4. januar 2020.6 god. comment_291590 Javi mu se pa ga pitaj, meni se stvarno nije dalo. Ne kontam uopste to da jedan igrac sam drzi sredinu terena. Ni jedan covjek to nije mogao, nikad, makar ne u top ligama i takmicenjima. Svaki dobar vezni igrac je uz sebe morao imati jos makar jednog veznjaka koji mora igrati dobro, sto je sasvim logicno. Previse maloumnika radi na tim kanalima Arena Sport, Sport klub... Dakle izvlacenje za LP Chelsea dobija Bayerna TOttenham RBL Neki dugogodisnji gost i poznavalac, trener, kurac moj (vjerovatno mu je najveci uspjeh bio Leotar) Bayern igra odlicno u sjajnoj su formi bla bla bla Pobjedili su Tottenhama koji je kvalitetnija ekipa ko Chelsea Dakle Bayern u tom trenutku 5. Na tabeli sa 6 bodova zaostatka za prvim mjestom i dva boda vise od sestoplasiranog frajburga. Izgubili 3 od zadnjih 6 ligaskih meceva te su jesan ispusili sa 5:0 Tottenham nedugo za tim ispusi kurac Celziju na domacem terenu 0:2 Dakle svi mozak do mozga Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291598 Davno sam se ja raspravljao sa njim na twitteru. Ne mogu tacno da se sjetim sta je pricao, ali pricao je gluposti oko Kantea. Prijavi
4. januar 2020.6 god. comment_291608 Koliko god se ne slagao sa dotičnim po mnogim pitanjima, opet više volim njega slušati nego jednog Gojka Andrijaševića. Na svako pitanje odgovara sa "šta ja znam", a u prenosima mu treba minuta da iznese statistički podatak. Već zaboraviš šta je govorio kad se opet oglasi. Vratimo se na temu. Četvrti smo na tabeli, a pritom samo za 2 naša igrača mogu reći da su odigrali sezonu iznad očekivanja (zasad). To bi bili Abraham i Kovačić. Ostali su ili u skladu sa očekivanjima, ili malo iznad ili malo ispod. Ima podatak da smo već 9 kola 4. na tabeli, a to je najviše zahvaljujući drugim timovima koji nisu u mogućnosti da nas stignu. Mislim da imamo još dosta rezerve, kao i još neke ekipe oko nas, koja može biti dovoljna da ugrabimo 4. mjesto. Mogli bismo biti najgori četvrtoplasirani ikad po broju bodova. Prijavi
7. januar 2020.6 god. comment_291681 Gledam sad United-City u kupu. Slobodnjak na savrsenoj poziciji, udaljenost odlicna, relativno po sredini gola, Rashford puca i lopta ode 5 metara preko gola. Naravno protiv nas u prosloj rundi sutne s 35 metara parabolu ko sto je nikad vise u zivotu nece sutnut. Nekad jednostavno nemas ni srece i to ti je. Isto ovaj Iranac proslo kolo skaricama uvalja gol i sam sebi poslije toga ne vjeruje sta je napravio. Prijavi
7. januar 2020.6 god. comment_291682 Mi bi trebali manje plakati, u prošlom kolu smo dobili bod, a zaslužili čisti poraz. Gledat na sebe i kako da popravimo igru Prijavi
7. januar 2020.6 god. comment_291685 Ma gdje bolan, kaki Brighton 3 cetvrtine tekme nije opuco posteno po golu.. A ni ne bi da im nije Kova poceo poklanjati slobodnjake. To sto nasi ne znaju zavrsiti pricu na utakmici gdje potpuno kontrolisu sve, to je drugi par carapa. Mi gdje smo bas srece imali to je protiv Arsenala. Nismo mogli prici golu dok nam njihov golman nije poklonio sansu. Prijavi
7. januar 2020.6 god. comment_291687 Ma gdje bolan, kaki Brighton 3 cetvrtine tekme nije opuco posteno po golu.. A ni ne bi da im nije Kova poceo poklanjati slobodnjake. To sto nasi ne znaju zavrsiti pricu na utakmici gdje potpuno kontrolisu sve, to je drugi par carapa. Mi gdje smo bas srece imali to je protiv Arsenala. Nismo mogli prici golu dok nam njihov golman nije poklonio sansu. A gol dao Zorzinjo, koji je pukom srecom izbegao crveni karton pre toga. E to je sreca :D Prijavi
8. januar 2020.6 god. comment_291688 Ma kurac moj smo mi sretni ove sezone. Pa ovaj Kepa baksuznih golova sto se naprimao, to nema nigdje. Prijavi
8. januar 2020.6 god. comment_291691 Ma gdje bolan, kaki Brighton 3 cetvrtine tekme nije opuco posteno po golu.. A ni ne bi da im nije Kova poceo poklanjati slobodnjake. To sto nasi ne znaju zavrsiti pricu na utakmici gdje potpuno kontrolisu sve, to je drugi par carapa.Mi gdje smo bas srece imali to je protiv Arsenala. Nismo mogli prici golu dok nam njihov golman nije poklonio sansu. Savršena kontrola sa 0 stvorenih prilika. Oni nam za 20 min napravili 3 zicera. Kepa spasio Prijavi
9. januar 2020.6 god. comment_291723 Oporavit će se za Euro. Kakve će slatke muke biti za Southgatea. Kane koji sigurno ide i pored njega Abraham, Ings koji je u životnoj formi, Rashford kao krilo, Wilson koji uvijek bude na spisku.. Prijavi
9. januar 2020.6 god. comment_291728 Harry Kane out cak do aprila. Nije da mi nije drago. Ne bi bilo prvi put da Spursi tako kazu i onda Kane magicno zaigra nakon dvije sedmice Prijavi
10. januar 2020.6 god. comment_291739 Oporavit će se za Euro. Kakve će slatke muke biti za Southgatea. Kane koji sigurno ide i pored njega Abraham, Ings koji je u životnoj formi, Rashford kao krilo, Wilson koji uvijek bude na spisku.. i Jaime Vardy bolji od svih njih zajedno :D Prijavi
10. januar 2020.6 god. comment_291749 i Jaime Vardy bolji od svih njih zajedno :D Vardi igra losije za reprezentaciju nego za Lester. Dok je sa Kejnom obrnuta stvar. Prijavi
10. januar 2020.6 god. comment_291756 Vardi igra losije za reprezentaciju nego za Lester. Dok je sa Kejnom obrnuta stvar. Nema dovoljno prostora jer je Kane kapiten jebi ga Prijavi
10. januar 2020.6 god. comment_291762 Vardy se oprostio od reprezentacije, zato ga nisam spomenuo. Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291922 Steta sto nismo kupili ovog Mahreza a mogli smo. Lego bi nam bas. Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291923 Mogli smo i Aguera onomad uzeti ali bolje sto smo sacekali i doveli Torresa :D Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291926 Mogli smo i Aguera onomad uzeti ali bolje sto smo sacekali i doveli Torresa :D Ali ko bi rekao da ce Aguero ovako derati u engleskoj. I ja sam tada bio skeptican jer je bio nizak i nije se bas isticao u atletiku sa nekom fizickom snagom. Kako je dosao u Englesku frajer eksplodirao. Mada je meni i dalje u glavi ona njegova duza frizurica. Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291927 A mogli smo kupiti i Laportea, mogli smo imati De Bruynea... Mogli smo, ali eto nismo. Prijavi
12. januar 2020.6 god. comment_291929 Ali ko bi rekao da ce Aguero ovako derati u engleskoj. I ja sam tada bio skeptican jer je bio nizak i nije se bas isticao u atletiku sa nekom fizickom snagom. Kako je dosao u Englesku frajer eksplodirao. Mada je meni i dalje u glavi ona njegova duza frizurica.Gdje ces biti skeptican, pa koliko sam trubio za njega jebk te hljeb Prijavi
18. januar 2020.6 god. comment_292063 Eo ga Spudsi kiksali kod Watforda. Deeney masio penal za domace a onda milimetri dijelili Spudse od gola, Pusetto spasio s crte u 92. minuti.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
18. januar 2020.6 god. comment_292065 Već im se Pusseto isplatio. Čeka se taj Joao Pedro da debituje. Prijavi
18. januar 2020.6 god. comment_292066 zar nije debitovao na prvom mecu, doduse mislim da je kup :D Prijavi
18. januar 2020.6 god. comment_292067 Jest u kupu, nije u ligi. Kažu da je čudo od djeteta, mada za svakog to kažu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.