pitanju neki offsidei i da bi trebala biti malo veća tolerancija prema napadačima koji su u liniji. Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291537 Ma pustite se VAR-a, bolje diskutovati o fudbalu i taktici. Niko da spomene kako je Klopp zadnje dvije sezone takticki sazrio, nema vise taktike u fazonu samo napadaj i igraj presing, nego konacno zna igrati i na rezultat. Dvije godine su vec najbolja ekipa u Evropi uprkos tome sto nisu uzeli titulu prosle godine ali svejedno, 97 bodova i opet ostali uskraceni :O Covjek je vrhunski trener, njegov rocknroll fudbal ce baciti u proslost “tiki taku†jer je mnogo ucinkovitije i ljepse za gledati a usput donosi i rezultat. I ono sto je najbolje od svega, ima sposobnost da unaprijedi svoje igrace i od prilicno anonimnih i osrednjih igraca napravi WC igrace. Pa bokte mazo Arnold i Robertson su trenutno najbolji bekovi na svijetu, nema im konkurencije, jebeni Henderson izgleda ko Scholes. Da ne pricam o napadu i Salahu, sta od Salaha napravi to je strasno. Da se razumijemo, nije Salah ni u Romi bio los, ali nije bio ni na 50% ovog sto je sad. Krivo mi je jer je takav trener dosao bas u Liverpul, ekipy koju organski ne mogu. Steta, udario im je temelje koji ce ih slusati jos mnogo godina kad on ode, a on tek potpisao novi ugovor. Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291539 Ovakav VAR je prosto neodrziv, Iznenadjen sam koliko engleski navijaci trpe ovo sranje. Tek poneka prituzba na stadionu pokoje pljuvanje na VAR i to je to. Dosta kriminalnih odluka je doneseno, dosta sumnjivih golova ponisteno. Englezi sa ovim VARom su uletili sto se ono kaze kao grlom u jagode. Kao da se nisu uopste pripremali za ovu tehnologiju, a svi su ocekivali da ce ovo Englezi najbolje implementirati. Proslo ili pretproslo kolo ponistise onom iz Aston Vile gol jer mu je valjda peta bila u ofsajdu? Eto ta gore kompilacija golova, koliko ih je samo Arsenal prelijepih golova zabio, mnogo lijepih akcija, mogu se kladiti da bi VAR ponistio vecinu njih jer bi nekim igracima Arsenala bio nos u ofsajdu. Mark Klatenburg je predlozio najbolje rjesenje za VAR, a to je da se koristi kroz Challenge, i da kapiten ima pravo da iskoristi 2-3 puta u utakmici. I da VAR ne koci stalno svaki gol. Dosta penala je bilo dosudjeno jer su u VAR gledali da li je bilo kontakta, a to sto je igrac simulirao to uopste nije bitno. Ja nikako nisam za ovaj VAR, apsolutno nikako. Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291540 Slažem se, nego jeste li vi vidjeli kako je Liverpool odigrao zadnje 3 utakmice. Protivnici su bili redom Leicester, Wolverhampton i Sheffield. Sve najveće iznenađenje sezone, za najvećim iznenađenjem. Pa nisu im šanse napravili. Nijedna od te 3 ekipe. Da li su se svi oni iscrpili u svojim prethodnim kolima protiv Citya, gdje su odigrali puno bolje, pa nisu mogli da im pariraju ili ih je Liverpool pregazio u najosjetljivijem dijelu sezone to ne znam. Imao je i Liverpool svoje utakmica u dalekom Kataru tako da su i oni bili umorni, a dio terena gdje se igrači najviše umaraju (vezni red) je desetkovan povredama i morali su isti igrači igrati skoro sve te utakmice. Nije se osjetilo. Što se tiče Kloppa i taktike. Vladimir Novaković sumnja da se Klopp prestao toliko baviti postavljanjem taktike i da je to u najvećoj mjeri prepustio nekom drugom. Zbog toga je došlo do promjene u posljednje 2 sezone. Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291541 Pa brate znamo svi sve o Klopu i svemu sto je napravio za Liverpul, nema potrebe svaki dan se ponavljati. Njegov fudbal i nacin rada treba da bude uzor svakom treneru, a odnos koji Liverpul kao klub ima prema njemu i podrska koju je dobio uzor svakom klubu na svetu kako se stvari rade na pravi nacin. Ali veruj da su u Liverpulu kraljevi sunovrata. Klop je vratio klub tamo gde je bio nekad, razmazio ih potpuno, jos ako uzme par titula za svog boravka tamo, postace besmrtan. A uopste ne verujem da ce posle njegovog odlaska oni trpeti neuspeh nekome. Bice vec previse gordi. Blize su scenariu sa Hodzsonom, Daglisem i ekipom, bar po mom misljenju. Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291560 Kod VARa je najmanji problem offside odluke. Ili jeste ili nije offside, peta, milimetar, svejedno je. Problem kod VARa su odluke kod penala i takvih slicnih situacija. @adi, pusti se novakovica debila, taj jos misli da je Kante kurcina od igraca. Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291562 @adi, pusti se novakovica debila, taj jos misli da je Kante kurcina od igraca. Ta mu priča potpuno ima smisla. A što se Kante tiče, kaže da ne može sam držati sredinu terena i da u situaciji kada ima još jednog igrača pored sebe je najbolji zadnji vezni na svijetu, a kad je sam da "pliva". Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291564 Ta mu priča potpuno ima smisla. A što se Kante tiče, kaže da ne može sam držati sredinu terena i da u situaciji kada ima još jednog igrača pored sebe je najbolji zadnji vezni na svijetu, a kad je sam da "pliva". mozete li objasniti sad vas dva genijalca sta znaci to plivaAli pazi u situaciji kada ima jos nekog igraca uz sebe je najbolji, pa nece igrati sam majku mu hahahahaha koji bolid, cuj pliva kad je sam Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291569 Da je VAR došao mnogo prije, ne bi mi imali samo jednu titulu prvaka Evrope nego još dvije. Ne bi Ballack morao trčati za sudijom, ne bi nam tek tako mogli poduzeti one penale, ne bi Drogba morao na kraju utakmice frustrirano pred kamerom izgovarati jednu te istu rečenicu" This is fucking disgrace", niti bi nakon toga dobio 6 utakmica zabrane u Ligi Prvaka. Da je bilo VARa, ništa se to nama ne bi desilo jer bi donijeli pehar u London. O toj utakmici će se samo pričati a mi ćemo se uvijek sjećati, samo sjećati i podsjećati na tu nepravdu. Titulu prvaka je ipak odnijela druga ekipa a ne ona koja je trebala. Da je bilo VARa siguran sam da bi bilo drugačije. Tako da sam ja za VAR. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291570 Da je VAR došao mnogo prije, ne bi mi imali samo jednu titulu prvaka Evrope nego još dvije. Ne bi Ballack morao trčati za sudijom, ne bi nam tek tako mogli poduzeti one penale, ne bi Drogba morao na kraju utakmice frustrirano pred kamerom izgovarati jednu te istu rečenicu" This is fucking disgrace", niti bi nakon toga dobio 6 utakmica zabrane u Ligi Prvaka. Da je bilo VARa, ništa se to nama ne bi desilo jer bi donijeli pehar u London. O toj utakmici će se samo pričati a mi ćemo se uvijek sjećati, samo sjećati i podsjećati na tu nepravdu. Titulu prvaka je ipak odnijela druga ekipa a ne ona koja je trebala. Da je bilo VARa siguran sam da bi bilo drugačije. Tako da sam ja za VAR. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Svi smo mi za VAR. Problem je pristrasno i olako donosenje odluka u korist nekih ekipa, Liverpula u ovom slucaju. Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291571 Moze li mi neko objasniti zasto bi se pristrasno donosile odluke u korist Liverpula? Zasto ne jednom Unitedu ili Arsenalu, ili ipak Totenhemu? Ajd ne moram spominjati City i Chelsea jer su to plastika ekipe ... Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291572 Moze li mi neko objasniti zasto bi se pristrasno donosile odluke u korist Liverpula? Zasto ne jednom Unitedu ili Arsenalu, ili ipak Totenhemu? Ajd ne moram spominjati City i Chelsea jer su to plastika ekipe ... Objasni ti meni zasto jesu donosene. Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291574 Da je VAR došao mnogo prije, ne bi mi imali samo jednu titulu prvaka Evrope nego još dvije. Ne bi Ballack morao trčati za sudijom, ne bi nam tek tako mogli poduzeti one penale, ne bi Drogba morao na kraju utakmice frustrirano pred kamerom izgovarati jednu te istu rečenicu" This is fucking disgrace", niti bi nakon toga dobio 6 utakmica zabrane u Ligi Prvaka. Da je bilo VARa, ništa se to nama ne bi desilo jer bi donijeli pehar u London. O toj utakmici će se samo pričati a mi ćemo se uvijek sjećati, samo sjećati i podsjećati na tu nepravdu. Titulu prvaka je ipak odnijela druga ekipa a ne ona koja je trebala. Da je bilo VARa siguran sam da bi bilo drugačije. Tako da sam ja za VAR. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk A otkud znas da bi sa VARom dogurao do finala uopste? Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291579 https://www.google.com/amp/s/www.givemesport.com/1534814-how-the-premier-league-table-would-look-if-var-wasnt-being-used-this-season-gameweek-21%3famp I s VAR-om i bez Liverpool je uvjerljivo prvi. Plus, ako se i krade za njih nema to veze s VAR-om, dapače, zamislite koliko bi se tek kralo bez VAR-a. Plus, to što je suđenje očajno je problem Engleskih sudaca koji su oduvijek bili očajni, ne VAR-a. VAR je tu da pomogne ali i dalje sude ljudi koji su u slučaju Engleske lige debili. Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291585 Prošle godine kad nije bilo VARa, sudija pogriješi - sudija je donio pogrešnu odluku. Sad otkako se VAR uveo odjednom su sudijske procjene dobre, a VAR donosi glupe odluke. Malo se dogovorite, ne mislim samo na ljude sa foruma nego općenito mnoge koji komentarišu. Najviše je odluka VAR donio u korist Southamptona. Jesu li oni privilegovani? Ne. Chelsea nije plastika. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.