3. novembar 2019.6 god. comment_290004 Kad je trebao preci u Leiceser se povezivao sa nama. Strasan stoper, ali trebat ce Unitedu da poslozi odbranu jos. Prijavi
3. novembar 2019.6 god. comment_290006 Težak lom noge Gomeza iz Evertona, ovaj lom bi ga mogao koštati čitave karijere. Prijavi
3. novembar 2019.6 god. comment_290007 Drago mi je sto redatelj prenosa nije nijednom prikazao taj trenutak. (ili mi je stream svaki put zaštekao baš tad) Iznenadio me Son svojim postupkom, ako je zaista bilo iz osvete kako su komentatori govorili. Prijavi
3. novembar 2019.6 god. comment_290009 Drago mi je sto redatelj prenosa nije nijednom prikazao taj trenutak. (ili mi je stream svaki put zaštekao baš tad) Iznenadio me Son svojim postupkom, ako je zaista bilo iz osvete kako su komentatori govorili.Kakve crne osvete, momak briznuo u plac, ne mogu ga utjesiti. Pritome uopste nije bio pogibeljan start, prvo je dobio zuti karton. Son = sportista Prijavi
3. novembar 2019.6 god. comment_290010 Ne vidim cemu uopste prozivke Sona, ispostavilo se da je na kraju Aurier taj koji mu je kumovao, mada je i to sumnjivo, vjerovatno Gomes ruzno stao. A o kakvoj osveti uopste komentatori pricaju? Prijavi
3. novembar 2019.6 god. comment_290011 Par minuta prije toga Gomes udario laktom Sona, nekažnjeno. Prijavi
4. novembar 2019.6 god. comment_290017 Mislim da to nema veze sa logikom. Son je bukvalno normalno startovao, jednostavno se nesto desilo da je lik slomio nogu. Ne bi dzabe Son i Aurier se onoliko sjebavali, jer su bili najblizi. Jebena povreda, ali niko nije kriv. Prijavi
4. novembar 2019.6 god. comment_290022 Oj jesu losi United i Totenhem ove sezone, pa cak i Arsenal. Kod Totenehema je doslo do zasicenja i njima nema pomoci do promjene trenera. Slusati jedan te isti motivacioni govor prije svake utakmice evo vec 5-tu godinu zaredom, imati iste treninge, istu taktiku i pripremu za utakmice, jednostavno ne ide. Obzirom da su to vecinom sve isti igraci 5 godina, rezultat je ovo st trenutno vidimo. Kod Arsenala i United je upravo suprotno, ali kod njihovih trenera fali kvalitete. Za razliku od Poketina koji je vrhunski trener, ova dvojica ne znaju. Realnost je da obje ekipe imaju sasvim dobar sastav za top 6, oni izgledaju kao ekipe ranga Everton. To je do trenera sto posto. Siguran sam da ih preuzme Klopp ili Guardiola primjera radi, vec bi bili u vrhu. Siguran sam u to. Mislim da cemo i mi i Lester na kraju biti u top 4, jednostavno mnogo smo kvalitetniji od njih kada se uzme sve u obzir, pogotovo to mislim na nas jer cemo svakim danom imati sve vise iskustva kada su ovi mladi igraci u pitanju, i ono najvaznije, ubzro nam se vracaju Kante, Rudiger i RLC. To su fakticki skoro pa tri nova pojacanja. Prijavi
4. novembar 2019.6 god. comment_290029 Leicestet bi mogao biti tu negdje, dobri su ali više iz razloga što su ostali katastrofa. Mi imamo sada koliko sam vidio po rasporedu 5-6 utakmica koje bi trebali dobiti, tj kao sve slabije utakmice. Tu trebamo ugrabiti što više bodova Evo da se citiram, ugrabili smo za sada 15/15, vidjet ćemo kako će biti protiv Palacea. Nisam očekivao ovoliko bodova od ovih utakmica, jesam dosta ali ne ovako, fantastično Prijavi
5. novembar 2019.6 god. comment_290056 Son je normalno startovao, samo se tako pogodilo da ne kažem poklopilo, gledao sam uživo i da se nije desilo to što se desilo, nikad ne bih ni rekao da je majstor nastradao On se ustvari sudario sa ovim drugim i tolko, ali tek nakon što je Son uklizao nisam pametan, meni ono nije bilo ni za crveni Prijavi
5. novembar 2019.6 god. comment_290057 Naletio je na Auriera. To sto se desilo jednostavno nesretan slucaj, znalo se desiti u fudbalu tako bizarnih lomova, dok s druge strane bilo i krvolocnih startova pa nije bilo lomljenja nogu. Zao mi Gomesa ili bilo kojeg drugo koga zahvati takva nesreca. Moras biti klicko da ti bude svejedno u ovakvim situacijama. Iz Evertona su javili da ce se Gomes uspjeti oporaviti i vratiti fudbalu. Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290177 Nema u ovoj ekipi "trebali dobiti". Ništa nije sigurno. Treba prvo naći način kako da sačuvamo od mrežu. Kada za to nađemo rješenje onda se možemo nadati i pokojoj pobjedi.I onda zaredamo 6 pobjeda, nitko nije očekivao pa ni ja, a čak nismo ni konsolidirali obranu, iako je to dosta bolje nego što je bilo iza. Bravo ekipi, velika šansa je za top4 gdje nas nitko nije vidio. 70 bodova će biti dosta ove sezone za top 4, na vrlo smo dobrom putu prema tom Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290190 Ja sam siguran u top 4, ne vidim ko bi nam mogao praviti problem, Totenham je trenutno najlosija ekipa u ligi, toliko su bezidejni da me podsjecaju na nas kad nas je vodio Vilas Boas. Arsenal promjenljiv, vece sanse dajem Leicesteru za top 4 nego njima. Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290194 Ako ste se kad pitali, ko je i kad zadao temelje odnosno prva unificirana pravila u modernom fudbalu, mislicete vjerovatno da su to sami Englezi uradili, medjutim, grešite Od 7:02 dobićete više informacija o tome i konačno se može reći koja je najuspjesnija država u regionu u sportu. https://www.youtube.com/watch?v=Kb-gOilz2BY Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290200 Pogledao tri utakmce onog Šefilda i sve su super odigrali. Nijednog igrača tamo ne znam, niti znam kako su igrali lane, niti ko ih trenira ali ljudima svaka čast, ubili Liverpul i šteta što su tu izgubili bodove, protiv Totenhema isto super prikazano. Onaj Medison ima šmeka malo i videćemo koji su njegovi dometi. Mitrović juče dvanaesti gol. Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290202 Ma Sefild je meni otkrovljenje sezone. Mislim da nema nikog ko nije mislio da oni nece ispasti. Nevjerovatno igraju dobro, cak sta vise imaju manje bodova nego sto su ustvari zasluzili. Trener Wilder ocito zna sta radi a trenutno je uveo nesto sto je jedinstveno u fudbalu a to je overloading bekovske pozicije tako sto se stoperi prikljucuju napadu protrcavanjem iza bekova. To mi je nesto toliko fantasticno i vrijedno istrazivanja. Cak i na YT imate o tome i njegovoj taktici. Juce su ubili Tottenhem upravo tim nacinom, pored krila i beka zamisli jos prikljucuje ti se jos jedan igrac na strani i to ni manje ni vise nego stoper... fenomenalno. Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290207 Evo Novaković ponovo naglašava kako je Rašford mladji od Abrahama :trink: mrtvi junajted, kako su imali sreće Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290211 Sto bi dobro bilo da Siti dobije danas Liverpula i zakuha na vrhuSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290213 Evo Novaković ponovo naglašava kako je Rašford mladji od Abrahama :trink: mrtvi junajted, kako su imali sreće Mlađi 29 dana.. Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290216 Koliko je pokraden City, to nisu istine. Sramota da bude ligu i njihove sudije, zajedno sa VARom. Velika sramota citave sezone sto se tice Liverpoola. Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290217 Ne sekiraj se, nadoknadit ce im protiv nas iduce kolo. Prijavi
11. novembar 2019.6 god. comment_290218 Gleda li neko MOTD :hljeb: zaboravio sam kako to izgleda Ovi na SK počeli od ove sezone da izbacuju kratke preglede utakmica ali nije mi to to. Imaju i ono pregled kola ali ne svidja mi se forma, suviše filozofiranja, Novakovića nemam snage da slušam. da mi je da jednom dovedu nekog "stručnog" pa kakav god da je ako me razumete, primera radi Širer komentariše pa i možeš nešto da čuješ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.