Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Javi mu se pa ga pitaj, meni se stvarno nije dalo.

Ne kontam uopste to da jedan igrac sam drzi sredinu terena. Ni jedan covjek to nije mogao, nikad, makar ne u top ligama i takmicenjima. Svaki dobar vezni igrac je uz sebe morao imati jos makar jednog veznjaka koji mora igrati dobro, sto je sasvim logicno.

Previse maloumnika radi na tim kanalima Arena Sport, Sport klub...

Dakle izvlacenje za LP

Chelsea dobija Bayerna

TOttenham RBL

Neki dugogodisnji gost i poznavalac, trener, kurac moj (vjerovatno mu je najveci uspjeh bio Leotar)

Bayern igra odlicno u sjajnoj su formi bla bla bla

Pobjedili su Tottenhama koji je kvalitetnija ekipa ko Chelsea

Dakle Bayern u tom trenutku 5. Na tabeli sa 6 bodova zaostatka za prvim mjestom i dva boda vise od sestoplasiranog frajburga. Izgubili 3 od zadnjih 6 ligaskih meceva te su jesan ispusili sa 5:0

Tottenham nedugo za tim ispusi kurac Celziju na domacem terenu 0:2

Dakle svi mozak do mozga
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Koliko god se ne slagao sa dotičnim po mnogim pitanjima, opet više volim njega slušati nego jednog Gojka Andrijaševića. Na svako pitanje odgovara sa "šta ja znam", a u prenosima mu treba minuta da iznese statistički podatak. Već zaboraviš šta je govorio kad se opet oglasi.

Vratimo se na temu. Četvrti smo na tabeli, a pritom samo za 2 naša igrača mogu reći da su odigrali sezonu iznad očekivanja (zasad). To bi bili Abraham i Kovačić. Ostali su ili u skladu sa očekivanjima, ili malo iznad ili malo ispod. Ima podatak da smo već 9 kola 4. na tabeli, a to je najviše zahvaljujući drugim timovima koji nisu u mogućnosti da nas stignu. Mislim da imamo još dosta rezerve, kao i još neke ekipe oko nas, koja može biti dovoljna da ugrabimo 4. mjesto. Mogli bismo biti najgori četvrtoplasirani ikad po broju bodova.

Gledam sad United-City u kupu. Slobodnjak na savrsenoj poziciji, udaljenost odlicna, relativno po sredini gola, Rashford puca i lopta ode 5 metara preko gola. Naravno protiv nas u prosloj rundi sutne s 35 metara parabolu ko sto je nikad vise u zivotu nece sutnut. Nekad jednostavno nemas ni srece i to ti je. Isto ovaj Iranac proslo kolo skaricama uvalja gol i sam sebi poslije toga ne vjeruje sta je napravio.
Mi bi trebali manje plakati, u prošlom kolu smo dobili bod, a zaslužili čisti poraz. Gledat na sebe i kako da popravimo igru
Ma gdje bolan, kaki Brighton 3 cetvrtine tekme nije opuco posteno po golu.. A ni ne bi da im nije Kova poceo poklanjati slobodnjake. To sto nasi ne znaju zavrsiti pricu na utakmici gdje potpuno kontrolisu sve, to je drugi par carapa. Mi gdje smo bas srece imali to je protiv Arsenala. Nismo mogli prici golu dok nam njihov golman nije poklonio sansu.

Ma gdje bolan, kaki Brighton 3 cetvrtine tekme nije opuco posteno po golu.. A ni ne bi da im nije Kova poceo poklanjati slobodnjake.

To sto nasi ne znaju zavrsiti pricu na utakmici gdje potpuno kontrolisu sve, to je drugi par carapa.

Mi gdje smo bas srece imali to je protiv Arsenala. Nismo mogli prici golu dok nam njihov golman nije poklonio sansu.

A gol dao Zorzinjo, koji je pukom srecom izbegao crveni karton pre toga.

E to je sreca :D

Ma gdje bolan, kaki Brighton 3 cetvrtine tekme nije opuco posteno po golu.. A ni ne bi da im nije Kova poceo poklanjati slobodnjake. To sto nasi ne znaju zavrsiti pricu na utakmici gdje potpuno kontrolisu sve, to je drugi par carapa.Mi gdje smo bas srece imali to je protiv Arsenala. Nismo mogli prici golu dok nam njihov golman nije poklonio sansu.

Savršena kontrola sa 0 stvorenih prilika. Oni nam za 20 min napravili 3 zicera. Kepa spasio

Harry Kane out cak do aprila. Nije da mi nije drago.

Ne bi bilo prvi put da Spursi tako kazu i onda Kane magicno zaigra nakon dvije sedmice

Mogli smo i Aguera onomad uzeti ali bolje sto smo sacekali i doveli Torresa :D

Ali ko bi rekao da ce Aguero ovako derati u engleskoj. I ja sam tada bio skeptican jer je bio nizak i nije se bas isticao u atletiku sa nekom fizickom snagom. Kako je dosao u Englesku frajer eksplodirao.

Mada je meni i dalje u glavi ona njegova duza frizurica.

Ali ko bi rekao da ce Aguero ovako derati u engleskoj. I ja sam tada bio skeptican jer je bio nizak i nije se bas isticao u atletiku sa nekom fizickom snagom. Kako je dosao u Englesku frajer eksplodirao.

Mada je meni i dalje u glavi ona njegova duza frizurica.

Gdje ces biti skeptican, pa koliko sam trubio za njega jebk te hljeb
Eo ga Spudsi kiksali kod Watforda. Deeney masio penal za domace a onda milimetri dijelili Spudse od gola, Pusetto spasio s crte u 92. minuti.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.